Linguine pomodorini met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 100 gram lamsoren
  • 100 gram tomaat
  • 0,5 stuks citroen
  • 15 gram peterselie
  • 125 gram volkoren linguine
  • 5 gram Parmezaanse kaas
  • 0,5 teen knoflook

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank en mes, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een kookpan met ruim zout water aan de kook. Was de lamsoren, peterselie en tomaten goed. Pel en hak de knoflook fijn, rasp de Parmezaanse kaas en hak de peterselie fijn. Snijd de tomaat in stukjes.

STAP 2 KOKEN Kook de linguine volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een kopje pasta kookvocht op.

STAP 3 BAKKEN Verwarm ondertussen in een hapjespan een scheut olijfolie. Fruit de knoflook er 1 minuut in aan. Bak de lamsoren en tomaat voor 5 minuten mee. Voeg een paar lepels pasta kookvocht toe en reduceer tot saus dikte.

STAP 4 MENGEN Als de saus gereduceerd is voeg je de al dente pasta en helft van gehakte peterselie toe. Meng goed en breng op smaak met geraspte Parmezaanse kaas en peper en zout. Is de pasta te droog, voeg dan extra pasta kookvocht toe, te nat, laat het dan nog even verder reduceren.

STAP 5 SERVEREN: Verdeel de pasta over diepe borden en dresseer met overgebleven peterselie en Parmezaanse kaas.

Linguine pomodorini met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 150 gram lamsoren
  • 200 gram tomaat
  • 1 stuks citroen
  • 30 gram peterselie
  • 250 gram volkoren linguine
  • 10 gram Parmezaanse kaas
  • 1 teen knoflook

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank en mes, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een kookpan met ruim zout water aan de kook. Was de lamsoren, peterselie en tomaten goed. Pel en hak de knoflook fijn, rasp de Parmezaanse kaas en hak de peterselie fijn. Snijd de tomaat in stukjes.

STAP 2 KOKEN Kook de linguine volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een kopje pasta kookvocht op.

STAP 3 BAKKEN Verwarm ondertussen in een hapjespan een scheut olijfolie. Fruit de knoflook er 1 minuut in aan. Bak de lamsoren en tomaat voor 5 minuten mee. Voeg een paar lepels pasta kookvocht toe en reduceer tot saus dikte.

STAP 4 MENGEN Als de saus gereduceerd is voeg je de al dente pasta en helft van gehakte peterselie toe. Meng goed en breng op smaak met geraspte Parmezaanse kaas en peper en zout. Is de pasta te droog, voeg dan extra pasta kookvocht toe, te nat, laat het dan nog even verder reduceren.

STAP 5 SERVEREN: Verdeel de pasta over diepe borden en dresseer met overgebleven peterselie en Parmezaanse kaas.

Linguine pomodorini met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 200 gram lamsoren
  • 300 gram tomaat
  • 1,5 stuks citroen
  • 45 gram peterselie
  • 375 gram volkoren linguine
  • 15 gram Parmezaanse kaas
  • 1,5 teen knoflook

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank en mes, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een kookpan met ruim zout water aan de kook. Was de lamsoren, peterselie en tomaten goed. Pel en hak de knoflook fijn, rasp de Parmezaanse kaas en hak de peterselie fijn. Snijd de tomaat in stukjes.

STAP 2 KOKEN Kook de linguine volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een kopje pasta kookvocht op.

STAP 3 BAKKEN Verwarm ondertussen in een hapjespan een scheut olijfolie. Fruit de knoflook er 1 minuut in aan. Bak de lamsoren en tomaat voor 5 minuten mee. Voeg een paar lepels pasta kookvocht toe en reduceer tot saus dikte.

STAP 4 MENGEN Als de saus gereduceerd is voeg je de al dente pasta en helft van gehakte peterselie toe. Meng goed en breng op smaak met geraspte Parmezaanse kaas en peper en zout. Is de pasta te droog, voeg dan extra pasta kookvocht toe, te nat, laat het dan nog even verder reduceren.

STAP 5 SERVEREN: Verdeel de pasta over diepe borden en dresseer met overgebleven peterselie en Parmezaanse kaas.

Linguine pomodorini met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 250 gram lamsoren
  • 400 gram tomaat
  • 2 stuks citroen
  • 60 gram peterselie
  • 500 gram volkoren linguine
  • 20 gram Parmezaanse kaas
  • 2 tenen knoflook

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank en mes, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een kookpan met ruim zout water aan de kook. Was de lamsoren, peterselie en tomaten goed. Pel en hak de knoflook fijn, rasp de Parmezaanse kaas en hak de peterselie fijn. Snijd de tomaat in stukjes.

STAP 2 KOKEN Kook de linguine volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een kopje pasta kookvocht op.

STAP 3 BAKKEN Verwarm ondertussen in een hapjespan een scheut olijfolie. Fruit de knoflook er 1 minuut in aan. Bak de lamsoren en tomaat voor 5 minuten mee. Voeg een paar lepels pasta kookvocht toe en reduceer tot saus dikte.

STAP 4 MENGEN Als de saus gereduceerd is voeg je de al dente pasta en helft van gehakte peterselie toe. Meng goed en breng op smaak met geraspte Parmezaanse kaas en peper en zout. Is de pasta te droog, voeg dan extra pasta kookvocht toe, te nat, laat het dan nog even verder reduceren.

STAP 5 SERVEREN: Verdeel de pasta over diepe borden en dresseer met overgebleven peterselie en Parmezaanse kaas.

Linguine pomodorini met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 300 gram lamsoren
  • 500 gram tomaat
  • 2,5 stuks citroen
  • 75 gram peterselie
  • 625 gram volkoren linguine
  • 25 gram Parmezaanse kaas
  • 2,5 teen knoflook

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank en mes, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een kookpan met ruim zout water aan de kook. Was de lamsoren, peterselie en tomaten goed. Pel en hak de knoflook fijn, rasp de Parmezaanse kaas en hak de peterselie fijn. Snijd de tomaat in stukjes.

STAP 2 KOKEN Kook de linguine volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een kopje pasta kookvocht op.

STAP 3 BAKKEN Verwarm ondertussen in een hapjespan een scheut olijfolie. Fruit de knoflook er 1 minuut in aan. Bak de lamsoren en tomaat voor 5 minuten mee. Voeg een paar lepels pasta kookvocht toe en reduceer tot saus dikte.

STAP 4 MENGEN Als de saus gereduceerd is voeg je de al dente pasta en helft van gehakte peterselie toe. Meng goed en breng op smaak met geraspte Parmezaanse kaas en peper en zout. Is de pasta te droog, voeg dan extra pasta kookvocht toe, te nat, laat het dan nog even verder reduceren.

STAP 5 SERVEREN: Verdeel de pasta over diepe borden en dresseer met overgebleven peterselie en Parmezaanse kaas.

Linguine pomodorini met lamsoren Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 350 gram lamsoren
  • 600 gram tomaat
  • 3 stuks citroen
  • 90 gram peterselie
  • 750 gram linguine
  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • 3 tenen knoflook

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank en mes, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een kookpan met ruim zout water aan de kook. Was de lamsoren, peterselie en tomaten goed. Pel en hak de knoflook fijn, rasp de Parmezaanse kaas en hak de peterselie fijn. Snijd de tomaat in stukjes.

STAP 2 KOKEN Kook de linguine volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een kopje pasta kookvocht op.

STAP 3 BAKKEN Verwarm ondertussen in een hapjespan een scheut olijfolie. Fruit de knoflook er 1 minuut in aan. Bak de lamsoren en tomaat voor 5 minuten mee. Voeg een paar lepels pasta kookvocht toe en reduceer tot saus dikte.

STAP 4 MENGEN Als de saus gereduceerd is voeg je de al dente pasta en helft van gehakte peterselie toe. Meng goed en breng op smaak met geraspte Parmezaanse kaas en peper en zout. Is de pasta te droog, voeg dan extra pasta kookvocht toe, te nat, laat het dan nog even verder reduceren.

STAP 5 SERVEREN: Verdeel de pasta over diepe borden en dresseer met overgebleven peterselie en Parmezaanse kaas.