Linguine met lamsoren en pijnboompitten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 75 gram lamsoren
  • 50 gram rucola
  • 15 gram peterselie
  • 0,5 teen knoflook
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 100 gram linguine volkoren
  • 15 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, kleine bakpan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. 

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur. Verwarm op laag vuur de kleine bakpan en kleur voorzichtig de pijnboompitten kort.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Strooi de pijnboompitten over de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en pijnboompitten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 150 gram lamsoren
  • 100 gram rucola
  • 30 gram peterselie
  • 1 teen knoflook
  • 200 gram cherrytomaatjes
  • 200 gram linguine volkoren
  • 30 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, kleine bakpan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. 

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur. Verwarm op laag vuur de kleine bakpan en kleur voorzichtig de pijnboompitten kort.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Strooi de pijnboompitten over de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en pijnboompitten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 225 gram lamsoren
  • 150 gram rucola
  • 45 gram peterselie
  • 1 teen knoflook
  • 300 gram cherrytomaatjes
  • 300 gram linguine volkoren
  • 45 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, kleine bakpan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. 

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur. Verwarm op laag vuur de kleine bakpan en kleur voorzichtig de pijnboompitten kort.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Strooi de pijnboompitten over de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en pijnboompitten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 300 gram lamsoren
  • 200 gram rucola
  • 60 gram peterselie
  • 2 tenen knoflook
  • 400 gram cherrytomaatjes
  • 400 gram linguine volkoren
  • 60 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, kleine bakpan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. 

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur. Verwarm op laag vuur de kleine bakpan en kleur voorzichtig de pijnboompitten kort.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Strooi de pijnboompitten over de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en pijnboompitten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 375 gram lamsoren
  • 250 gram rucola
  • 75 gram peterselie
  • 2 tenen knoflook
  • 500 gram cherrytomaatjes
  • 500 gram linguine volkoren
  • 75 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, kleine bakpan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. 

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur. Verwarm op laag vuur de kleine bakpan en kleur voorzichtig de pijnboompitten kort.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Strooi de pijnboompitten over de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en pijnboompitten Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 450 gram lamsoren
  • 300 gram rucola
  • 90 gram peterselie
  • 2 tenen knoflook
  • 600 gram cherrytomaatjes
  • 600 gram linguine volkoren
  • 90 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, kleine bakpan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. 

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur. Verwarm op laag vuur de kleine bakpan en kleur voorzichtig de pijnboompitten kort.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Strooi de pijnboompitten over de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.