Linguine met lamsoren en mozzarella Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Ingredienten

  • 75 gram lamsoren
  • 50 gram rucola
  • 0,5 teen knoflook
  • 15 gram peterselie
  • 100 gram cherrytomaten
  • 100 gram linguine volkoren
  • 0,25 stuks mozzarella

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. Scheur de mozzarella en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Dresseer de mozzarella op de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en mozzarella Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Ingredienten

  • 150 gram lamsoren
  • 100 gram rucola
  • 1 teen knoflook
  • 30 gram peterselie
  • 200 gram cherrytomaten
  • 200 gram linguine volkoren
  • 0,5 stuks mozzarella

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. Scheur de mozzarella en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Dresseer de mozzarella op de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en mozzarella Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Ingredienten

  • 225 gram lamsoren
  • 150 gram rucola
  • 1 teen knoflook
  • 45 gram peterselie
  • 300 gram cherrytomaten
  • 300 gram linguine volkoren
  • 0,75 stuks mozzarella

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. Scheur de mozzarella en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Dresseer de mozzarella op de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en mozzarella Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Ingredienten

  • 300 gram lamsoren
  • 200 gram rucola
  • 2 teen knoflook
  • 60 gram peterselie
  • 400 gram cherrytomaten
  • 400 gram linguine volkoren
  • 1 stuks mozzarella

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. Scheur de mozzarella en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Dresseer de mozzarella op de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en mozzarella Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Ingredienten

  • 375 gram lamsoren
  • 250 gram rucola
  • 2 teen knoflook
  • 75 gram peterselie
  • 500 gram cherrytomaten
  • 500 gram linguine volkoren
  • 1,25 stuks mozzarella

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. Scheur de mozzarella en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Dresseer de mozzarella op de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.

Linguine met lamsoren en mozzarella Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Ingredienten

  • 450 gram lamsoren
  • 300 gram rucola
  • 2 teen knoflook
  • 90 gram peterselie
  • 600 gram cherrytomaten
  • 600 gram linguine volkoren
  • 1,5 stuks mozzarella

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, snijplank, mesje, vergiet, kopje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Was nu de tomaat, peterselie en lamsoren goed. Maak de knoflook schoon. Scheur de mozzarella en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 2 : SNIJDEN/HAKKEN Hak de knoflook en peterselie fijn. Leg apart van elkaar. Snijd de tomaatjes in partjes en loop de lamsoren na.

STAP 3 : KOKEN Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking al dente gaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op. 

STAP 4 : BAKKEN Verwarm ondertussen de hapjespan met een scheut olijfolie. Fruit hierin de knoflook kort. Voeg de tomaatjes, lamsoren en een paar lepels opgevangen kookvocht toe. Kook de saus nu 2 a 3 minuten in op hoog vuur.

STAP 5 : MENGEN Meng de pasta en de helft van de rucola door de saus. Maak af met de helft van de gehakte peterselie. Kruid naar smaak met peper en zout.

STAP 6 : SERVEREN Verdeel de pasta, lamsoren en tomaat over de borden. Dresseer de mozzarella op de pasta en besprenkel met de overgebleven peterselie en rucola.