Kokoscurry met kalkoen en spinaziedip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 150 gram kalkoenfiletblokjes
  • 200 gram spinazie
  • 200 gram waspeen
  • 100 ml yoghurt
  • 1 stuks rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 125 gram linzen
  • 100 ml kokosmelk
  • 1 el rode currypasta
  • 1 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, kalkoen en spinaziedip 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan. Fruit de knoflook kort aan en voeg de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Laat de spinazie vervolgens voor 10 minuten afkoelen.

Bak ondertussen het naanbrood af in de oven volgens de verpakking.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui 1 minuut aan, voeg de waspeen en kalkoenblokjes toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg daarna de helft van de gebakken spinazie en de linzen toe en breng op smaak met peper en zout

Snijd als laatste de rest van de gebakken spinazie zo fijn mogelijk en meng deze met de yoghurt, peper en zout tot een spinazie dip.

Serveer de curry met het naanbrood en de spinaziedip.

Kokoscurry met kalkoen en spinaziedip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 300 gram kalkoenfiletblokjes
  • 300 gram spinazie
  • 450 gram waspeen
  • 200 ml yoghurt
  • 2 stuks rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 250 gram linzen
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 el rode currypasta
  • 2 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, kalkoen en spinaziedip 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan. Fruit de knoflook kort aan en voeg de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Laat de spinazie vervolgens voor 10 minuten afkoelen.

Bak ondertussen het naanbrood af in de oven volgens de verpakking.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui 1 minuut aan, voeg de waspeen en kalkoenblokjes toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg daarna de helft van de gebakken spinazie en de linzen toe en breng op smaak met peper en zout

Snijd als laatste de rest van de gebakken spinazie zo fijn mogelijk en meng deze met de yoghurt, peper en zout tot een spinazie dip.

Serveer de curry met het naanbrood en de spinaziedip.

Kokoscurry met kalkoen en spinaziedip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 450 gram kalkoenfiletblokjes
  • 500 gram spinazie
  • 650 gram waspeen
  • 300 ml yoghurt
  • 3 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 375 gram linzen
  • 300 ml kokosmelk
  • 2 el rode currypasta
  • 3 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, kalkoen en spinaziedip 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan. Fruit de knoflook kort aan en voeg de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Laat de spinazie vervolgens voor 10 minuten afkoelen.

Bak ondertussen het naanbrood af in de oven volgens de verpakking.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui 1 minuut aan, voeg de waspeen en kalkoenblokjes toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg daarna de helft van de gebakken spinazie en de linzen toe en breng op smaak met peper en zout

Snijd als laatste de rest van de gebakken spinazie zo fijn mogelijk en meng deze met de yoghurt, peper en zout tot een spinazie dip.

Serveer de curry met het naanbrood en de spinaziedip.

Kokoscurry met kalkoen en spinaziedip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 600 gram kalkoenfiletblokjes
  • 600 gram spinazie
  • 900 gram waspeen
  • 400 ml yoghurt
  • 4 stuks rode ui
  • 4 tenen knoflook
  • 500 gram linzen
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 el rode currypasta
  • 4 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, kalkoen en spinaziedip 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan. Fruit de knoflook kort aan en voeg de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Laat de spinazie vervolgens voor 10 minuten afkoelen.

Bak ondertussen het naanbrood af in de oven volgens de verpakking.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui 1 minuut aan, voeg de waspeen en kalkoenblokjes toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg daarna de helft van de gebakken spinazie en de linzen toe en breng op smaak met peper en zout

Snijd als laatste de rest van de gebakken spinazie zo fijn mogelijk en meng deze met de yoghurt, peper en zout tot een spinazie dip.

Serveer de curry met het naanbrood en de spinaziedip.

Kokoscurry met kalkoen en spinaziedip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 750 gram kalkoenfiletblokjes
  • 800 gram spinazie
  • 1 kg waspeen
  • 500 ml yoghurt
  • 5 stuks rode ui
  • 5 tenen knoflook
  • 625 gram linzen
  • 500 ml kokosmelk
  • 3 el rode currypasta
  • 5 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, kalkoen en spinaziedip 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan. Fruit de knoflook kort aan en voeg de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Laat de spinazie vervolgens voor 10 minuten afkoelen.

Bak ondertussen het naanbrood af in de oven volgens de verpakking.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui 1 minuut aan, voeg de waspeen en kalkoenblokjes toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg daarna de helft van de gebakken spinazie en de linzen toe en breng op smaak met peper en zout

Snijd als laatste de rest van de gebakken spinazie zo fijn mogelijk en meng deze met de yoghurt, peper en zout tot een spinazie dip.

Serveer de curry met het naanbrood en de spinaziedip.

Kokoscurry met kalkoen en spinaziedip Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 900 gram kalkoenfiletblokjes
  • 1 kg spinazie
  • 1,2 kg waspeen
  • 600 ml yoghurt
  • 6 stuks rode ui
  • 6 tenen knoflook
  • 750 gram linzen
  • 600 ml kokosmelk
  • 6 el rode currypasta
  • 6 stuks naanbrood

Beschrijving

Kokoscurry met wortel, kalkoen en spinaziedip 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Pel vervolgens de rode uien en snipper deze fijn. Was de waspeentjes en snijd schuin in stukjes.

Was de spinazie grondig in koud water.

Pel daarna de knoflook en hak deze goed fijn.

Doe een scheutje olijfolie in een bakpan. Fruit de knoflook kort aan en voeg de spinazie handje voor handje toe tot hij geslonken is. Laat de spinazie vervolgens voor 10 minuten afkoelen.

Bak ondertussen het naanbrood af in de oven volgens de verpakking.

Doe tegelijkertijd een scheutje olijfolie in een hapjespan. Fruit de rode ui 1 minuut aan, voeg de waspeen en kalkoenblokjes toe en laat het geheel 5 minuten bakken.

Voeg vervolgens de rode currypasta en de kokosmelk toe en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg daarna de helft van de gebakken spinazie en de linzen toe en breng op smaak met peper en zout

Snijd als laatste de rest van de gebakken spinazie zo fijn mogelijk en meng deze met de yoghurt, peper en zout tot een spinazie dip.

Serveer de curry met het naanbrood en de spinaziedip.