Khao Pad met broccoli en ei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 0,5 stuks broccoli
  • 0,5 stuks courgette
  • 1 stuks eieren
  • 0,5 bos lente ui
  • 0,5 stuks rode peper
  • 15 gram koriander
  • 100 gram zilvervliesrijst
  • 3 eetlepels zoetzure woksaus
  • 100 gram tempeh

Benodigdheden

Hapjespan/wok, kookpan, snijplank en mes

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Kook de rijst zoals op de verpakking vermeld staat. Laat in de koeling afkoelen. Was de broccoli, courgette en lente ui grondig. Pluk de korianderblaadjes.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tempeh in plakken van ½ cm dik en snijd hem daarna in reepjes. Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in schuine reepjes. (Hoe dunner hoe sneller klaar, maar zorg er wel voor dat alles ongeveer dezelfde grote heeft dan is de garing ook hetzelfde) Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Snijd de courgette in 4en in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in schuine reepjes. Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout.

STAP 3 WOKKEN Wok in hete olie de tempeh blokjes goudbruin en krokant, zet het vuur lager en voeg de helft van de woksaus toe en glaceer de tempeh blokjes. Haal ze uit de pan en leg apart. Wok in nieuwe hete olie de broccoli, ui en courgette gedurende 5 à 8 minuten beetgaar. Haal uit de pan en leg opzij. Bak daarna de geklutste eieren in dezelfde wok tot roerei. Voeg de koude rijst toe aan de roereieren en wok vervolgens nog 5 minuten.

STAP 4 MENGEN Voeg nu de groenten toe aan de pan met rijst en eieren. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met de rest van de woksaus.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de gebakken rijst over de kommen en dresseer met geplukte blaadjes koriander crispy tempeh.

Khao Pad met broccoli en ei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 stuks broccoli
  • 1 stuks courgette
  • 2 stuks eieren
  • 1 bos lente ui
  • 0,5 stuks rode peper
  • 30 gram koriander
  • 200 gram zilvervliesrijst
  • 6 eetlepels zoetzure woksaus
  • 200 gram tempeh

Benodigdheden

Hapjespan/wok, kookpan, snijplank en mes

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Kook de rijst zoals op de verpakking vermeld staat. Laat in de koeling afkoelen. Was de broccoli, courgette en lente ui grondig. Pluk de korianderblaadjes.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tempeh in plakken van ½ cm dik en snijd hem daarna in reepjes. Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in schuine reepjes. (Hoe dunner hoe sneller klaar, maar zorg er wel voor dat alles ongeveer dezelfde grote heeft dan is de garing ook hetzelfde) Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Snijd de courgette in 4en in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in schuine reepjes. Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout.

STAP 3 WOKKEN Wok in hete olie de tempeh blokjes goudbruin en krokant, zet het vuur lager en voeg de helft van de woksaus toe en glaceer de tempeh blokjes. Haal ze uit de pan en leg apart. Wok in nieuwe hete olie de broccoli, ui en courgette gedurende 5 à 8 minuten beetgaar. Haal uit de pan en leg opzij. Bak daarna de geklutste eieren in dezelfde wok tot roerei. Voeg de koude rijst toe aan de roereieren en wok vervolgens nog 5 minuten.

STAP 4 MENGEN Voeg nu de groenten toe aan de pan met rijst en eieren. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met de rest van de woksaus.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de gebakken rijst over de kommen en dresseer met geplukte blaadjes koriander crispy tempeh.

Khao Pad met broccoli en ei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks broccoli
  • 1,5 stuks courgette
  • 3 stuks eieren
  • 1 bos lente ui
  • 0,5 stuks rode peper
  • 45 gram koriander
  • 300 gram zilvervliesrijst
  • 9 eetlepels zoetzure woksaus
  • 300 gram tempeh

Benodigdheden

Hapjespan/wok, kookpan, snijplank en mes

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Kook de rijst zoals op de verpakking vermeld staat. Laat in de koeling afkoelen. Was de broccoli, courgette en lente ui grondig. Pluk de korianderblaadjes.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tempeh in plakken van ½ cm dik en snijd hem daarna in reepjes. Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in schuine reepjes. (Hoe dunner hoe sneller klaar, maar zorg er wel voor dat alles ongeveer dezelfde grote heeft dan is de garing ook hetzelfde) Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Snijd de courgette in 4en in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in schuine reepjes. Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout.

STAP 3 WOKKEN Wok in hete olie de tempeh blokjes goudbruin en krokant, zet het vuur lager en voeg de helft van de woksaus toe en glaceer de tempeh blokjes. Haal ze uit de pan en leg apart. Wok in nieuwe hete olie de broccoli, ui en courgette gedurende 5 à 8 minuten beetgaar. Haal uit de pan en leg opzij. Bak daarna de geklutste eieren in dezelfde wok tot roerei. Voeg de koude rijst toe aan de roereieren en wok vervolgens nog 5 minuten.

STAP 4 MENGEN Voeg nu de groenten toe aan de pan met rijst en eieren. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met de rest van de woksaus.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de gebakken rijst over de kommen en dresseer met geplukte blaadjes koriander crispy tempeh.

Khao Pad met broccoli en ei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks broccoli
  • 2 stuks courgette
  • 4 stuks eieren
  • 2 bosjes lente ui
  • 0,5 stuks rode peper
  • 60 gram koriander
  • 400 gram zilvervliesrijst
  • 12 eetlepels zoetzure woksaus
  • 400 gram tempeh

Benodigdheden

Hapjespan/wok, kookpan, snijplank en mes

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Kook de rijst zoals op de verpakking vermeld staat. Laat in de koeling afkoelen. Was de broccoli, courgette en lente ui grondig. Pluk de korianderblaadjes.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tempeh in plakken van ½ cm dik en snijd hem daarna in reepjes. Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in schuine reepjes. (Hoe dunner hoe sneller klaar, maar zorg er wel voor dat alles ongeveer dezelfde grote heeft dan is de garing ook hetzelfde) Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Snijd de courgette in 4en in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in schuine reepjes. Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout.

STAP 3 WOKKEN Wok in hete olie de tempeh blokjes goudbruin en krokant, zet het vuur lager en voeg de helft van de woksaus toe en glaceer de tempeh blokjes. Haal ze uit de pan en leg apart. Wok in nieuwe hete olie de broccoli, ui en courgette gedurende 5 à 8 minuten beetgaar. Haal uit de pan en leg opzij. Bak daarna de geklutste eieren in dezelfde wok tot roerei. Voeg de koude rijst toe aan de roereieren en wok vervolgens nog 5 minuten.

STAP 4 MENGEN Voeg nu de groenten toe aan de pan met rijst en eieren. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met de rest van de woksaus.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de gebakken rijst over de kommen en dresseer met geplukte blaadjes koriander crispy tempeh.

Khao Pad met broccoli en ei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks broccoli
  • 2,5 stuks courgette
  • 5 stuks eieren
  • 2 bosjes lente ui
  • 0,5 stuks rode peper
  • 75 gram koriander
  • 500 gram zilvervliesrijst
  • 15 eetlepels zoetzure woksaus
  • 500 gram tempeh

Benodigdheden

Hapjespan/wok, kookpan, snijplank en mes

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Kook de rijst zoals op de verpakking vermeld staat. Laat in de koeling afkoelen. Was de broccoli, courgette en lente ui grondig. Pluk de korianderblaadjes.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tempeh in plakken van ½ cm dik en snijd hem daarna in reepjes. Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in schuine reepjes. (Hoe dunner hoe sneller klaar, maar zorg er wel voor dat alles ongeveer dezelfde grote heeft dan is de garing ook hetzelfde) Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Snijd de courgette in 4en in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in schuine reepjes. Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout.

STAP 3 WOKKEN Wok in hete olie de tempeh blokjes goudbruin en krokant, zet het vuur lager en voeg de helft van de woksaus toe en glaceer de tempeh blokjes. Haal ze uit de pan en leg apart. Wok in nieuwe hete olie de broccoli, ui en courgette gedurende 5 à 8 minuten beetgaar. Haal uit de pan en leg opzij. Bak daarna de geklutste eieren in dezelfde wok tot roerei. Voeg de koude rijst toe aan de roereieren en wok vervolgens nog 5 minuten.

STAP 4 MENGEN Voeg nu de groenten toe aan de pan met rijst en eieren. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met de rest van de woksaus.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de gebakken rijst over de kommen en dresseer met geplukte blaadjes koriander crispy tempeh.

Khao Pad met broccoli en ei Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks broccoli
  • 3 stuks courgette
  • 6 stuks eieren
  • 2 bosjes lente ui
  • 0,5 stuks rode peper
  • 90 gram koriander
  • 600 gram zilvervliesrijst
  • 18 eetlepels zoetzure woksaus
  • 600 gram tempeh

Benodigdheden

Hapjespan/wok, kookpan, snijplank en mes

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Kook de rijst zoals op de verpakking vermeld staat. Laat in de koeling afkoelen. Was de broccoli, courgette en lente ui grondig. Pluk de korianderblaadjes.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tempeh in plakken van ½ cm dik en snijd hem daarna in reepjes. Snijd de broccoli in roosjes en de stronk in schuine reepjes. (Hoe dunner hoe sneller klaar, maar zorg er wel voor dat alles ongeveer dezelfde grote heeft dan is de garing ook hetzelfde) Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. Snijd de courgette in 4en in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in schuine reepjes. Kluts de eieren en breng op smaak met peper en zout.

STAP 3 WOKKEN Wok in hete olie de tempeh blokjes goudbruin en krokant, zet het vuur lager en voeg de helft van de woksaus toe en glaceer de tempeh blokjes. Haal ze uit de pan en leg apart. Wok in nieuwe hete olie de broccoli, ui en courgette gedurende 5 à 8 minuten beetgaar. Haal uit de pan en leg opzij. Bak daarna de geklutste eieren in dezelfde wok tot roerei. Voeg de koude rijst toe aan de roereieren en wok vervolgens nog 5 minuten.

STAP 4 MENGEN Voeg nu de groenten toe aan de pan met rijst en eieren. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met de rest van de woksaus.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de gebakken rijst over de kommen en dresseer met geplukte blaadjes koriander crispy tempeh.