Kabeljauw Madras Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 stuks aubergine
  • 150 gram kabeljauwfilet
  • 1 stuks Shanghai paksoi
  • 0,5 stuks gele ui
  • 75 gram soba noedels
  • 0,25 bakje madras curry pasta
  • 50 milliliter kokoscreme

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan met water en een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren door. Snijd de kabeljauw in blokjes en meng met 1/3 van de madras pasta en olijfolie.

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en voeg de kokoscréme toe.

STAP 4 BAKKEN Bak de blokjes vis mooi bruin in een bakpannetje en zet apart.

STAP 5 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en garneer het geheel met de gebakken kabeljauw.

Kabeljauw Madras Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks aubergine
  • 300 gram kabeljauwfilet
  • 2 stuks Shanghai paksoi
  • 1 stuks gele ui
  • 150 gram soba noedels
  • 0,5 bakje madras curry pasta
  • 100 milliliter kokoscreme

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan met water en een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren door. Snijd de kabeljauw in blokjes en meng met 1/3 van de madras pasta en olijfolie.

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en voeg de kokoscréme toe.

STAP 4 BAKKEN Bak de blokjes vis mooi bruin in een bakpannetje en zet apart.

STAP 5 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en garneer het geheel met de gebakken kabeljauw.

Kabeljauw Madras Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks aubergine
  • 450 gram kabeljauwfilet
  • 3 stuks Shanghai paksoi
  • 1,5 stuks gele ui
  • 225 gram soba noedels
  • 0,75 bakje madras curry pasta
  • 150 milliliter kokoscreme

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan met water en een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren door. Snijd de kabeljauw in blokjes en meng met 1/3 van de madras pasta en olijfolie.

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en voeg de kokoscréme toe.

STAP 4 BAKKEN Bak de blokjes vis mooi bruin in een bakpannetje en zet apart.

STAP 5 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en garneer het geheel met de gebakken kabeljauw.

Kabeljauw Madras Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks aubergine
  • 600 gram kabeljauwfilet
  • 4 stuks Shanghai paksoi
  • 2 stuks gele ui
  • 300 gram soba noedels
  • 1 bakje madras curry pasta
  • 200 milliliter kokoscreme

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan met water en een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren door. Snijd de kabeljauw in blokjes en meng met 1/3 van de madras pasta en olijfolie.

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en voeg de kokoscréme toe.

STAP 4 BAKKEN Bak de blokjes vis mooi bruin in een bakpannetje en zet apart.

STAP 5 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en garneer het geheel met de gebakken kabeljauw.

Kabeljauw Madras Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks aubergine
  • 750 gram kabeljauwfilet
  • 5 stuks Shanghai paksoi
  • 2,5 stuks gele ui
  • 375 gram soba noedels
  • 1,25 bakje madras curry pasta
  • 250 milliliter kokoscreme

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan met water en een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren door. Snijd de kabeljauw in blokjes en meng met 1/3 van de madras pasta en olijfolie.

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en voeg de kokoscréme toe.

STAP 4 BAKKEN Bak de blokjes vis mooi bruin in een bakpannetje en zet apart.

STAP 5 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en garneer het geheel met de gebakken kabeljauw.

Kabeljauw Madras Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks aubergine
  • 900 gram kabeljauwfilet
  • 6 stuks Shanghai paksoi
  • 3 stuks gele ui
  • 450 gram soba noedels
  • 1,5 bakje madras curry pasta
  • 300 milliliter kokoscreme

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan, bakpannetje, snijplank en mesje

Beschrijving

met Shanghai paksoi en aubergine

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een ruime pan met water en een snufje zout aan de kook. Kook de noedels volgens de aanwijzingen gaar, vang een kopje kookvocht op, giet de rest af en laat goed uitlekken.

STAP 2 SNIJDEN Snijd ondertussen de aubergine in niet te kleine blokjes en bestrooi met zout. Maak de ui schoon en snipper fijn. Snijd de Shanghai paksoi in de lengte in vieren door. Snijd de kabeljauw in blokjes en meng met 1/3 van de madras pasta en olijfolie.

STAP 3 BAKKEN Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit de ui aan. Voeg de Madras pasta toe, zet het vuur hoger en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten op hoog vuur tot de aubergine begint te kleuren. Schuif de aubergine aan de kant in de pan en bak de Shanghai paksoi even mee. Blus de pan af met het opgevangen kookvocht en voeg de kokoscréme toe.

STAP 4 BAKKEN Bak de blokjes vis mooi bruin in een bakpannetje en zet apart.

STAP 5 TOEVOEGEN Schep de noedels door de saus en warm even door. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de noedels over de borden en garneer het geheel met de gebakken kabeljauw.