Gnocchi met snijbiet en gehaktballetjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Heb jij onze kruidenbox? Gebruik wat olijvenkruid of lavas door de saus!

Ingredienten

  • 150 gram rundergehakt
  • 1 kleine bundel snijbiet
  • 25 gram graskaas
  • 250 gram gnocchi
  • 200 gram sugo tomatensaus
  • 15 gram basilicum
  • 1 teen knoflook
  • 1 theelepel venkelzaad
  • 1 eetlepel olijfolie

Benodigdheden

Kookpan, zeef, hapjespan, snijplank en mesje, vijzel, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook. Was de snijbiet zorgvuldig. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Rasp de helft van de graskaas. Pluk de blaadjes basilicum. Toast de venkelzaadjes 2 minuten in de hapjespan. Gebruik je wat extra kruiden uit de kruidenbox? Vijzel deze kruiden dan fijn.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de snijbiet steeltjes in stokjes en het blad in reepjes. Houd apart van elkaar.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de knoflook, venkelzaad, geraspte graskaas en kruid met peper en zout. Draai er mooie gehaktballetjes van.

STAP 4 BAKKEN/KOKEN Verwarm de hapjespan. Bak de gehaktballetjes in een scheutje olijfolie in 5 a 10 minuten gaar. Haal uit de pan. Kook ondertussen de gnocchi volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een beetje kookvocht op. Fruit knoflook en gnocchi in dezelfde pan, voeg de snijbiet stokjes toe en bak 2 minuten. Voeg de reepjes snijbiet blad toe en verwarm nog 1 minuut.

STAP 5 TOEVOEGEN Voeg tot slot de tomatensaus en gehaktballen toe.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de pasta over de borden en maak af met wat geraspte graskaas en basilicumblaadjes.

Gnocchi met snijbiet en gehaktballetjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Heb jij onze kruidenbox? Gebruik wat olijvenkruid of lavas door de saus!

Ingredienten

  • 300 gram rundergehakt
  • 1 bundel snijbiet
  • 50 gram graskaas
  • 500 gram gnocchi
  • 400 gram sugo tomatensaus
  • 30 gram basilicum
  • 1 teen knoflook
  • 2 theelepels venkelzaad
  • 2 eetlepels olijfolie

Benodigdheden

Kookpan, zeef, hapjespan, snijplank en mesje, vijzel, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook. Was de snijbiet zorgvuldig. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Rasp de helft van de graskaas. Pluk de blaadjes basilicum. Toast de venkelzaadjes 2 minuten in de hapjespan. Gebruik je wat extra kruiden uit de kruidenbox? Vijzel deze kruiden dan fijn.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de snijbiet steeltjes in stokjes en het blad in reepjes. Houd apart van elkaar.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de knoflook, venkelzaad, geraspte graskaas en kruid met peper en zout. Draai er mooie gehaktballetjes van.

STAP 4 BAKKEN/KOKEN Verwarm de hapjespan. Bak de gehaktballetjes in een scheutje olijfolie in 5 a 10 minuten gaar. Haal uit de pan. Kook ondertussen de gnocchi volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een beetje kookvocht op. Fruit knoflook en gnocchi in dezelfde pan, voeg de snijbiet stokjes toe en bak 2 minuten. Voeg de reepjes snijbiet blad toe en verwarm nog 1 minuut.

STAP 5 TOEVOEGEN Voeg tot slot de tomatensaus en gehaktballen toe.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de pasta over de borden en maak af met wat geraspte graskaas en basilicumblaadjes.

Gnocchi met snijbiet en gehaktballetjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Heb jij onze kruidenbox? Gebruik wat olijvenkruid of lavas door de saus!

Ingredienten

  • 450 gram rundergehakt
  • 1 grote bundel snijbiet
  • 75 gram graskaas
  • 750 gram gnocchi
  • 600 gram sugo tomatensaus
  • 45 gram basilicum
  • 2 tenen knoflook
  • 3 theelepels venkelzaad
  • 3 eetlepels olijfolie

Benodigdheden

Kookpan, zeef, hapjespan, snijplank en mesje, vijzel, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook. Was de snijbiet zorgvuldig. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Rasp de helft van de graskaas. Pluk de blaadjes basilicum. Toast de venkelzaadjes 2 minuten in de hapjespan. Gebruik je wat extra kruiden uit de kruidenbox? Vijzel deze kruiden dan fijn.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de snijbiet steeltjes in stokjes en het blad in reepjes. Houd apart van elkaar.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de knoflook, venkelzaad, geraspte graskaas en kruid met peper en zout. Draai er mooie gehaktballetjes van.

STAP 4 BAKKEN/KOKEN Verwarm de hapjespan. Bak de gehaktballetjes in een scheutje olijfolie in 5 a 10 minuten gaar. Haal uit de pan. Kook ondertussen de gnocchi volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een beetje kookvocht op. Fruit knoflook en gnocchi in dezelfde pan, voeg de snijbiet stokjes toe en bak 2 minuten. Voeg de reepjes snijbiet blad toe en verwarm nog 1 minuut.

STAP 5 TOEVOEGEN Voeg tot slot de tomatensaus en gehaktballen toe.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de pasta over de borden en maak af met wat geraspte graskaas en basilicumblaadjes.

Gnocchi met snijbiet en gehaktballetjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Heb jij onze kruidenbox? Gebruik wat olijvenkruid of lavas door de saus!

Ingredienten

  • 600 gram rundergehakt
  • 2 bundels snijbiet
  • 100 gram graskaas
  • 1000 gram gnocchi
  • 800 gram sugo tomatensaus
  • 60 gram basilicum
  • 2 tenen knoflook
  • 4 theelepels venkelzaad
  • 4 eetlepels olijfolie

Benodigdheden

Kookpan, zeef, hapjespan, snijplank en mesje, vijzel, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook. Was de snijbiet zorgvuldig. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Rasp de helft van de graskaas. Pluk de blaadjes basilicum. Toast de venkelzaadjes 2 minuten in de hapjespan. Gebruik je wat extra kruiden uit de kruidenbox? Vijzel deze kruiden dan fijn.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de snijbiet steeltjes in stokjes en het blad in reepjes. Houd apart van elkaar.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de knoflook, venkelzaad, geraspte graskaas en kruid met peper en zout. Draai er mooie gehaktballetjes van.

STAP 4 BAKKEN/KOKEN Verwarm de hapjespan. Bak de gehaktballetjes in een scheutje olijfolie in 5 a 10 minuten gaar. Haal uit de pan. Kook ondertussen de gnocchi volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een beetje kookvocht op. Fruit knoflook en gnocchi in dezelfde pan, voeg de snijbiet stokjes toe en bak 2 minuten. Voeg de reepjes snijbiet blad toe en verwarm nog 1 minuut.

STAP 5 TOEVOEGEN Voeg tot slot de tomatensaus en gehaktballen toe.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de pasta over de borden en maak af met wat geraspte graskaas en basilicumblaadjes.

Gnocchi met snijbiet en gehaktballetjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Heb jij onze kruidenbox? Gebruik wat olijvenkruid of lavas door de saus!

Ingredienten

  • 750 gram rundergehakt
  • 2 bundels snijbiet
  • 125 gram graskaas
  • 1250 gram gnocchi
  • 1000 gram sugo tomatensaus
  • 75 gram basilicum
  • 2 tenen knoflook
  • 5 theelepels venkelzaad
  • 5 eetlepels olijfolie

Benodigdheden

Kookpan, zeef, hapjespan, snijplank en mesje, vijzel, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook. Was de snijbiet zorgvuldig. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Rasp de helft van de graskaas. Pluk de blaadjes basilicum. Toast de venkelzaadjes 2 minuten in de hapjespan. Gebruik je wat extra kruiden uit de kruidenbox? Vijzel deze kruiden dan fijn.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de snijbiet steeltjes in stokjes en het blad in reepjes. Houd apart van elkaar.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de knoflook, venkelzaad, geraspte graskaas en kruid met peper en zout. Draai er mooie gehaktballetjes van.

STAP 4 BAKKEN/KOKEN Verwarm de hapjespan. Bak de gehaktballetjes in een scheutje olijfolie in 5 a 10 minuten gaar. Haal uit de pan. Kook ondertussen de gnocchi volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een beetje kookvocht op. Fruit knoflook en gnocchi in dezelfde pan, voeg de snijbiet stokjes toe en bak 2 minuten. Voeg de reepjes snijbiet blad toe en verwarm nog 1 minuut.

STAP 5 TOEVOEGEN Voeg tot slot de tomatensaus en gehaktballen toe.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de pasta over de borden en maak af met wat geraspte graskaas en basilicumblaadjes.

Gnocchi met snijbiet en gehaktballetjes Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Heb jij onze kruidenbox? Gebruik wat olijvenkruid of lavas door de saus!

Ingredienten

  • 900 gram rundergehakt
  • 2 bundels snijbiet
  • 150 gram graskaas
  • 1500 gram gnocchi
  • 1200 gram sugo tomatensaus
  • 90 gram basilicum
  • 3 tenen knoflook
  • 6 theelepels venkelzaad
  • 6 eetlepels olijfolie

Benodigdheden

Kookpan, zeef, hapjespan, snijplank en mesje, vijzel, rasp

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook. Was de snijbiet zorgvuldig. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Rasp de helft van de graskaas. Pluk de blaadjes basilicum. Toast de venkelzaadjes 2 minuten in de hapjespan. Gebruik je wat extra kruiden uit de kruidenbox? Vijzel deze kruiden dan fijn.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de snijbiet steeltjes in stokjes en het blad in reepjes. Houd apart van elkaar.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de knoflook, venkelzaad, geraspte graskaas en kruid met peper en zout. Draai er mooie gehaktballetjes van.

STAP 4 BAKKEN/KOKEN Verwarm de hapjespan. Bak de gehaktballetjes in een scheutje olijfolie in 5 a 10 minuten gaar. Haal uit de pan. Kook ondertussen de gnocchi volgens de verpakking gaar. Giet af en vang een beetje kookvocht op. Fruit knoflook en gnocchi in dezelfde pan, voeg de snijbiet stokjes toe en bak 2 minuten. Voeg de reepjes snijbiet blad toe en verwarm nog 1 minuut.

STAP 5 TOEVOEGEN Voeg tot slot de tomatensaus en gehaktballen toe.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de pasta over de borden en maak af met wat geraspte graskaas en basilicumblaadjes.