Gnocchi met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 125 gr gnocchi
  • 125 gr kastanje champignons
  • 150 gr waspeen
  • naar smaak blauwe kaas
  • 5 gr salie
  • 1 st knoflooktenen
  • 1/2 st gele ui

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kookpan
- 1 anti-aanbakpan
- 1 snijplank + mes

Bereidingswijze

Zet een pan met water en een snufje zout op het vuur. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de salie in reepjes. Snijd de champignons in stukken

Verwarm een scheutje olijfolie in de pan en fruit er de knoflook, salie en de ui in aan. Voeg daarna de champignons toe en bak tot deze goudbruin zijn. Maak ondertussen de waspeen schoon en snijd in blokjes.

Voeg de waspeenblokjes toe aan de champignons en laat 5 minuten bakken. Kook de gnocchi in 5 minuten gaar en bewaar wat kookvocht.

Roer de gekookte gnocchi door de groenten en voeg wat achtergehouden kookvocht toe.

Voeg de blauwe kaas naar smaak toe aan de pan en laat nog heel even smelten

Serveer de gnocchi in diepe borden en kruid met wat zwarte peper

Gnocchi met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 250 gr gnocchi
  • 250 gr kastanje champignons
  • 300 gr waspeen
  • naar smaak blauwe kaas
  • 10 gr salie
  • 2 st knoflooktenen
  • 1/2 st gele ui

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kookpan
- 1 anti-aanbakpan
- 1 snijplank + mes

Bereidingswijze

Zet een pan met water en een snufje zout op het vuur. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de salie in reepjes. Snijd de champignons in stukken

Verwarm een scheutje olijfolie in de pan en fruit er de knoflook, salie en de ui in aan. Voeg daarna de champignons toe en bak tot deze goudbruin zijn. Maak ondertussen de waspeen schoon en snijd in blokjes.

Voeg de waspeenblokjes toe aan de champignons en laat 5 minuten bakken. Kook de gnocchi in 5 minuten gaar en bewaar wat kookvocht.

Roer de gekookte gnocchi door de groenten en voeg wat achtergehouden kookvocht toe.

Voeg de blauwe kaas naar smaak toe aan de pan en laat nog heel even smelten

Serveer de gnocchi in diepe borden en kruid met wat zwarte peper

Gnocchi met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 375 gr gnocchi
  • 375 gr kastanje champignons
  • 450 gr waspeen
  • naar smaak blauwe kaas
  • 15 gr salie
  • 3 st knoflooktenen
  • 1 st gele ui

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kookpan
- 1 anti-aanbakpan
- 1 snijplank + mes

Bereidingswijze

Zet een pan met water en een snufje zout op het vuur. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de salie in reepjes. Snijd de champignons in stukken

Verwarm een scheutje olijfolie in de pan en fruit er de knoflook, salie en de ui in aan. Voeg daarna de champignons toe en bak tot deze goudbruin zijn. Maak ondertussen de waspeen schoon en snijd in blokjes.

Voeg de waspeenblokjes toe aan de champignons en laat 5 minuten bakken. Kook de gnocchi in 5 minuten gaar en bewaar wat kookvocht.

Roer de gekookte gnocchi door de groenten en voeg wat achtergehouden kookvocht toe.

Voeg de blauwe kaas naar smaak toe aan de pan en laat nog heel even smelten

Serveer de gnocchi in diepe borden en kruid met wat zwarte peper

Gnocchi met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 500 gr gnocchi
  • 500 gr kastanje champignons
  • 600 gr waspeen
  • naar smaak blauwe kaas
  • 20 gr salie
  • 4 st knoflooktenen
  • 1 1/2 st gele ui

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kookpan
- 1 anti-aanbakpan
- 1 snijplank + mes

Bereidingswijze

Zet een pan met water en een snufje zout op het vuur. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de salie in reepjes. Snijd de champignons in stukken

Verwarm een scheutje olijfolie in de pan en fruit er de knoflook, salie en de ui in aan. Voeg daarna de champignons toe en bak tot deze goudbruin zijn. Maak ondertussen de waspeen schoon en snijd in blokjes.

Voeg de waspeenblokjes toe aan de champignons en laat 5 minuten bakken. Kook de gnocchi in 5 minuten gaar en bewaar wat kookvocht.

Roer de gekookte gnocchi door de groenten en voeg wat achtergehouden kookvocht toe.

Voeg de blauwe kaas naar smaak toe aan de pan en laat nog heel even smelten

Serveer de gnocchi in diepe borden en kruid met wat zwarte peper

Gnocchi met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 625 gr gnocchi
  • 625 gr kastanje champignons
  • 750 gr waspeen
  • naar smaak blauwe kaas
  • 25 gr salie
  • 4 st knoflooktenen
  • 2 st gele ui

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kookpan
- 1 anti-aanbakpan
- 1 snijplank + mes

Bereidingswijze

Zet een pan met water en een snufje zout op het vuur. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de salie in reepjes. Snijd de champignons in stukken

Verwarm een scheutje olijfolie in de pan en fruit er de knoflook, salie en de ui in aan. Voeg daarna de champignons toe en bak tot deze goudbruin zijn. Maak ondertussen de waspeen schoon en snijd in blokjes.

Voeg de waspeenblokjes toe aan de champignons en laat 5 minuten bakken. Kook de gnocchi in 5 minuten gaar en bewaar wat kookvocht.

Roer de gekookte gnocchi door de groenten en voeg wat achtergehouden kookvocht toe.

Voeg de blauwe kaas naar smaak toe aan de pan en laat nog heel even smelten

Serveer de gnocchi in diepe borden en kruid met wat zwarte peper

Gnocchi met blauwe kaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 750 gr gnocchi
  • 750 gr kastanje champignons
  • 900 gr waspeen
  • naar smaak blauwe kaas
  • 30 gr salie
  • 5 st knoflooktenen
  • 2 st gele ui

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kookpan
- 1 anti-aanbakpan
- 1 snijplank + mes

Bereidingswijze

Zet een pan met water en een snufje zout op het vuur. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de salie in reepjes. Snijd de champignons in stukken

Verwarm een scheutje olijfolie in de pan en fruit er de knoflook, salie en de ui in aan. Voeg daarna de champignons toe en bak tot deze goudbruin zijn. Maak ondertussen de waspeen schoon en snijd in blokjes.

Voeg de waspeenblokjes toe aan de champignons en laat 5 minuten bakken. Kook de gnocchi in 5 minuten gaar en bewaar wat kookvocht.

Roer de gekookte gnocchi door de groenten en voeg wat achtergehouden kookvocht toe.

Voeg de blauwe kaas naar smaak toe aan de pan en laat nog heel even smelten

Serveer de gnocchi in diepe borden en kruid met wat zwarte peper