Gnocchi met andijvie en tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 125 gram oesterzwammen
  • 100 gram tomaten
  • 0,5 stuks andijvie
  • 200 gram gnocchi
  • 15 gram pompoenpitten
  • 1 teen knoflook
  • 1 stuks sjalot

Benodigdheden

Klein pannetje met deksel, hapjespan, kookpan en staafmixer

Bereidingswijze

Pel de knoflook en de sjalot en snipper deze fijn.

Snijd de tomaten in grove stukken en pureer deze fijn met een staafmixer.

Fruit in een klein pannetje op middelmatig vuur de knoflook en de ui kort aan in een scheutje olijfolie. Voeg de gepureerde tomaten toe en laat dit geheel 10 minuten op laag vuur sudderen met de deksel op de pan.

Snijd de andijvie in stukjes, was deze grondig en scheur de oesterzwammen in reepjes.

Kook de gnocchi af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de oesterzwammen op hoog vuur gaar in een scheutje olijfolie in ongeveer 3 minuten.

Voeg de andijvie toe als oesterzwammen gaar zijn en roerbak dit tot het geslonken is.

Voeg daarna de zelfgemaakte tomatensaus en de gnocchi toe, verwarm het geheel nog 1 minuut goed door en breng op smaak met peper en zout.

Garneer het gerecht op het bord af met de pompoenpitjes.

Gnocchi met andijvie en tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 250 gram oesterzwammen
  • 200 gram tomaten
  • 1 stuks andijvie
  • 400 gram gnocchi
  • 30 gram pompoenpitten
  • 2 tenen knoflook
  • 2 stuks sjalot

Benodigdheden

Klein pannetje met deksel, hapjespan, kookpan en staafmixer

Bereidingswijze

Pel de knoflook en de sjalot en snipper deze fijn.

Snijd de tomaten in grove stukken en pureer deze fijn met een staafmixer.

Fruit in een klein pannetje op middelmatig vuur de knoflook en de ui kort aan in een scheutje olijfolie. Voeg de gepureerde tomaten toe en laat dit geheel 10 minuten op laag vuur sudderen met de deksel op de pan.

Snijd de andijvie in stukjes, was deze grondig en scheur de oesterzwammen in reepjes.

Kook de gnocchi af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de oesterzwammen op hoog vuur gaar in een scheutje olijfolie in ongeveer 3 minuten.

Voeg de andijvie toe als oesterzwammen gaar zijn en roerbak dit tot het geslonken is.

Voeg daarna de zelfgemaakte tomatensaus en de gnocchi toe, verwarm het geheel nog 1 minuut goed door en breng op smaak met peper en zout.

Garneer het gerecht op het bord af met de pompoenpitjes.

Gnocchi met andijvie en tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 375 gram oesterzwammen
  • 300 gram tomaten
  • 1,5 stuks andijvie
  • 600 gram gnocchi
  • 45 gram pompoenpitten
  • 3 tenen knoflook
  • 3 stuks sjalot

Benodigdheden

Klein pannetje met deksel, hapjespan, kookpan en staafmixer

Bereidingswijze

Pel de knoflook en de sjalot en snipper deze fijn.

Snijd de tomaten in grove stukken en pureer deze fijn met een staafmixer.

Fruit in een klein pannetje op middelmatig vuur de knoflook en de ui kort aan in een scheutje olijfolie. Voeg de gepureerde tomaten toe en laat dit geheel 10 minuten op laag vuur sudderen met de deksel op de pan.

Snijd de andijvie in stukjes, was deze grondig en scheur de oesterzwammen in reepjes.

Kook de gnocchi af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de oesterzwammen op hoog vuur gaar in een scheutje olijfolie in ongeveer 3 minuten.

Voeg de andijvie toe als oesterzwammen gaar zijn en roerbak dit tot het geslonken is.

Voeg daarna de zelfgemaakte tomatensaus en de gnocchi toe, verwarm het geheel nog 1 minuut goed door en breng op smaak met peper en zout.

Garneer het gerecht op het bord af met de pompoenpitjes.

Gnocchi met andijvie en tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 500 gram oesterzwammen
  • 400 gram tomaten
  • 2 stuks andijvie
  • 800 gram gnocchi
  • 60 gram pompoenpitten
  • 4 tenen knoflook
  • 4 stuks sjalot

Benodigdheden

Klein pannetje met deksel, hapjespan, kookpan en staafmixer

Bereidingswijze

Pel de knoflook en de sjalot en snipper deze fijn.

Snijd de tomaten in grove stukken en pureer deze fijn met een staafmixer.

Fruit in een klein pannetje op middelmatig vuur de knoflook en de ui kort aan in een scheutje olijfolie. Voeg de gepureerde tomaten toe en laat dit geheel 10 minuten op laag vuur sudderen met de deksel op de pan.

Snijd de andijvie in stukjes, was deze grondig en scheur de oesterzwammen in reepjes.

Kook de gnocchi af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de oesterzwammen op hoog vuur gaar in een scheutje olijfolie in ongeveer 3 minuten.

Voeg de andijvie toe als oesterzwammen gaar zijn en roerbak dit tot het geslonken is.

Voeg daarna de zelfgemaakte tomatensaus en de gnocchi toe, verwarm het geheel nog 1 minuut goed door en breng op smaak met peper en zout.

Garneer het gerecht op het bord af met de pompoenpitjes.

Gnocchi met andijvie en tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 625 gram oesterzwammen
  • 500 gram tomaten
  • 2,5 stuks andijvie
  • 1000 gram gnocchi
  • 75 gram pompoenpitten
  • 5 tenen knoflook
  • 5 stuks sjalot

Benodigdheden

Klein pannetje met deksel, hapjespan, kookpan en staafmixer

Bereidingswijze

Pel de knoflook en de sjalot en snipper deze fijn.

Snijd de tomaten in grove stukken en pureer deze fijn met een staafmixer.

Fruit in een klein pannetje op middelmatig vuur de knoflook en de ui kort aan in een scheutje olijfolie. Voeg de gepureerde tomaten toe en laat dit geheel 10 minuten op laag vuur sudderen met de deksel op de pan.

Snijd de andijvie in stukjes, was deze grondig en scheur de oesterzwammen in reepjes.

Kook de gnocchi af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de oesterzwammen op hoog vuur gaar in een scheutje olijfolie in ongeveer 3 minuten.

Voeg de andijvie toe als oesterzwammen gaar zijn en roerbak dit tot het geslonken is.

Voeg daarna de zelfgemaakte tomatensaus en de gnocchi toe, verwarm het geheel nog 1 minuut goed door en breng op smaak met peper en zout.

Garneer het gerecht op het bord af met de pompoenpitjes.

Gnocchi met andijvie en tomatensaus Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

30 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (30 min)

Ingredienten

  • 750 gram oesterzwammen
  • 600 gram tomaten
  • 3 stuks andijvie
  • 1200 gram gnocchi
  • 90 gram pompoenpitten
  • 6 tenen knoflook
  • 6 stuks sjalot

Benodigdheden

Klein pannetje met deksel, hapjespan, kookpan en staafmixer

Bereidingswijze

Pel de knoflook en de sjalot en snipper deze fijn.

Snijd de tomaten in grove stukken en pureer deze fijn met een staafmixer.

Fruit in een klein pannetje op middelmatig vuur de knoflook en de ui kort aan in een scheutje olijfolie. Voeg de gepureerde tomaten toe en laat dit geheel 10 minuten op laag vuur sudderen met de deksel op de pan.

Snijd de andijvie in stukjes, was deze grondig en scheur de oesterzwammen in reepjes.

Kook de gnocchi af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de oesterzwammen op hoog vuur gaar in een scheutje olijfolie in ongeveer 3 minuten.

Voeg de andijvie toe als oesterzwammen gaar zijn en roerbak dit tot het geslonken is.

Voeg daarna de zelfgemaakte tomatensaus en de gnocchi toe, verwarm het geheel nog 1 minuut goed door en breng op smaak met peper en zout.

Garneer het gerecht op het bord af met de pompoenpitjes.