Gegrilde broccoli met quinoa, gerookte forel en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Tip

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom
Rasp

Ingredienten

  • 75 gr gerookte forel
  • 25 gr babyleaf mix
  • 200 gr broccoli +/-
  • 0,25 st citroen
  • 0,5 st gele ui
  • 10 gr dragon
  • 100 gr quinoa

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Bereid in een andere kookpan de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Houd na het koken de quinoa warm met de deksel op de pan.

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof. Was de citroen.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met olijfolie, citroenrasp, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Gegrilde broccoli met quinoa, gerookte forel en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Tip

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom
Rasp

Ingredienten

  • 150 gr gerookte forel
  • 50 gr babyleaf mix
  • 400 gr broccoli +/-
  • 0,5 st citroen
  • 1 st gele ui
  • 20 gr dragon
  • 200 gr quinoa

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Bereid in een andere kookpan de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Houd na het koken de quinoa warm met de deksel op de pan.

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof. Was de citroen.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met olijfolie, citroenrasp, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Gegrilde broccoli met quinoa, gerookte forel en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Tip

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom
Rasp

Ingredienten

  • 225 gr gerookte forel
  • 75 gr babyleaf mix
  • 600 gr broccoli +/-
  • 0,75 st citroen
  • 1,5 st gele ui
  • 25 gr dragon
  • 300 gr quinoa

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Bereid in een andere kookpan de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Houd na het koken de quinoa warm met de deksel op de pan.

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof. Was de citroen.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met olijfolie, citroenrasp, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Gegrilde broccoli met quinoa, gerookte forel en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Tip

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom
Rasp

Ingredienten

  • 300 gr gerookte forel
  • 100 gr babyleaf mix
  • 800 gr broccoli +/-
  • 1 st citroen
  • 2 st gele ui
  • 30 gr dragon
  • 400 gr quinoa

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Bereid in een andere kookpan de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Houd na het koken de quinoa warm met de deksel op de pan.

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof. Was de citroen.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met olijfolie, citroenrasp, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Gegrilde broccoli met quinoa, gerookte forel en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Tip

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom
Rasp

Ingredienten

  • 375 gr gerookte forel
  • 125 gr babyleaf mix
  • 1000 gr broccoli +/-
  • 1,25 st citroen
  • 2,5 st gele ui
  • 35 gr dragon
  • 500 gr quinoa

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Bereid in een andere kookpan de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Houd na het koken de quinoa warm met de deksel op de pan.

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof. Was de citroen.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met olijfolie, citroenrasp, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.

Gegrilde broccoli met quinoa, gerookte forel en dragon Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (35 min)

Tip

Snijplank en mes
Vergiet
2x Kookpan
Grillpan
Saladekom
Rasp

Ingredienten

  • 450 gr gerookte forel
  • 150 gr babyleaf mix
  • 1200 gr broccoli +/-
  • 1,5 st citroen
  • 3 st gele ui
  • 40 gr dragon
  • 600 gr quinoa

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de broccoli. Bereid in een andere kookpan de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Houd na het koken de quinoa warm met de deksel op de pan.

STAP 2: Snijd ondertussen de hele broccoli, inclusief de steel, in de lengte in parten. Kook de parten in 1-2 minuten beetgaar en spoel ze koud af. Laat goed uitlekken en kruid met olijfolie, peper en zout.

STAP 3: Verwarm een grillpan. Maak ondertussen de ui schoon en snijd in dunne ringen. Pluk de blaadjes dragon. Leg de slamix samen met de ui in een saladekom.

STAP 4: Gril de broccoli parten 3-5 minuten. Maak ondertussen de forel schoon en pluk grof. Was de citroen.

STAP 5: Voeg de quinoa toe aan de saladekom. Proef en breng op smaak met olijfolie, citroenrasp, ⅔ van de dragon, peper en zout.

STAP 6: Verdeel de quinoasalade met de gegrilde broccoli en forel over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden blaadjes dragon.