Gado gado met krupi en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 60 gr rijst
  • 1 st eieren
  • 1 st knoflookteen
  • 1 st mini komkommer
  • 125 gr waspeen
  • 50 gr taugé
  • 1/2 st limoen
  • naar smaak satésaus
  • 10 gr krupi

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kleine steelpan
- 1 kookpan
- rasp
- 1 hapjespan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Breng water in een kookpan aan de kook en voeg er de rijst aan toe. Kook de rijst 10 minuten. Kook in een andere pan de eieren naar wens en laat schrikken. Pel de eieren en halveer ze.

Maak ondertussen de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de komkommer in reepjes, maak de waspeen schoon en snijd in reepjes.

Doe de komkommer in een kom en marineer lichtjes met een beetje sap en rasp van de limoen.

Verwarm in een ruime hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er heel kort de knoflook. waspeen en taugé in aan. Kruid met zout en peper.

Maak ondertussen de satésaus volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de rijst over de borden en schep er de gemarineerde taugé en waspeen op en leg er de gehalveerde eitjes bij. Schep er de satésaus overheen en garneer met de krupi en komkommers.

Gado gado met krupi en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 125 gr rijst
  • 2 st eieren
  • 1 st knoflookteen
  • 2 st mini komkommer
  • 250 gr waspeen
  • 100 gr taugé
  • 1/2 st limoen
  • naar smaak satésaus
  • 20 gr krupi

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kleine steelpan
- 1 kookpan
- rasp
- 1 hapjespan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Breng water in een kookpan aan de kook en voeg er de rijst aan toe. Kook de rijst 10 minuten. Kook in een andere pan de eieren naar wens en laat schrikken. Pel de eieren en halveer ze.

Maak ondertussen de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de komkommer in reepjes, maak de waspeen schoon en snijd in reepjes.

Doe de komkommer in een kom en marineer lichtjes met een beetje sap en rasp van de limoen.

Verwarm in een ruime hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er heel kort de knoflook. waspeen en taugé in aan. Kruid met zout en peper.

Maak ondertussen de satésaus volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de rijst over de borden en schep er de gemarineerde taugé en waspeen op en leg er de gehalveerde eitjes bij. Schep er de satésaus overheen en garneer met de krupi en komkommers.

Gado gado met krupi en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 200 gr rijst
  • 3 st eieren
  • 2 st knoflookteen
  • 3 st mini komkommer
  • 375 gr waspeen
  • 150 gr taugé
  • 1/2 st limoen
  • naar smaak satésaus
  • 30 gr krupi

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kleine steelpan
- 1 kookpan
- rasp
- 1 hapjespan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Breng water in een kookpan aan de kook en voeg er de rijst aan toe. Kook de rijst 10 minuten. Kook in een andere pan de eieren naar wens en laat schrikken. Pel de eieren en halveer ze.

Maak ondertussen de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de komkommer in reepjes, maak de waspeen schoon en snijd in reepjes.

Doe de komkommer in een kom en marineer lichtjes met een beetje sap en rasp van de limoen.

Verwarm in een ruime hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er heel kort de knoflook. waspeen en taugé in aan. Kruid met zout en peper.

Maak ondertussen de satésaus volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de rijst over de borden en schep er de gemarineerde taugé en waspeen op en leg er de gehalveerde eitjes bij. Schep er de satésaus overheen en garneer met de krupi en komkommers.

Gado gado met krupi en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 250 gr rijst
  • 4 st eieren
  • 2 st knoflookteen
  • 4 st mini komkommer
  • 450 gr waspeen
  • 200 gr taugé
  • 1 st limoen
  • naar smaak satésaus
  • 40 gr krupi

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kleine steelpan
- 1 kookpan
- rasp
- 1 hapjespan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Breng water in een kookpan aan de kook en voeg er de rijst aan toe. Kook de rijst 10 minuten. Kook in een andere pan de eieren naar wens en laat schrikken. Pel de eieren en halveer ze.

Maak ondertussen de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de komkommer in reepjes, maak de waspeen schoon en snijd in reepjes.

Doe de komkommer in een kom en marineer lichtjes met een beetje sap en rasp van de limoen.

Verwarm in een ruime hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er heel kort de knoflook. waspeen en taugé in aan. Kruid met zout en peper.

Maak ondertussen de satésaus volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de rijst over de borden en schep er de gemarineerde taugé en waspeen op en leg er de gehalveerde eitjes bij. Schep er de satésaus overheen en garneer met de krupi en komkommers.

Gado gado met krupi en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 300 gr rijst
  • 5 st eieren
  • 3 st knoflookteen
  • 5 st mini komkommer
  • 600 gr waspeen
  • 250 gr taugé
  • 1 st limoen
  • naar smaak satésaus
  • 50 gr krupi

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kleine steelpan
- 1 kookpan
- rasp
- 1 hapjespan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Breng water in een kookpan aan de kook en voeg er de rijst aan toe. Kook de rijst 10 minuten. Kook in een andere pan de eieren naar wens en laat schrikken. Pel de eieren en halveer ze.

Maak ondertussen de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de komkommer in reepjes, maak de waspeen schoon en snijd in reepjes.

Doe de komkommer in een kom en marineer lichtjes met een beetje sap en rasp van de limoen.

Verwarm in een ruime hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er heel kort de knoflook. waspeen en taugé in aan. Kruid met zout en peper.

Maak ondertussen de satésaus volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de rijst over de borden en schep er de gemarineerde taugé en waspeen op en leg er de gehalveerde eitjes bij. Schep er de satésaus overheen en garneer met de krupi en komkommers.

Gado gado met krupi en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 375 gr rijst
  • 6 st eieren
  • 4 st knoflookteen
  • 6 st mini komkommer
  • 750 gr waspeen
  • 300 gr taugé
  • 1 st limoen
  • naar smaak satésaus
  • 60 gr krupi

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 kleine steelpan
- 1 kookpan
- rasp
- 1 hapjespan
- snijplank en mesje

Bereidingswijze

Breng water in een kookpan aan de kook en voeg er de rijst aan toe. Kook de rijst 10 minuten. Kook in een andere pan de eieren naar wens en laat schrikken. Pel de eieren en halveer ze.

Maak ondertussen de knoflook schoon en snipper fijn. Snijd de komkommer in reepjes, maak de waspeen schoon en snijd in reepjes.

Doe de komkommer in een kom en marineer lichtjes met een beetje sap en rasp van de limoen.

Verwarm in een ruime hapjespan een scheutje zonnebloemolie en fruit er heel kort de knoflook. waspeen en taugé in aan. Kruid met zout en peper.

Maak ondertussen de satésaus volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de rijst over de borden en schep er de gemarineerde taugé en waspeen op en leg er de gehalveerde eitjes bij. Schep er de satésaus overheen en garneer met de krupi en komkommers.