Fusilli met oesterzwammen, prei, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 150 gr oesterzwammen
  • 0,5 st prei
  • 1 st puntpaprika
  • 0,25 st lollo rosso
  • 0,5 st gele ui
  • 100 gr volkoren fusilli
  • 10 gr peterselie
  • 0,25 kopje pasta kookvocht
  • 1 el witte balsamicoazijn
  • 3 el olijfolie
  • 25 gr vegan roomkaas

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Poets de oesterzwammen schoon en scheur ze grof.

STAP 2: Verwarm een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de oesterzwammen, prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de vegan roomkaas en wat kookvocht toe aan de groenten. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Fusilli met oesterzwammen, prei, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 300 gr oesterzwammen
  • 1 st prei
  • 2 st puntpaprika
  • 0,5 st lollo rosso
  • 1 st gele ui
  • 200 gr volkoren fusilli
  • 20 gr peterselie
  • 0,5 kopje pasta kookvocht
  • 2 el witte balsamicoazijn
  • 6 el olijfolie
  • 50 gr vegan roomkaas

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Poets de oesterzwammen schoon en scheur ze grof.

STAP 2: Verwarm een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de oesterzwammen, prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de vegan roomkaas en wat kookvocht toe aan de groenten. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Fusilli met oesterzwammen, prei, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 450 gr oesterzwammen
  • 1,5 st prei
  • 3 st puntpaprika
  • 0,75 st lollo rosso
  • 1,5 st gele ui
  • 300 gr volkoren fusilli
  • 25 gr peterselie
  • 0,75 kopje pasta kookvocht
  • 3 el witte balsamicoazijn
  • 9 el olijfolie
  • 75 gr vegan roomkaas

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Poets de oesterzwammen schoon en scheur ze grof.

STAP 2: Verwarm een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de oesterzwammen, prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de vegan roomkaas en wat kookvocht toe aan de groenten. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Fusilli met oesterzwammen, prei, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 600 gr oesterzwammen
  • 2 st prei
  • 4 st puntpaprika
  • 1 st lollo rosso
  • 2 st gele ui
  • 400 gr volkoren fusilli
  • 30 gr peterselie
  • 1 kopje pasta kookvocht
  • 4 el witte balsamicoazijn
  • 12 el olijfolie
  • 100 gr vegan roomkaas

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Poets de oesterzwammen schoon en scheur ze grof.

STAP 2: Verwarm een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de oesterzwammen, prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de vegan roomkaas en wat kookvocht toe aan de groenten. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Fusilli met oesterzwammen, prei, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 750 gr oesterzwammen
  • 2,5 st prei
  • 5 st puntpaprika
  • 1,25 st lollo rosso
  • 2,5 st gele ui
  • 500 gr volkoren fusilli
  • 35 gr peterselie
  • 1,25 kopje pasta kookvocht
  • 5 el witte balsamicoazijn
  • 15 el olijfolie
  • 125 gr vegan roomkaas

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Poets de oesterzwammen schoon en scheur ze grof.

STAP 2: Verwarm een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de oesterzwammen, prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de vegan roomkaas en wat kookvocht toe aan de groenten. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.

Fusilli met oesterzwammen, prei, paprika en lollo rosso Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 900 gr oesterzwammen
  • 3 st prei
  • 6 st puntpaprika
  • 1,5 st lollo rosso
  • 3 st gele ui
  • 600 gr volkoren fusilli
  • 40 gr peterselie
  • 1,5 kopje pasta kookvocht
  • 6 el witte balsamicoazijn
  • 18 el olijfolie
  • 150 gr vegan roomkaas

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Hapjespan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Kopje

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de pasta. Snijd de prei in dunne ringen en spoel schoon. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in ringen van 0, 5 cm. Maak de ui schoon, snijd in dunne ringen en leg de helft in een saladekom. Pluk en was de sla en leg ook in de saladekom. Was de peterselie en hak fijn. Poets de oesterzwammen schoon en scheur ze grof.

STAP 2: Verwarm een hapjespan met scheutje olijfolie en bak de oesterzwammen, prei, paprika en de andere helft van de uiringen 6-8 minuten.

STAP 3: Bereid ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

STAP 4: Voeg de vegan roomkaas en wat kookvocht toe aan de groenten. Voeg ook de pasta toe en meng goed. Proef en breng op smaak met zwarte peper, zout en ⅔ van de gehakte peterselie.

STAP 5: Maak een snelle dressing van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en meng door de salade.

STAP 6: Verdeel de pasta over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden peterselie. Serveer samen met de salade.