Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 100 gram lamsoren
  • 200 gram Roma-pruimtomaten
  • 65 gram volkoren fusili
  • 1 teen knoflook
  • 5 blaadjes salie
  • 30 gram pompoenpitten
  • 1 el edelgistvlokken

Beschrijving

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210 C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Snijd de salie in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel deze over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Leg de pompoenpitjes de laatste 3 minuten bij de tomaten in de oven.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak de lamsoren 1 minuut gaar. Breng indien nodig op smaak met gemalen peper.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak de tomaten met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta en garneer af met pompoenpitjes en de edelgistvlokken.

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 150 gram lamsoren
  • 400 gram Roma-pruimtomaten
  • 1 stuks rode ui
  • 125 gram volkoren fusili
  • 2 tenen knoflook
  • 10 blaadjes salie
  • 60 gram pompoenpitten
  • 2 el edelgistvlokken

Beschrijving

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210 C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Snijd de salie in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel deze over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Leg de pompoenpitjes de laatste 3 minuten bij de tomaten in de oven.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak de lamsoren 1 minuut gaar. Breng indien nodig op smaak met gemalen peper.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak de tomaten met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta en garneer af met pompoenpitjes en de edelgistvlokken.

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 200 gram lamsoren
  • 400 gram Roma-pruimtomaten
  • 1 stuks rode ui
  • 190 gram volkoren fusili
  • 3 tenen knoflook
  • 15 blaadjes salie
  • 90 gram pompoenpitten
  • 3 el edelgistvlokken

Beschrijving

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210 C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Snijd de salie in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel deze over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Leg de pompoenpitjes de laatste 3 minuten bij de tomaten in de oven.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak de lamsoren 1 minuut gaar. Breng indien nodig op smaak met gemalen peper.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak de tomaten met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta en garneer af met pompoenpitjes en de edelgistvlokken.

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 300 gram lamsoren
  • 500 gram Roma-pruimtomaten
  • 2 stuks rode ui
  • 250 gram volkoren fusili
  • 4 tenen knoflook
  • 20 blaadjes salie
  • 120 gram pompoenpitten
  • 4 el edelgistvlokken

Beschrijving

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210 C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Snijd de salie in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel deze over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Leg de pompoenpitjes de laatste 3 minuten bij de tomaten in de oven.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak de lamsoren 1 minuut gaar. Breng indien nodig op smaak met gemalen peper.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak de tomaten met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta en garneer af met pompoenpitjes en de edelgistvlokken.

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 350 gram lamsoren
  • 600 gram Roma-pruimtomaten
  • 2,5 stuks rode ui
  • 315 gram volkoren fusili
  • 5 tenen knoflook
  • 25 blaadjes salie
  • 150 gram pompoenpitten
  • 5 el edelgistvlokken

Beschrijving

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210 C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Snijd de salie in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel deze over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Leg de pompoenpitjes de laatste 3 minuten bij de tomaten in de oven.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak de lamsoren 1 minuut gaar. Breng indien nodig op smaak met gemalen peper.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak de tomaten met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta en garneer af met pompoenpitjes en de edelgistvlokken.

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

40 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (40 min)

Ingredienten

  • 400 gram lamsoren
  • 700 gram Roma-pruimtomaten
  • 3 stuks rode ui
  • 380 gram volkoren fusili
  • 6 tenen knoflook
  • 30 blaadjes salie
  • 180 gram pompoenpitten
  • 6 el edelgistvlokken

Beschrijving

Fusili met geroosterde tomatensaus en lamsoor

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210 C°.

Pel de knoflook en de ui en snijd deze in grove stukken.

Snijd de salie in reepjes.

Snijd de tomaten in parten, meng deze met de ui, knoflook, peper, zout en een scheutje olijfolie en verdeel deze over de bakplaat.

Rooster de tomaten ongeveer 20 minuten tot ze echt helemaal zacht zijn.

Kook ondertussen de fusili gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Leg de pompoenpitjes de laatste 3 minuten bij de tomaten in de oven.

Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een bakpan en bak de lamsoren 1 minuut gaar. Breng indien nodig op smaak met gemalen peper.

Haal de geroosterde tomaten uit de oven en prak de tomaten met een vork fijn.

Giet de pasta af en meng met de geprakte tomaten, de gebakken lamsoren en de fijngesneden salie.

Serveer de pasta en garneer af met pompoenpitjes en de edelgistvlokken.