Frittata met brandnetelkaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 2 st eieren
  • 150 gr paddenstoelenmix
  • 150 gr aardappelplakjes
  • 40 gr brandnetelkaas
  • 50 gr zure room
  • 1/2 st citroen
  • 50 gr rucola

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 (ovenbestendige) anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- rasp
- 2 mengkommen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur of snijd de paddenstoelen in stukjes. Snijd de kaas in blokjes.

Bak in de ovenbestendige anti-aanbakpan de paddenstoelen in een scheutje olijfolie mooi goudbruin. Blijf bakken tot het vocht begint te verdampen. Voeg de aardappelplakjes toe en bak nog 2 minuten.

Klop de eieren in een kom los met de zure room. Meng de kaas door het eiermengsel. Kruid met zout en peper.

Giet het eiermengsel in de pan met de paddenstoelen en aardappelplakjes. Meng goed en verwarm zachtjes tot het begint te stollen. Plaats in de voorverwarmde oven en laat 15 minuten garen.

Was, terwijl de frittata in de oven staat, de rucola. Laat goed uitlekken en maak deze in een kom aan met een scheutje olijfolie, citroensap en -rasp en kruid met zout en peper.

Haal de frittata uit de oven, laat met behulp van een spatel uit de pan glijden en serveer op een schaal. Snijd in punten en dresseer er de salade van rucola bij.

Frittata met brandnetelkaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 4 st eieren
  • 300 gr paddenstoelenmix
  • 300 gr aardappelplakjes
  • 75 gr brandnetelkaas
  • 100 gr zure room
  • 1/2 st citroen
  • 100 gr rucola

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 (ovenbestendige) anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- rasp
- 2 mengkommen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur of snijd de paddenstoelen in stukjes. Snijd de kaas in blokjes.

Bak in de ovenbestendige anti-aanbakpan de paddenstoelen in een scheutje olijfolie mooi goudbruin. Blijf bakken tot het vocht begint te verdampen. Voeg de aardappelplakjes toe en bak nog 2 minuten.

Klop de eieren in een kom los met de zure room. Meng de kaas door het eiermengsel. Kruid met zout en peper.

Giet het eiermengsel in de pan met de paddenstoelen en aardappelplakjes. Meng goed en verwarm zachtjes tot het begint te stollen. Plaats in de voorverwarmde oven en laat 15 minuten garen.

Was, terwijl de frittata in de oven staat, de rucola. Laat goed uitlekken en maak deze in een kom aan met een scheutje olijfolie, citroensap en -rasp en kruid met zout en peper.

Haal de frittata uit de oven, laat met behulp van een spatel uit de pan glijden en serveer op een schaal. Snijd in punten en dresseer er de salade van rucola bij.

Frittata met brandnetelkaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 5 st eieren
  • 500 gr paddenstoelenmix
  • 450 gr aardappelplakjes
  • 120 gr brandnetelkaas
  • 135 gr zure room
  • 1/2 st citroen
  • 100 gr rucola

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 (ovenbestendige) anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- rasp
- 2 mengkommen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur of snijd de paddenstoelen in stukjes. Snijd de kaas in blokjes.

Bak in de ovenbestendige anti-aanbakpan de paddenstoelen in een scheutje olijfolie mooi goudbruin. Blijf bakken tot het vocht begint te verdampen. Voeg de aardappelplakjes toe en bak nog 2 minuten.

Klop de eieren in een kom los met de zure room. Meng de kaas door het eiermengsel. Kruid met zout en peper.

Giet het eiermengsel in de pan met de paddenstoelen en aardappelplakjes. Meng goed en verwarm zachtjes tot het begint te stollen. Plaats in de voorverwarmde oven en laat 15 minuten garen.

Was, terwijl de frittata in de oven staat, de rucola. Laat goed uitlekken en maak deze in een kom aan met een scheutje olijfolie, citroensap en -rasp en kruid met zout en peper.

Haal de frittata uit de oven, laat met behulp van een spatel uit de pan glijden en serveer op een schaal. Snijd in punten en dresseer er de salade van rucola bij.

Frittata met brandnetelkaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 6 st eieren
  • 650 gr paddenstoelenmix
  • 600 gr aardappelplakjes
  • 150 gr brandnetelkaas
  • 200 gr zure room
  • 1 st citroen
  • 150 gr rucola

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 (ovenbestendige) anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- rasp
- 2 mengkommen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur of snijd de paddenstoelen in stukjes. Snijd de kaas in blokjes.

Bak in de ovenbestendige anti-aanbakpan de paddenstoelen in een scheutje olijfolie mooi goudbruin. Blijf bakken tot het vocht begint te verdampen. Voeg de aardappelplakjes toe en bak nog 2 minuten.

Klop de eieren in een kom los met de zure room. Meng de kaas door het eiermengsel. Kruid met zout en peper.

Giet het eiermengsel in de pan met de paddenstoelen en aardappelplakjes. Meng goed en verwarm zachtjes tot het begint te stollen. Plaats in de voorverwarmde oven en laat 15 minuten garen.

Was, terwijl de frittata in de oven staat, de rucola. Laat goed uitlekken en maak deze in een kom aan met een scheutje olijfolie, citroensap en -rasp en kruid met zout en peper.

Haal de frittata uit de oven, laat met behulp van een spatel uit de pan glijden en serveer op een schaal. Snijd in punten en dresseer er de salade van rucola bij.

Frittata met brandnetelkaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 7 st eieren
  • 750 gr paddenstoelenmix
  • 750 gr aardappelplakjes
  • 200 gr brandnetelkaas
  • 235 gr zure room
  • 1 st citroen
  • 250 gr rucola

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 (ovenbestendige) anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- rasp
- 2 mengkommen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur of snijd de paddenstoelen in stukjes. Snijd de kaas in blokjes.

Bak in de ovenbestendige anti-aanbakpan de paddenstoelen in een scheutje olijfolie mooi goudbruin. Blijf bakken tot het vocht begint te verdampen. Voeg de aardappelplakjes toe en bak nog 2 minuten.

Klop de eieren in een kom los met de zure room. Meng de kaas door het eiermengsel. Kruid met zout en peper.

Giet het eiermengsel in de pan met de paddenstoelen en aardappelplakjes. Meng goed en verwarm zachtjes tot het begint te stollen. Plaats in de voorverwarmde oven en laat 15 minuten garen.

Was, terwijl de frittata in de oven staat, de rucola. Laat goed uitlekken en maak deze in een kom aan met een scheutje olijfolie, citroensap en -rasp en kruid met zout en peper.

Haal de frittata uit de oven, laat met behulp van een spatel uit de pan glijden en serveer op een schaal. Snijd in punten en dresseer er de salade van rucola bij.

Frittata met brandnetelkaas Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 8 st eieren
  • 950 gr paddenstoelenmix
  • 900 gr aardappelplakjes
  • 220 gr brandnetelkaas
  • 270 gr zure room
  • 1 st citroen
  • 250 gr rucola

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN
- 1 (ovenbestendige) anti-aanbakpan
- snijplank en mesje
- rasp
- 2 mengkommen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur of snijd de paddenstoelen in stukjes. Snijd de kaas in blokjes.

Bak in de ovenbestendige anti-aanbakpan de paddenstoelen in een scheutje olijfolie mooi goudbruin. Blijf bakken tot het vocht begint te verdampen. Voeg de aardappelplakjes toe en bak nog 2 minuten.

Klop de eieren in een kom los met de zure room. Meng de kaas door het eiermengsel. Kruid met zout en peper.

Giet het eiermengsel in de pan met de paddenstoelen en aardappelplakjes. Meng goed en verwarm zachtjes tot het begint te stollen. Plaats in de voorverwarmde oven en laat 15 minuten garen.

Was, terwijl de frittata in de oven staat, de rucola. Laat goed uitlekken en maak deze in een kom aan met een scheutje olijfolie, citroensap en -rasp en kruid met zout en peper.

Haal de frittata uit de oven, laat met behulp van een spatel uit de pan glijden en serveer op een schaal. Snijd in punten en dresseer er de salade van rucola bij.