Flatbread met met vegan döner en yoghurt Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 90 gr vegan döner
  • 0,25 st citroen
  • 0,25 krop ijsbergsla
  • 0,5 st rode ui
  • 0,5 st aubergine
  • 2 st libanees platbrood
  • 100 gr yoghurt
  • 0,5 st knoflookteen

Benodigdheden

Ovenrooster
Snijplank
Mes
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Hapjespan
Rasp

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 200-220 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de sla en snijd in repen. Meng de sla en de helft van de uienringen in een saladekom.

STAP 2: Was de aubergine en snijd in kleine blokjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. 

STAP 3: Meng de knoflook door de yoghurt in een mengkom en rasp er naar smaak wat citroenschil in. Proef en kruid met peper en zout. 

STAP 4: Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak de aubergine en de achtergehouden uienringen 5-6 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg de vegan döner toe en bak het geheel in 5-6 minuten krokant. 

STAP 5: Bak het flatbread 1-2 minuten in de voorverwarmde oven.

STAP 6: Haal het flatbread uit de oven en smeer dun in met knoflooksaus. Verdeel de gebakken groenten met döner en de salade over het flatbread. Schep er naar smaak nog wat knoflooksaus op. Vouw het flatbread dubbel om te eten.

Flatbread met met vegan döner en yoghurt Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 180 gr vegan döner
  • 0,5 st citroen
  • 0,5 krop ijsbergsla
  • 1 st rode ui
  • 1 st aubergine
  • 4 st libanees platbrood
  • 200 gr yoghurt
  • 1 st knoflookteen

Benodigdheden

Ovenrooster
Snijplank
Mes
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Hapjespan
Rasp

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 200-220 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de sla en snijd in repen. Meng de sla en de helft van de uienringen in een saladekom.

STAP 2: Was de aubergine en snijd in kleine blokjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. 

STAP 3: Meng de knoflook door de yoghurt in een mengkom en rasp er naar smaak wat citroenschil in. Proef en kruid met peper en zout. 

STAP 4: Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak de aubergine en de achtergehouden uienringen 5-6 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg de vegan döner toe en bak het geheel in 5-6 minuten krokant. 

STAP 5: Bak het flatbread 1-2 minuten in de voorverwarmde oven.

STAP 6: Haal het flatbread uit de oven en smeer dun in met knoflooksaus. Verdeel de gebakken groenten met döner en de salade over het flatbread. Schep er naar smaak nog wat knoflooksaus op. Vouw het flatbread dubbel om te eten.

Flatbread met met vegan döner en yoghurt Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 240 gr vegan döner
  • 0,75 st citroen
  • 0,75 krop ijsbergsla
  • 1,5 st rode ui
  • 1,5 st aubergine
  • 6 st libanees platbrood
  • 300 gr yoghurt
  • 1,5 st knoflookteen

Benodigdheden

Ovenrooster
Snijplank
Mes
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Hapjespan
Rasp

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 200-220 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de sla en snijd in repen. Meng de sla en de helft van de uienringen in een saladekom.

STAP 2: Was de aubergine en snijd in kleine blokjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. 

STAP 3: Meng de knoflook door de yoghurt in een mengkom en rasp er naar smaak wat citroenschil in. Proef en kruid met peper en zout. 

STAP 4: Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak de aubergine en de achtergehouden uienringen 5-6 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg de vegan döner toe en bak het geheel in 5-6 minuten krokant. 

STAP 5: Bak het flatbread 1-2 minuten in de voorverwarmde oven.

STAP 6: Haal het flatbread uit de oven en smeer dun in met knoflooksaus. Verdeel de gebakken groenten met döner en de salade over het flatbread. Schep er naar smaak nog wat knoflooksaus op. Vouw het flatbread dubbel om te eten.

Flatbread met met vegan döner en yoghurt Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 360 gr vegan döner
  • 1 st citroen
  • 1 krop ijsbergsla
  • 2 st rode ui
  • 2 st aubergine
  • 8 st libanees platbrood
  • 400 gr yoghurt
  • 2 st knoflookteen

Benodigdheden

Ovenrooster
Snijplank
Mes
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Hapjespan
Rasp

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 200-220 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de sla en snijd in repen. Meng de sla en de helft van de uienringen in een saladekom.

STAP 2: Was de aubergine en snijd in kleine blokjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. 

STAP 3: Meng de knoflook door de yoghurt in een mengkom en rasp er naar smaak wat citroenschil in. Proef en kruid met peper en zout. 

STAP 4: Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak de aubergine en de achtergehouden uienringen 5-6 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg de vegan döner toe en bak het geheel in 5-6 minuten krokant. 

STAP 5: Bak het flatbread 1-2 minuten in de voorverwarmde oven.

STAP 6: Haal het flatbread uit de oven en smeer dun in met knoflooksaus. Verdeel de gebakken groenten met döner en de salade over het flatbread. Schep er naar smaak nog wat knoflooksaus op. Vouw het flatbread dubbel om te eten.

Flatbread met met vegan döner en yoghurt Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 450 gr vegan döner
  • 1,25 st citroen
  • 1,25 krop ijsbergsla
  • 2,5 st rode ui
  • 2,5 st aubergine
  • 10 st libanees platbrood
  • 500 gr yoghurt
  • 2,5 st knoflookteen

Benodigdheden

Ovenrooster
Snijplank
Mes
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Hapjespan
Rasp

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 200-220 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de sla en snijd in repen. Meng de sla en de helft van de uienringen in een saladekom.

STAP 2: Was de aubergine en snijd in kleine blokjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. 

STAP 3: Meng de knoflook door de yoghurt in een mengkom en rasp er naar smaak wat citroenschil in. Proef en kruid met peper en zout. 

STAP 4: Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak de aubergine en de achtergehouden uienringen 5-6 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg de vegan döner toe en bak het geheel in 5-6 minuten krokant. 

STAP 5: Bak het flatbread 1-2 minuten in de voorverwarmde oven.

STAP 6: Haal het flatbread uit de oven en smeer dun in met knoflooksaus. Verdeel de gebakken groenten met döner en de salade over het flatbread. Schep er naar smaak nog wat knoflooksaus op. Vouw het flatbread dubbel om te eten.

Flatbread met met vegan döner en yoghurt Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 540 gr vegan döner
  • 1,5 st citroen
  • 1,5 krop ijsbergsla
  • 3 st rode ui
  • 3 st aubergine
  • 12 st libanees platbrood
  • 600 gr yoghurt
  • 3 st knoflookteen

Benodigdheden

Ovenrooster
Snijplank
Mes
Vergiet
Saladekom
Mengkom
Hapjespan
Rasp

Bereidingswijze

STAP 1: Verwarm de oven voor op 200-220 graden. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen. Was de sla en snijd in repen. Meng de sla en de helft van de uienringen in een saladekom.

STAP 2: Was de aubergine en snijd in kleine blokjes. Maak de knoflook schoon en snipper fijn. 

STAP 3: Meng de knoflook door de yoghurt in een mengkom en rasp er naar smaak wat citroenschil in. Proef en kruid met peper en zout. 

STAP 4: Verwarm een scheutje olie in de hapjespan en bak de aubergine en de achtergehouden uienringen 5-6 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg de vegan döner toe en bak het geheel in 5-6 minuten krokant. 

STAP 5: Bak het flatbread 1-2 minuten in de voorverwarmde oven.

STAP 6: Haal het flatbread uit de oven en smeer dun in met knoflooksaus. Verdeel de gebakken groenten met döner en de salade over het flatbread. Schep er naar smaak nog wat knoflooksaus op. Vouw het flatbread dubbel om te eten.