DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 4 stuks mais taco
  • 100 gram kabeljauwfilet
  • 1/2 stuk mini komkommer
  • 1/4 blik zwarte bonen
  • 100 gram roma pruim tomaat
  • 1/4 stuk rode ui
  • 10 gram koriander
  • 1/4 stuk limoen
  • 25 gram zure room
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

- steelpan, vergiet, hapjespan, bakpan, kom, snijplank en mesje.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper & zout.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de kabeljauw in gelijke blokjes. Snijd de tomaten in blokjes, limoen in partjes, rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes. Pluk de koriander

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper & zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de rest van de partjes voor de garnering

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 5 min mooi goudbruin in de chili olie. Laat de zwarte bonen uitlekken en verwarm de zwarte bonen in een steelpannetje voor 3 min.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen en gebakken kabeljauw. Maak af met een lepel tomaten salsa, zure room en wat sap van een limoen partje en de korianderblaadjes.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 8 stuks mais taco
  • 200 gram kabeljauwfilet
  • 1 stuk mini komkommer
  • 1/2 blik zwarte bonen
  • 200 gram roma pruim tomaat
  • 1/2 st rode ui
  • 20 gram koriander
  • 1/2 stuk limoen
  • 50 gram zure room
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

- steelpan, vergiet, hapjespan, bakpan, kom, snijplank en mesje.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper & zout.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de kabeljauw in gelijke blokjes. Snijd de tomaten in blokjes, limoen in partjes, rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes. Pluk de koriander

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper & zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de rest van de partjes voor de garnering

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 5 min mooi goudbruin in de chili olie. Laat de zwarte bonen uitlekken en verwarm de zwarte bonen in een steelpannetje voor 3 min.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen en gebakken kabeljauw. Maak af met een lepel tomaten salsa, zure room en wat sap van een limoen partje en de korianderblaadjes.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 12 stuks mais taco
  • 300 gram kabeljauwfilet
  • 2 stuks mini komkommer
  • 3/4 blik zwarte bonen
  • 300 gram roma pruim tomaat
  • 1 stuk rode ui
  • 20 gram koriander
  • 1 stuk limoen
  • 60 gram zure room
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

- steelpan, vergiet, hapjespan, bakpan, kom, snijplank en mesje.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper & zout.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de kabeljauw in gelijke blokjes. Snijd de tomaten in blokjes, limoen in partjes, rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes. Pluk de koriander

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper & zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de rest van de partjes voor de garnering

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 5 min mooi goudbruin in de chili olie. Laat de zwarte bonen uitlekken en verwarm de zwarte bonen in een steelpannetje voor 3 min.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen en gebakken kabeljauw. Maak af met een lepel tomaten salsa, zure room en wat sap van een limoen partje en de korianderblaadjes.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 16 stuks mais taco
  • 400 gram kabeljauwfilet
  • 2 stuks mini komkommer
  • 1 blik zwarte bonen
  • 400 gram roma pruim tomaat
  • 1 stuk rode ui
  • 30 gram koriander
  • 1 stuk limoen
  • 90 gram zure room
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

- steelpan, vergiet, hapjespan, bakpan, kom, snijplank en mesje.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper & zout.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de kabeljauw in gelijke blokjes. Snijd de tomaten in blokjes, limoen in partjes, rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes. Pluk de koriander

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper & zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de rest van de partjes voor de garnering

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 5 min mooi goudbruin in de chili olie. Laat de zwarte bonen uitlekken en verwarm de zwarte bonen in een steelpannetje voor 3 min.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen en gebakken kabeljauw. Maak af met een lepel tomaten salsa, zure room en wat sap van een limoen partje en de korianderblaadjes.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 20 stuks mais taco
  • 500 gram kabeljauwfilet
  • 3 stuks mini komkommer
  • 1 1/4 blik zwarte bonen
  • 500 gram roma pruim tomaat
  • 1 1/2 stuks rode ui
  • 30 gram koriander
  • 1 1/2 stuk limoen
  • 120 gram zure room
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

- steelpan, vergiet, hapjespan, bakpan, kom, snijplank en mesje.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper & zout.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de kabeljauw in gelijke blokjes. Snijd de tomaten in blokjes, limoen in partjes, rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes. Pluk de koriander

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper & zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de rest van de partjes voor de garnering

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 5 min mooi goudbruin in de chili olie. Laat de zwarte bonen uitlekken en verwarm de zwarte bonen in een steelpannetje voor 3 min.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen en gebakken kabeljauw. Maak af met een lepel tomaten salsa, zure room en wat sap van een limoen partje en de korianderblaadjes.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 24 stuks mais taco
  • 600 gram kabeljauwfilet
  • 3 stuks mini komkommer
  • 1 1/2 blik zwarte bonen
  • 600 gram roma pruim tomaat
  • 2 stuks rode ui
  • 40 gram koriander
  • 2 stuks limoen
  • 150 gram zure room
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

- steelpan, vergiet, hapjespan, bakpan, kom, snijplank en mesje.

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper & zout.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de kabeljauw in gelijke blokjes. Snijd de tomaten in blokjes, limoen in partjes, rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes. Pluk de koriander

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper & zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de rest van de partjes voor de garnering

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 5 min mooi goudbruin in de chili olie. Laat de zwarte bonen uitlekken en verwarm de zwarte bonen in een steelpannetje voor 3 min.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen en gebakken kabeljauw. Maak af met een lepel tomaten salsa, zure room en wat sap van een limoen partje en de korianderblaadjes.