DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 150 gram kabeljauwfilet
  • 75 gram roma pruim tomaat
  • 1 stuk rode ui
  • 1/2 stuk mini komkommer
  • 15 gram koriander
  • 40 gram zure room
  • 4 stuks mais tortilla's
  • 1/2 stuk limoen
  • 100 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

hapjespan, bakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper en zout. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten doormidden. Snijd de vis in gelijke blokjes. Snijd de limoen in partjes, de rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 3 minuten mooi bruin in een scheutje olie. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. 

STAP 6 SERVEREN Serveer de vis en zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s, partjes limoen en de kom tomatensalsa. Dresseer de vis en bonen met de blaadjes koriander.  Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen en vis. Maak af met een lepel tomatensalsa, zure room en wat sap van een limoenpartje.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 300 gram kabeljauwfilet
  • 150 gram roma pruim tomaat
  • 1 stuk rode ui
  • 1 stuk mini komkommer
  • 30 gram koriander
  • 80 gram zure room
  • 8 stuks mais tortilla's
  • 1 stuk limoen
  • 200 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

hapjespan, bakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper en zout. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten doormidden. Snijd de vis in gelijke blokjes. Snijd de limoen in partjes, de rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 3 minuten mooi bruin in een scheutje olie. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. 

STAP 6 SERVEREN Serveer de vis en zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s, partjes limoen en de kom tomatensalsa. Dresseer de vis en bonen met de blaadjes koriander.  Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen en vis. Maak af met een lepel tomatensalsa, zure room en wat sap van een limoenpartje.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 450 gram kabeljauwfilet
  • 225 gram roma pruim tomaat
  • 2 stuk rode ui
  • 1 stuk mini komkommer
  • 45 gram koriander
  • 120 gram zure room
  • 12 stuks mais tortilla's
  • 1 stuk limoen
  • 300 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

hapjespan, bakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper en zout. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten doormidden. Snijd de vis in gelijke blokjes. Snijd de limoen in partjes, de rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 3 minuten mooi bruin in een scheutje olie. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. 

STAP 6 SERVEREN Serveer de vis en zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s, partjes limoen en de kom tomatensalsa. Dresseer de vis en bonen met de blaadjes koriander.  Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen en vis. Maak af met een lepel tomatensalsa, zure room en wat sap van een limoenpartje.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 600 gram kabeljauwfilet
  • 300 gram roma pruim tomaat
  • 2 stuks rode ui
  • 2 stuks mini komkommer
  • 60 gram koriander
  • 160 gram zure room
  • 16 stuks mais tortilla's
  • 1 stuk limoen
  • 400 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

hapjespan, bakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper en zout. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten doormidden. Snijd de vis in gelijke blokjes. Snijd de limoen in partjes, de rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 3 minuten mooi bruin in een scheutje olie. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. 

STAP 6 SERVEREN Serveer de vis en zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s, partjes limoen en de kom tomatensalsa. Dresseer de vis en bonen met de blaadjes koriander.  Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen en vis. Maak af met een lepel tomatensalsa, zure room en wat sap van een limoenpartje.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 750 gram kabeljauwfilet
  • 375 gram roma pruim tomaat
  • 3 stuks rode ui
  • 2 stuks mini komkommer
  • 75 gram koriander
  • 200 gram zure room
  • 20 stuks mais tortilla's
  • 2 stuk limoen
  • 500 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

hapjespan, bakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper en zout. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten doormidden. Snijd de vis in gelijke blokjes. Snijd de limoen in partjes, de rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 3 minuten mooi bruin in een scheutje olie. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. 

STAP 6 SERVEREN Serveer de vis en zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s, partjes limoen en de kom tomatensalsa. Dresseer de vis en bonen met de blaadjes koriander.  Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen en vis. Maak af met een lepel tomatensalsa, zure room en wat sap van een limoenpartje.

DIY Taco’s met kabeljauw Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 900 gram kabeljauwfilet
  • 450 gram roma pruim tomaat
  • 3 stuks rode ui
  • 2 stuks mini komkommer
  • 90 gram koriander
  • 240 gram zure room
  • 24 stuks mais tortilla's
  • 2 stuks limoen
  • 600 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

hapjespan, bakpan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en komkommer goed. Dep de vis droog en kruid met peper en zout. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten doormidden. Snijd de vis in gelijke blokjes. Snijd de limoen in partjes, de rode ui in ringetjes en komkommer in dunne plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, rode ui en komkommer samen in een kom. Kruid deze met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan en bak de visblokjes in 3 minuten mooi bruin in een scheutje olie. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bordje.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. 

STAP 6 SERVEREN Serveer de vis en zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s, partjes limoen en de kom tomatensalsa. Dresseer de vis en bonen met de blaadjes koriander.  Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen en vis. Maak af met een lepel tomatensalsa, zure room en wat sap van een limoenpartje.