DIY Taco’s met geitenkaas en salsa Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 25 gram geitenkaas
  • 75 gram cherry tomaat
  • 1/2 stuk rode ui
  • 1/2 stuk mini komkommer
  • 15 gram koriander
  • 40 gram zure room
  • 4 stuks mais tortilla's
  • 1/2 stuk limoen
  • 100 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bak pan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en de komkommer.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd de komkommer in plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat en rode ui en komkommer samen in een kom en kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.

STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. Verkruimel de geitenkaas.

STAP 6 SERVEREN Serveer de zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s,  limoen partjes en de kom tomatensalsa. Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen, en maak af met een lepel tomatensalsa, koriander, geitenkaas, zure room en sap van een limoen partje.

DIY Taco’s met geitenkaas en salsa Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 45 gram geitenkaas
  • 150 gram cherry tomaat
  • 1 stuk rode ui
  • 1 stuk mini komkommer
  • 30 gram koriander
  • 80 gram zure room
  • 8 stuks mais tortilla's
  • 1 stuk limoen
  • 200 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bak pan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en de komkommer.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd de komkommer in plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat en rode ui en komkommer samen in een kom en kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.

STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. Verkruimel de geitenkaas.

STAP 6 SERVEREN Serveer de zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s,  limoen partjes en de kom tomatensalsa. Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen, en maak af met een lepel tomatensalsa, koriander, geitenkaas, zure room en sap van een limoen partje.

DIY Taco’s met geitenkaas en salsa Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 75 gram geitenkaas
  • 225 gram cherry tomaat
  • 2 stuk rode ui
  • 1 stuk mini komkommer
  • 45 gram koriander
  • 120 gram zure room
  • 12 stuks mais tortilla's
  • 1 stuk limoen
  • 300 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bak pan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en de komkommer.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd de komkommer in plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat en rode ui en komkommer samen in een kom en kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.

STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. Verkruimel de geitenkaas.

STAP 6 SERVEREN Serveer de zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s,  limoen partjes en de kom tomatensalsa. Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen, en maak af met een lepel tomatensalsa, koriander, geitenkaas, zure room en sap van een limoen partje.

DIY Taco’s met geitenkaas en salsa Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 90 gram geitenkaas
  • 300 gram cherry tomaat
  • 2 stuks rode ui
  • 2 stuks mini komkommer
  • 60 gram koriander
  • 160 gram zure room
  • 16 stuks mais tortilla's
  • 1 stuk limoen
  • 400 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bak pan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en de komkommer.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd de komkommer in plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat en rode ui en komkommer samen in een kom en kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.

STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. Verkruimel de geitenkaas.

STAP 6 SERVEREN Serveer de zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s,  limoen partjes en de kom tomatensalsa. Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen, en maak af met een lepel tomatensalsa, koriander, geitenkaas, zure room en sap van een limoen partje.

DIY Taco’s met geitenkaas en salsa Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 125 gram geitenkaas
  • 375 gram cherry tomaat
  • 3 stuks rode ui
  • 2 stuks mini komkommer
  • 75 gram koriander
  • 200 gram zure room
  • 20 stuks mais tortilla's
  • 2 stuks limoen
  • 500 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bak pan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en de komkommer.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd de komkommer in plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat en rode ui en komkommer samen in een kom en kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.

STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. Verkruimel de geitenkaas.

STAP 6 SERVEREN Serveer de zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s,  limoen partjes en de kom tomatensalsa. Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen, en maak af met een lepel tomatensalsa, koriander, geitenkaas, zure room en sap van een limoen partje.

DIY Taco’s met geitenkaas en salsa Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 135 gram geitenkaas
  • 450 gram cherry tomaat
  • 3 stuks rode ui
  • 2 stuks mini komkommer
  • 90 gram koriander
  • 240 gram zure room
  • 24 stuks mais tortilla's
  • 2 stuks limoen
  • 600 gram zwarte bonen (blik)

Benodigdheden

1 hapjespan, 1 bak pan, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Was de tomaten en de komkommer.

STAP 2 SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Snijd de komkommer in plakjes.

STAP TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat en rode ui en komkommer samen in een kom en kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen.

STAP 3 BAKKEN Verwarm de hapjespan. Voeg de zwarte bonen toe en verwarm voor 2 à 3 minuten.

STAP 4 BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 5 PLUKKEN Pluk de blaadjes koriander. Verkruimel de geitenkaas.

STAP 6 SERVEREN Serveer de zwarte bonen in de hapjespan op tafel met de taco’s,  limoen partjes en de kom tomatensalsa. Bouw nu zelf je taco’s. Begin met een lepel zwarte bonen, en maak af met een lepel tomatensalsa, koriander, geitenkaas, zure room en sap van een limoen partje.