DIY taco met paneer crumble Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de chili olie naar smaak toe! De mais taco's worden het lekkerst als je ze even bakt, maar opwarmen in de oven kan natuurlijk ook!

Ingredienten

  • 4 stuks mais taco
  • 100 gram paneer
  • 1/2 stuk mini komkommer
  • 1/4 blik zwarte bonen
  • 100 gram roma pruimtomaat
  • 1/4 stuk rode ui
  • 10 gram koriander
  • 1/4 stuk limoen
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

Steelpan, vergiet, bakpan, hapjespan, kom, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten, rode ui en komkommer. Verkruimel de paneer tot een crumble en kruid met zout en peper.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Pluk de koriander. Snijd de komkommer in plakjes

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, komkommer en rode ui samen in een kom kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de overige partjes voor de garnering bij stap 6.

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan. laat de zwarte bonen uitlekken en voeg de zwarte bonen toe aan de steelpan en verwarm voor 3 minuten. Bak ondertussen in een bakpan de paneer crumble in de chili olie 5 minuten goud bruin.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen. Maak af met een lepel tomaten salsa, paneer crumble en wat sap van een limoen partje en de koriander

DIY taco met paneer crumble Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de chili olie naar smaak toe! De mais taco's worden het lekkerst als je ze even bakt, maar opwarmen in de oven kan natuurlijk ook!

Ingredienten

  • 8 stuks mais taco
  • 200 gram paneer
  • 1 stuk mini komkommer
  • 1/2 blik zwarte bonen
  • 200 gram roma pruimtomaat
  • 1/2 stuk rode ui
  • 20 gram koriander
  • 1/2 stuk limoen
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

Steelpan, vergiet, bakpan, hapjespan, kom, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten, rode ui en komkommer. Verkruimel de paneer tot een crumble en kruid met zout en peper.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Pluk de koriander. Snijd de komkommer in plakjes

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, komkommer en rode ui samen in een kom kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de overige partjes voor de garnering bij stap 6.

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan. laat de zwarte bonen uitlekken en voeg de zwarte bonen toe aan de steelpan en verwarm voor 3 minuten. Bak ondertussen in een bakpan de paneer crumble in de chili olie 5 minuten goud bruin.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen. Maak af met een lepel tomaten salsa, paneer crumble en wat sap van een limoen partje en de koriander

DIY taco met paneer crumble Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de chili olie naar smaak toe! De mais taco's worden het lekkerst als je ze even bakt, maar opwarmen in de oven kan natuurlijk ook!

Ingredienten

  • 12 stuks mais taco
  • 300 gram paneer
  • 2 stuks mini komkommer
  • 3/4 blik zwarte bonen
  • 300 gram roma pruimtomaat
  • 3/4 stuk rode ui
  • 20 gram koriander
  • 1 stuk limoen
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

Steelpan, vergiet, bakpan, hapjespan, kom, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten, rode ui en komkommer. Verkruimel de paneer tot een crumble en kruid met zout en peper.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Pluk de koriander. Snijd de komkommer in plakjes

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, komkommer en rode ui samen in een kom kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de overige partjes voor de garnering bij stap 6.

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan. laat de zwarte bonen uitlekken en voeg de zwarte bonen toe aan de steelpan en verwarm voor 3 minuten. Bak ondertussen in een bakpan de paneer crumble in de chili olie 5 minuten goud bruin.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen. Maak af met een lepel tomaten salsa, paneer crumble en wat sap van een limoen partje en de koriander

DIY taco met paneer crumble Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de chili olie naar smaak toe! De mais taco's worden het lekkerst als je ze even bakt, maar opwarmen in de oven kan natuurlijk ook!

Ingredienten

  • 16 stuks mais taco
  • 400 gram paneer
  • 2 stuks mini komkommer
  • 1 blik zwarte bonen
  • 400 gram roma pruimtomaat
  • 1 stuk rode ui
  • 30 gram koriander
  • 1 stuk limoen
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

Steelpan, vergiet, bakpan, hapjespan, kom, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten, rode ui en komkommer. Verkruimel de paneer tot een crumble en kruid met zout en peper.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Pluk de koriander. Snijd de komkommer in plakjes

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, komkommer en rode ui samen in een kom kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de overige partjes voor de garnering bij stap 6.

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan. laat de zwarte bonen uitlekken en voeg de zwarte bonen toe aan de steelpan en verwarm voor 3 minuten. Bak ondertussen in een bakpan de paneer crumble in de chili olie 5 minuten goud bruin.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen. Maak af met een lepel tomaten salsa, paneer crumble en wat sap van een limoen partje en de koriander

DIY taco met paneer crumble Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de chili olie naar smaak toe! De mais taco's worden het lekkerst als je ze even bakt, maar opwarmen in de oven kan natuurlijk ook!

Ingredienten

  • 20 stuks mais taco
  • 500 gram paneer
  • 3 stuks mini komkommer
  • 1 1/4 blik zwarte bonen
  • 500 gram roma pruimtomaat
  • 1 1/2 stuks rode ui
  • 30 gram koriander
  • 1 1/2 stuks limoen
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

Steelpan, vergiet, bakpan, hapjespan, kom, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten, rode ui en komkommer. Verkruimel de paneer tot een crumble en kruid met zout en peper.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Pluk de koriander. Snijd de komkommer in plakjes

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, komkommer en rode ui samen in een kom kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de overige partjes voor de garnering bij stap 6.

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan. laat de zwarte bonen uitlekken en voeg de zwarte bonen toe aan de steelpan en verwarm voor 3 minuten. Bak ondertussen in een bakpan de paneer crumble in de chili olie 5 minuten goud bruin.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen. Maak af met een lepel tomaten salsa, paneer crumble en wat sap van een limoen partje en de koriander

DIY taco met paneer crumble Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Super simpel,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Tip

Voeg de chili olie naar smaak toe! De mais taco's worden het lekkerst als je ze even bakt, maar opwarmen in de oven kan natuurlijk ook!

Ingredienten

  • 24 stuks mais taco
  • 600 gram paneer
  • 3 stuks mini komkommer
  • 1 1/2 blik zwarte bonen
  • 600 gram roma pruimtomaat
  • 2 stuks rode ui
  • 40 gram koriander
  • 2 stuks limoen
  • naar smaak chili olie

Benodigdheden

Steelpan, vergiet, bakpan, hapjespan, kom, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 : VOORBEREIDEN  Was de tomaten, rode ui en komkommer. Verkruimel de paneer tot een crumble en kruid met zout en peper.

STAP 2 : SNIJDEN Snijd de tomaten in grove blokjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de rode ui in ringen. Pluk de koriander. Snijd de komkommer in plakjes

STAP 3 : TOEVOEGEN Voor de salsa voeg je de tomaat, komkommer en rode ui samen in een kom kruid met peper, zout, olijfolie en sap van een partje limoen. Bewaar de overige partjes voor de garnering bij stap 6.

STAP 4 : BAKKEN Verwarm de hapjespan. laat de zwarte bonen uitlekken en voeg de zwarte bonen toe aan de steelpan en verwarm voor 3 minuten. Bak ondertussen in een bakpan de paneer crumble in de chili olie 5 minuten goud bruin.

STAP 5 : BAKKEN Verwarm ondertussen de bakpan en bak de taco’s in 1 minuut per kant mooi bruin. Serveer deze op een stapeltje op een klein bord.

STAP 6 : SERVEREN Serveer nu alle losse componenten op tafel en bouw zelf je taco’s. Begin met lepel zwarte bonen. Maak af met een lepel tomaten salsa, paneer crumble en wat sap van een limoen partje en de koriander