Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 150 gram kalfsgehakt
  • 75 gram couscous
  • 0,5 stuks gele ui
  • 1 stuks rode puntpaprika
  • 75 gram mizuna
  • 0,5 teen knoflook
  • 15 gram munt
  • 1 theelepel garam masala
  • 50 gram fetakaas
  • 75 milliliter water

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

en kalfs köfte

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan met het water. Giet de couscous in een mengkom. Giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de garam masala, knoflook, peper, zout en de gehakte munt. Maak er vervolgens kleine platte köfte balletjes van.

STAP 4 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de puntpaprika’s 3 minuten aan beide kanten en gril vervolgens de köfte balletjes in ongeveer 10 min gaar. 

STAP 5 BAKKEN Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door.

STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de feta in blokjes.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over twee borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer vervolgens de köfte balletjes over de borden en maak af met de fetablokjes en de overgebleven munt. 

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 300 gram kalfsgehakt
  • 150 gram couscous
  • 1 stuks gele ui
  • 2 stuks rode puntpaprika
  • 150 gram mizuna
  • 1 teen knoflook
  • 30 gram munt
  • 2 theelepels garam masala
  • 100 gram fetakaas
  • 150 milliliter water

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

en kalfs köfte

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan met het water. Giet de couscous in een mengkom. Giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de garam masala, knoflook, peper, zout en de gehakte munt. Maak er vervolgens kleine platte köfte balletjes van.

STAP 4 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de puntpaprika’s 3 minuten aan beide kanten en gril vervolgens de köfte balletjes in ongeveer 10 min gaar. 

STAP 5 BAKKEN Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door.

STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de feta in blokjes.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over twee borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer vervolgens de köfte balletjes over de borden en maak af met de fetablokjes en de overgebleven munt. 

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 450 gram kalfsgehakt
  • 225 gram couscous
  • 1,5 stuks gele ui
  • 3 stuks rode puntpaprika
  • 225 gram mizuna
  • 1,5 teen knoflook
  • 45 gram munt
  • 3 theelepels garam masala
  • 150 gram fetakaas
  • 225 milliliter water

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

en kalfs köfte

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan met het water. Giet de couscous in een mengkom. Giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de garam masala, knoflook, peper, zout en de gehakte munt. Maak er vervolgens kleine platte köfte balletjes van.

STAP 4 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de puntpaprika’s 3 minuten aan beide kanten en gril vervolgens de köfte balletjes in ongeveer 10 min gaar. 

STAP 5 BAKKEN Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door.

STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de feta in blokjes.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over twee borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer vervolgens de köfte balletjes over de borden en maak af met de fetablokjes en de overgebleven munt. 

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 600 gram kalfsgehakt
  • 300 gram couscous
  • 2 stuks gele ui
  • 4 stuks rode puntpaprika
  • 300 gram mizuna
  • 2 tenen knoflook
  • 60 gram munt
  • 4 theelepels garam masala
  • 200 gram fetakaas
  • 300 milliliter water

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

en kalfs köfte

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan met het water. Giet de couscous in een mengkom. Giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de garam masala, knoflook, peper, zout en de gehakte munt. Maak er vervolgens kleine platte köfte balletjes van.

STAP 4 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de puntpaprika’s 3 minuten aan beide kanten en gril vervolgens de köfte balletjes in ongeveer 10 min gaar. 

STAP 5 BAKKEN Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door.

STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de feta in blokjes.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over twee borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer vervolgens de köfte balletjes over de borden en maak af met de fetablokjes en de overgebleven munt. 

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 750 gram kalfsgehakt
  • 375 gram couscous
  • 2,5 stuks gele ui
  • 5 stuks rode puntpaprika
  • 375 gram mizuna
  • 2,5 teen knoflook
  • 75 gram munt
  • 5 theelepels garam masala
  • 250 gram fetakaas
  • 375 milliliter water

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

en kalfs köfte

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan met het water. Giet de couscous in een mengkom. Giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de garam masala, knoflook, peper, zout en de gehakte munt. Maak er vervolgens kleine platte köfte balletjes van.

STAP 4 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de puntpaprika’s 3 minuten aan beide kanten en gril vervolgens de köfte balletjes in ongeveer 10 min gaar. 

STAP 5 BAKKEN Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door.

STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de feta in blokjes.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over twee borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer vervolgens de köfte balletjes over de borden en maak af met de fetablokjes en de overgebleven munt. 

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 900 gram kalfsgehakt
  • 450 gram couscous
  • 3 stuks gele ui
  • 6 stuks rode puntpaprika
  • 450 gram mizuna
  • 3 tenen knoflook
  • 90 gram munt
  • 6 theelepels garam masala
  • 300 gram fetakaas
  • 450 milliliter water

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

en kalfs köfte

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan met het water. Giet de couscous in een mengkom. Giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 MENGEN Meng het gehakt met de helft van de garam masala, knoflook, peper, zout en de gehakte munt. Maak er vervolgens kleine platte köfte balletjes van.

STAP 4 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de puntpaprika’s 3 minuten aan beide kanten en gril vervolgens de köfte balletjes in ongeveer 10 min gaar. 

STAP 5 BAKKEN Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door.

STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de feta in blokjes.

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over twee borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer vervolgens de köfte balletjes over de borden en maak af met de fetablokjes en de overgebleven munt.