Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 1 stuks zoete puntpaprika rood
  • 75 gram mizuna
  • 15 gram munt
  • 0,5 stuks gele ui
  • 75 gram couscous
  • 1 theelepel garam masala
  • 50 gram vegan feta kaas
  • 75 milliliter water
  • 10 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

puntpaprika & veganfeta

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan of kook het water. Doe de couscous in een mengkom, giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de paprika’s 3 minuten aan beide kanten. 

STAP 4 BAKKEN Kleur de pijnboompitjes even mooi in de hapjespan en zet ze apart. Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door. Snijd de vegan feta in blokjes.

 STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over de borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer het bord met vegan fetablokjes, de pijnboompitjes en overgebleven blaadjes munt.

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 2 stuks zoete puntpaprika rood
  • 150 gram mizuna
  • 30 gram munt
  • 1 stuks gele ui
  • 150 gram couscous
  • 2 theelepels garam masala
  • 100 gram vegan feta kaas
  • 150 milliliter water
  • 20 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

puntpaprika & veganfeta

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan of kook het water. Doe de couscous in een mengkom, giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de paprika’s 3 minuten aan beide kanten. 

STAP 4 BAKKEN Kleur de pijnboompitjes even mooi in de hapjespan en zet ze apart. Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door. Snijd de vegan feta in blokjes.

 STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over de borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer het bord met vegan fetablokjes, de pijnboompitjes en overgebleven blaadjes munt.

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 3 stuks zoete puntpaprika rood
  • 225 gram mizuna
  • 45 gram munt
  • 1,5 stuks gele ui
  • 225 gram couscous
  • 3 theelepels garam masala
  • 150 gram vegan feta kaas
  • 225 milliliter water
  • 30 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

puntpaprika & veganfeta

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan of kook het water. Doe de couscous in een mengkom, giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de paprika’s 3 minuten aan beide kanten. 

STAP 4 BAKKEN Kleur de pijnboompitjes even mooi in de hapjespan en zet ze apart. Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door. Snijd de vegan feta in blokjes.

 STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over de borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer het bord met vegan fetablokjes, de pijnboompitjes en overgebleven blaadjes munt.

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 4 stuks zoete puntpaprika rood
  • 300 gram mizuna
  • 60 gram munt
  • 2 stuks gele ui
  • 300 gram couscous
  • 4 theelepels garam masala
  • 200 gram vegan feta kaas
  • 300 milliliter water
  • 40 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

puntpaprika & veganfeta

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan of kook het water. Doe de couscous in een mengkom, giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de paprika’s 3 minuten aan beide kanten. 

STAP 4 BAKKEN Kleur de pijnboompitjes even mooi in de hapjespan en zet ze apart. Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door. Snijd de vegan feta in blokjes.

 STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over de borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer het bord met vegan fetablokjes, de pijnboompitjes en overgebleven blaadjes munt.

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 5 stuks zoete puntpaprika rood
  • 375 gram mizuna
  • 75 gram munt
  • 2,5 stuks gele ui
  • 375 gram couscous
  • 5 theelepels garam masala
  • 250 gram vegan feta kaas
  • 375 milliliter water
  • 50 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

puntpaprika & veganfeta

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan of kook het water. Doe de couscous in een mengkom, giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de paprika’s 3 minuten aan beide kanten. 

STAP 4 BAKKEN Kleur de pijnboompitjes even mooi in de hapjespan en zet ze apart. Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door. Snijd de vegan feta in blokjes.

 STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over de borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer het bord met vegan fetablokjes, de pijnboompitjes en overgebleven blaadjes munt.

Couscous met mizuna Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (25 min)

Ingredienten

  • 6 stuks zoete puntpaprika rood
  • 450 gram mizuna
  • 90 gram munt
  • 3 stuks gele ui
  • 450 gram couscous
  • 6 theelepels garam masala
  • 300 gram vegan feta kaas
  • 450 milliliter water
  • 20 gram pijnboompitten

Benodigdheden

Grillpan, hapjespan, snijplank en mesje, 2 x mengkom

Beschrijving

puntpaprika & veganfeta

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Zet de waterkoker aan of kook het water. Doe de couscous in een mengkom, giet er het kokende water over en zet afgedekt weg. Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. De steeltjes mogen blijven zitten. Marineer met wat olie, peper en zout.

STAP 2 SNIJDEN Was de mizuna goed. Pluk de helft van de munt en hak fijn. Snipper de gele ui fijn.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en gril de paprika’s 3 minuten aan beide kanten. 

STAP 4 BAKKEN Kleur de pijnboompitjes even mooi in de hapjespan en zet ze apart. Verwarm een scheutje olijfolie in de hapjespan en voeg de andere helft van de garam masala en de ui toe. Bak dit voor 2 minuten. Voeg vervolgens de couscous toe en meng door. Snijd de vegan feta in blokjes.

 STAP 5 MENGEN Haal de pan van het vuur en meng de mizuna door de warme couscous. Breng op smaak met peper en zout. 

STAP 6 SERVEREN Verdeel de couscous over de borden en leg de gegrilde paprika over de couscous. Dresseer het bord met vegan fetablokjes, de pijnboompitjes en overgebleven blaadjes munt.