“Captains summer dinner” Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten (excl. wellen en koken van kapucijners)

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Let op: Laat gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater.

Ingredienten

  • 100 gram kapucijners (gedroogd)
  • 0,5 stuks courgette
  • 1 stuks paprika rood
  • 0,5 stuks appel
  • 150 gram spinazie
  • 1,5 eetlepels piccalilly
  • 25 gram zilveruitjes
  • 25 gram augurken

Benodigdheden

Kookpan, grillpan, mandoline/kaasschaaf, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Laat de gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater. Giet de kapucijners af en laat uit wasemen in de pan. Was de spinazie, courgette, paprika en appel goed. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de courgette in linten (gebruik hiervoor een mandoline of een kaasschaaf). Snijd de paprika in ringen van 2 cm. Snijd de appel in plakjes en vervolgens in dunne stokjes. Snijd de augurk in plakjes.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en grill de paprika 3 minuten in de grillpan.

STAP 4 TOEVOEGEN Voeg piccalilly, augurk, zilverui en appel aan de lauwwarme kapucijners toe, en meng goed. Kruid met peper en zout.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de spinazie en courgette linten over de borden. Verdeel speels het kapucijnersmengsel en de paprika over de spinazie en courgettelinten.

“Captains summer dinner” Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten (excl. wellen en koken van kapucijners)

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Let op: Laat gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater.

Ingredienten

  • 200 gram kapucijners (gedroogd)
  • 1 stuks courgette
  • 2 stuks paprika rood
  • 1 stuks appel
  • 250 gram spinazie
  • 3 eetlepels piccalilly
  • 50 gram zilveruitjes
  • 50 gram augurken

Benodigdheden

Kookpan, grillpan, mandoline/kaasschaaf, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Laat de gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater. Giet de kapucijners af en laat uit wasemen in de pan. Was de spinazie, courgette, paprika en appel goed. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de courgette in linten (gebruik hiervoor een mandoline of een kaasschaaf). Snijd de paprika in ringen van 2 cm. Snijd de appel in plakjes en vervolgens in dunne stokjes. Snijd de augurk in plakjes.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en grill de paprika 3 minuten in de grillpan.

STAP 4 TOEVOEGEN Voeg piccalilly, augurk, zilverui en appel aan de lauwwarme kapucijners toe, en meng goed. Kruid met peper en zout.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de spinazie en courgette linten over de borden. Verdeel speels het kapucijnersmengsel en de paprika over de spinazie en courgettelinten.

“Captains summer dinner” Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten (excl. wellen en koken van kapucijners)

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Let op: Laat gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater.

Ingredienten

  • 300 gram kapucijners (gedroogd)
  • 1,5 stuks courgette
  • 3 stuks paprika rood
  • 1,5 stuks appel
  • 400 gram spinazie
  • 4,5 eetlepels piccalilly
  • 75 gram zilveruitjes
  • 75 gram augurken

Benodigdheden

Kookpan, grillpan, mandoline/kaasschaaf, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Laat de gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater. Giet de kapucijners af en laat uit wasemen in de pan. Was de spinazie, courgette, paprika en appel goed. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de courgette in linten (gebruik hiervoor een mandoline of een kaasschaaf). Snijd de paprika in ringen van 2 cm. Snijd de appel in plakjes en vervolgens in dunne stokjes. Snijd de augurk in plakjes.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en grill de paprika 3 minuten in de grillpan.

STAP 4 TOEVOEGEN Voeg piccalilly, augurk, zilverui en appel aan de lauwwarme kapucijners toe, en meng goed. Kruid met peper en zout.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de spinazie en courgette linten over de borden. Verdeel speels het kapucijnersmengsel en de paprika over de spinazie en courgettelinten.

“Captains summer dinner” Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten (excl. wellen en koken van kapucijners)

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Let op: Laat gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater.

Ingredienten

  • 400 gram kapucijners (gedroogd)
  • 2 stuks courgette
  • 4 stuks paprika rood
  • 2 stuks appel
  • 500 gram spinazie
  • 6 eetlepels piccalilly
  • 100 gram zilveruitjes
  • 100 gram augurken

Benodigdheden

Kookpan, grillpan, mandoline/kaasschaaf, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Laat de gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater. Giet de kapucijners af en laat uit wasemen in de pan. Was de spinazie, courgette, paprika en appel goed. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de courgette in linten (gebruik hiervoor een mandoline of een kaasschaaf). Snijd de paprika in ringen van 2 cm. Snijd de appel in plakjes en vervolgens in dunne stokjes. Snijd de augurk in plakjes.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en grill de paprika 3 minuten in de grillpan.

STAP 4 TOEVOEGEN Voeg piccalilly, augurk, zilverui en appel aan de lauwwarme kapucijners toe, en meng goed. Kruid met peper en zout.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de spinazie en courgette linten over de borden. Verdeel speels het kapucijnersmengsel en de paprika over de spinazie en courgettelinten.

“Captains summer dinner” Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten (excl. wellen en koken van kapucijners)

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Let op: Laat gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater.

Ingredienten

  • 500 gram kapucijners (gedroogd)
  • 2,5 stuks courgette
  • 5 stuks paprika rood
  • 2,5 stuks appel
  • 750 gram spinazie
  • 7,5 eetlepels piccalilly
  • 125 gram zilveruitjes
  • 125 gram augurken

Benodigdheden

Kookpan, grillpan, mandoline/kaasschaaf, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Laat de gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater. Giet de kapucijners af en laat uit wasemen in de pan. Was de spinazie, courgette, paprika en appel goed. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de courgette in linten (gebruik hiervoor een mandoline of een kaasschaaf). Snijd de paprika in ringen van 2 cm. Snijd de appel in plakjes en vervolgens in dunne stokjes. Snijd de augurk in plakjes.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en grill de paprika 3 minuten in de grillpan.

STAP 4 TOEVOEGEN Voeg piccalilly, augurk, zilverui en appel aan de lauwwarme kapucijners toe, en meng goed. Kruid met peper en zout.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de spinazie en courgette linten over de borden. Verdeel speels het kapucijnersmengsel en de paprika over de spinazie en courgettelinten.

“Captains summer dinner” Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten (excl. wellen en koken van kapucijners)

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (25 min)

Tip

Let op: Laat gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater.

Ingredienten

  • 600 gram kapucijners (gedroogd)
  • 3 stuks courgette
  • 6 stuks paprika rood
  • 3 stuks appel
  • 800 gram spinazie
  • 9 eetlepels piccalilly
  • 150 gram zilveruitjes
  • 150 gram augurken

Benodigdheden

Kookpan, grillpan, mandoline/kaasschaaf, snijplank en mesje

Bereidingswijze

STAP 1 VOORBEREIDEN Laat de gedroogde kapucijners eerst gedurende 8 – 12 uur weken in ruim water. Kook ze vervolgens 1 – 2 uur in het weekwater. Giet de kapucijners af en laat uit wasemen in de pan. Was de spinazie, courgette, paprika en appel goed. 

STAP 2 SNIJDEN Snijd de courgette in linten (gebruik hiervoor een mandoline of een kaasschaaf). Snijd de paprika in ringen van 2 cm. Snijd de appel in plakjes en vervolgens in dunne stokjes. Snijd de augurk in plakjes.

STAP 3 GRILLEN Verwarm de grillpan en grill de paprika 3 minuten in de grillpan.

STAP 4 TOEVOEGEN Voeg piccalilly, augurk, zilverui en appel aan de lauwwarme kapucijners toe, en meng goed. Kruid met peper en zout.

STAP 5 SERVEREN Verdeel de spinazie en courgette linten over de borden. Verdeel speels het kapucijnersmengsel en de paprika over de spinazie en courgettelinten.