Bun bo met geglaceerde zalm, spinazie en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 125 gr zalmfilet
  • 100 gr spinazie
  • 0,25 st komkommer
  • 0,5 st limoen
  • 15 gr munt
  • 75 gr bruine rijstnoedels
  • 25 ml hoisinsaus
  • 15 gr pinda's
  • naar smaak chilivlokken
  • 1 el sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel ze daarna gelijk af met koud water, laat ze uitlekken en leg ze in een saladekom. Meng de noedels met sesamolie, zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de komkommer, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in schuine plakjes van 0,5 cm. Voeg de komkommer en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s, de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, spinazie en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 250 gr zalmfilet
  • 200 gr spinazie
  • 0,5 st komkommer
  • 1 st limoen
  • 20 gr munt
  • 150 gr bruine rijstnoedels
  • 50 ml hoisinsaus
  • 20 gr pinda's
  • naar smaak chilivlokken
  • 2 el sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel ze daarna gelijk af met koud water, laat ze uitlekken en leg ze in een saladekom. Meng de noedels met sesamolie, zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de komkommer, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in schuine plakjes van 0,5 cm. Voeg de komkommer en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s, de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, spinazie en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 375 gr zalmfilet
  • 300 gr spinazie
  • 0,75 st komkommer
  • 1,5 st limoen
  • 25 gr munt
  • 225 gr bruine rijstnoedels
  • 75 ml hoisinsaus
  • 25 gr pinda's
  • naar smaak chilivlokken
  • 3 el sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel ze daarna gelijk af met koud water, laat ze uitlekken en leg ze in een saladekom. Meng de noedels met sesamolie, zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de komkommer, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in schuine plakjes van 0,5 cm. Voeg de komkommer en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s, de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, spinazie en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 500 gr zalmfilet
  • 400 gr spinazie
  • 1 st komkommer
  • 2 st limoen
  • 30 gr munt
  • 300 gr bruine rijstnoedels
  • 100 ml hoisinsaus
  • 30 gr pinda's
  • naar smaak chilivlokken
  • 4 el sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel ze daarna gelijk af met koud water, laat ze uitlekken en leg ze in een saladekom. Meng de noedels met sesamolie, zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de komkommer, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in schuine plakjes van 0,5 cm. Voeg de komkommer en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s, de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, spinazie en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 625 gr zalmfilet
  • 500 gr spinazie
  • 1,25 st komkommer
  • 2,5 st limoen
  • 35 gr munt
  • 375 gr bruine rijstnoedels
  • 125 ml hoisinsaus
  • 35 gr pinda's
  • naar smaak chilivlokken
  • 5 el sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel ze daarna gelijk af met koud water, laat ze uitlekken en leg ze in een saladekom. Meng de noedels met sesamolie, zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de komkommer, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in schuine plakjes van 0,5 cm. Voeg de komkommer en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s, de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, spinazie en komkommer Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 750 gr zalmfilet
  • 600 gr spinazie
  • 1,5 st komkommer
  • 3 st limoen
  • 40 gr munt
  • 450 gr bruine rijstnoedels
  • 150 ml hoisinsaus
  • 40 gr pinda's
  • naar smaak chilivlokken
  • 6 el sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel ze daarna gelijk af met koud water, laat ze uitlekken en leg ze in een saladekom. Meng de noedels met sesamolie, zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de komkommer, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in schuine plakjes van 0,5 cm. Voeg de komkommer en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s, de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.