Bun bo met geglaceerde zalm, munt en radijs Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 125 gr zalmfilet
  • 100 gr spinazie
  • 0,25 bos radijs
  • 0,5 st limoen
  • 75 gr bruine rijstnoedels
  • 25 gr hoisinsaus
  • 10 gr verse munt
  • 10 gr pinda's
  • 1 sachet sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water aan de kook voor de noedels. Kook de noedels 3-4 minuten en spoel daarna gelijk af met koud water. Laat uitlekken en leg in een saladekom. Meng met de sesamolie, zodat de noedels niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de radijs en snijd in dunne plakjes. Voeg de radijs en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s ,de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, munt en radijs Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 250 gr zalmfilet
  • 200 gr spinazie
  • 0,5 bos radijs
  • 1 st limoen
  • 150 gr bruine rijstnoedels
  • 50 gr hoisinsaus
  • 20 gr verse munt
  • 20 gr pinda's
  • 2 sachets sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water aan de kook voor de noedels. Kook de noedels 3-4 minuten en spoel daarna gelijk af met koud water. Laat uitlekken en leg in een saladekom. Meng met de sesamolie, zodat de noedels niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de radijs en snijd in dunne plakjes. Voeg de radijs en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s ,de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, munt en radijs Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 375 gr zalmfilet
  • 300 gr spinazie
  • 0,75 bos radijs
  • 1,5 st limoen
  • 225 gr bruine rijstnoedels
  • 75 gr hoisinsaus
  • 25 gr verse munt
  • 25 gr pinda's
  • 3 sachets sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water aan de kook voor de noedels. Kook de noedels 3-4 minuten en spoel daarna gelijk af met koud water. Laat uitlekken en leg in een saladekom. Meng met de sesamolie, zodat de noedels niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de radijs en snijd in dunne plakjes. Voeg de radijs en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s ,de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, munt en radijs Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 500 gr zalmfilet
  • 400 gr spinazie
  • 1 bos radijs
  • 2 st limoen
  • 300 gr bruine rijstnoedels
  • 100 gr hoisinsaus
  • 30 gr verse munt
  • 30 gr pinda's
  • 4 sachets sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water aan de kook voor de noedels. Kook de noedels 3-4 minuten en spoel daarna gelijk af met koud water. Laat uitlekken en leg in een saladekom. Meng met de sesamolie, zodat de noedels niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de radijs en snijd in dunne plakjes. Voeg de radijs en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s ,de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, munt en radijs Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 625 gr zalmfilet
  • 500 gr spinazie
  • 1,25 bos radijs
  • 2,5 st limoen
  • 375 gr bruine rijstnoedels
  • 125 gr hoisinsaus
  • 35 gr verse munt
  • 35 gr pinda's
  • 5 sachets sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water aan de kook voor de noedels. Kook de noedels 3-4 minuten en spoel daarna gelijk af met koud water. Laat uitlekken en leg in een saladekom. Meng met de sesamolie, zodat de noedels niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de radijs en snijd in dunne plakjes. Voeg de radijs en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s ,de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.

Bun bo met geglaceerde zalm, munt en radijs Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vis,
  • Boerschappen's beste!,
  • Bereidingstijd (25 min),
  • Gemak

Ingredienten

  • 750 gr zalmfilet
  • 600 gr spinazie
  • 1,5 bos radijs
  • 3 st limoen
  • 450 gr bruine rijstnoedels
  • 150 gr hoisinsaus
  • 40 gr verse munt
  • 40 gr pinda's
  • 6 sachets sesamolie

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Wok of hapjespan
Saladekom
Vergiet

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water aan de kook voor de noedels. Kook de noedels 3-4 minuten en spoel daarna gelijk af met koud water. Laat uitlekken en leg in een saladekom. Meng met de sesamolie, zodat de noedels niet aan elkaar gaan plakken.

STAP 2: Was de munt, pluk de blaadjes en snijd de helft fijn. Snijd de limoen in partjes. Was de radijs en snijd in dunne plakjes. Voeg de radijs en de spinazie toe aan de saladekom.

STAP 3: Hussel de salade door elkaar. Proef en breng op smaak met gehakte munt, peper en zout. Knijp naar smaak wat partjes limoen uit.

STAP 4: Rooster de pinda’s 1-2 minuten in de wok zonder olie. Haal ze uit de wok en houd apart. Dep de zalm droog en snijd in blokjes van 2 cm. Kruid met peper, of chilivlokken voor de liefhebber, en zout.

STAP 5: Verwarm de wok op hoog vuur met een scheutje zonnebloemolie en bak de zalm 2-3 minuten. Draai het vuur laag en glaceer de zalm met hoisinsaus en sap van 1 partje limoen.

STAP 6: Verdeel de noedelsalade en de zalm over de kommen. Maak het gerecht af met de pinda’s ,de overgebleven partjes limoen en de blaadjes munt.