Aardappelsalade met radijs, paprika, tuinkers en babyleafmix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 1 st paprika
  • 250 gr kruimige aardappel
  • 50 gr babyleafmix
  • 0,5 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 50 gr haver fraîche
  • 15 gr notemix met rozijnen

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. 

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom en een beetje afkoelen.

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de haver fraîche door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden notenmix en knip er de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika, tuinkers en babyleafmix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 1 st paprika
  • 500 gr kruimige aardappel
  • 100 gr babyleafmix
  • 1 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 100 gr haver fraîche
  • 20 gr notemix met rozijnen

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. 

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom en een beetje afkoelen.

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de haver fraîche door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden notenmix en knip er de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika, tuinkers en babyleafmix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 2 st paprika
  • 750 gr kruimige aardappel
  • 150 gr babyleafmix
  • 1,5 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 150 gr haver fraîche
  • 30 gr notemix met rozijnen

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. 

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom en een beetje afkoelen.

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de haver fraîche door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden notenmix en knip er de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika, tuinkers en babyleafmix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 2 st paprika
  • 1000 gr kruimige aardappel
  • 200 gr babyleafmix
  • 2 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 200 gr haver fraîche
  • 40 gr notemix met rozijnen

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. 

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom en een beetje afkoelen.

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de haver fraîche door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden notenmix en knip er de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika, tuinkers en babyleafmix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 3 st paprika
  • 1250 gr kruimige aardappel
  • 250 gr babyleafmix
  • 2,5 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 250 gr haver fraîche
  • 50 gr notemix met rozijnen

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. 

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom en een beetje afkoelen.

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de haver fraîche door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden notenmix en knip er de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika, tuinkers en babyleafmix Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

35 minuten

Categorieën

  • Vegan,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 3 st paprika
  • 1500 gr kruimige aardappel
  • 300 gr babyleafmix
  • 3 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 300 gr haver fraîche
  • 60 gr notemix met rozijnen

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. 

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom en een beetje afkoelen.

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de haver fraîche door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de achtergehouden notenmix en knip er de tuinkers over.