Aardappelsalade met radijs, paprika en een gekookt eitje Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 1 st eieren
  • 250 gr aardappelen
  • 50 gr babyleaf mix
  • 0,5 bos radijs
  • 50 gr zure room
  • 10 gr notenmix met rozijnen
  • naar smaak tuinkers
  • 1 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en halveer deze.STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de zure room door. Proef en  breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika en een gekookt eitje Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 2 st eieren
  • 500 gr aardappelen
  • 100 gr babyleaf mix
  • 1 bos radijs
  • 100 gr zure room
  • 20 gr notenmix met rozijnen
  • naar smaak tuinkers
  • 1 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en halveer deze.STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de zure room door. Proef en  breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika en een gekookt eitje Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 3 st eieren
  • 750 gr aardappelen
  • 150 gr babyleaf mix
  • 1,5 bos radijs
  • 150 gr zure room
  • 25 gr notenmix met rozijnen
  • naar smaak tuinkers
  • 2 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en halveer deze.STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de zure room door. Proef en  breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika en een gekookt eitje Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 4 st eieren
  • 1000 gr aardappelen
  • 200 gr babyleaf mix
  • 2 bos radijs
  • 200 gr zure room
  • 30 gr notenmix met rozijnen
  • naar smaak tuinkers
  • 2 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en halveer deze.STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de zure room door. Proef en  breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika en een gekookt eitje Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 5 st eieren
  • 1250 gr aardappelen
  • 250 gr babyleaf mix
  • 2,5 bos radijs
  • 250 gr zure room
  • 35 gr notenmix met rozijnen
  • naar smaak tuinkers
  • 2,5 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en halveer deze.STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de zure room door. Proef en  breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte de tuinkers over.

Aardappelsalade met radijs, paprika en een gekookt eitje Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vega,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 6 st eieren
  • 1500 gr aardappelen
  • 300 gr babyleaf mix
  • 3 bos radijs
  • 300 gr zure room
  • 40 gr notenmix met rozijnen
  • naar smaak tuinkers
  • 3 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en halveer deze.STAP 3: Kook de aardappelblokjes in 8-10 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er de azijn en de zure room door. Proef en  breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix en de aardappelsalade over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte de tuinkers over.