Aardappelsalade met ei, radijs en paprika-kalkoenworst Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 1 st kalkoenworst zoete paprika
  • 250 gr aardappelen
  • 50 gr babyleaf mix
  • 0.5 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 25 gr zure room
  • 15 gr notenmix met rozijnen
  • 1 st eieren
  • 0,5 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes 8-10 minuten. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en bak de kalkoenworst in 10-12 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er nu de azijn en de zure room door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix, aardappelsalade en kalkoenworst over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte tuinkers over.

Aardappelsalade met ei, radijs en paprika-kalkoenworst Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 2 st kalkoenworst zoete paprika
  • 500 gr aardappelen
  • 100 gr babyleaf mix
  • 0,75 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 100 gr zure room
  • 20 gr notenmix met rozijnen
  • 2 st eieren
  • 1 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes 8-10 minuten. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en bak de kalkoenworst in 10-12 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er nu de azijn en de zure room door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix, aardappelsalade en kalkoenworst over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte tuinkers over.

Aardappelsalade met ei, radijs en paprika-kalkoenworst Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 3 st kalkoenworst zoete paprika
  • 750 gr aardappelen
  • 150 gr babyleaf mix
  • 1 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 150 gr zure room
  • 25 gr notenmix met rozijnen
  • 3 st eieren
  • 2 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes 8-10 minuten. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en bak de kalkoenworst in 10-12 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er nu de azijn en de zure room door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix, aardappelsalade en kalkoenworst over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte tuinkers over.

Aardappelsalade met ei, radijs en paprika-kalkoenworst Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 4 st kalkoenworst zoete paprika
  • 1000 gr aardappelen
  • 200 gr babyleaf mix
  • 1,25 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 200 gr zure room
  • 30 gr notenmix met rozijnen
  • 4 st eieren
  • 2 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes 8-10 minuten. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en bak de kalkoenworst in 10-12 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er nu de azijn en de zure room door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix, aardappelsalade en kalkoenworst over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte tuinkers over.

Aardappelsalade met ei, radijs en paprika-kalkoenworst Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 5 st kalkoenworst zoete paprika
  • 1250 gr aardappelen
  • 250 gr babyleaf mix
  • 1,5 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 250 gr zure room
  • 35 gr notenmix met rozijnen
  • 5 st eieren
  • 3 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes 8-10 minuten. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en bak de kalkoenworst in 10-12 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er nu de azijn en de zure room door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix, aardappelsalade en kalkoenworst over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte tuinkers over.

Aardappelsalade met ei, radijs en paprika-kalkoenworst Terug naar het overzicht

Aantal personen

Bereidingstijd

25 minuten

Categorieën

  • Vlees,
  • Bereidingstijd (35 min)

Ingredienten

  • 6 st kalkoenworst zoete paprika
  • 1500 gr aardappelen
  • 300 gr babyleaf mix
  • 1,75 bos radijs
  • naar smaak tuinkers
  • 300 gr zure room
  • 40 gr notenmix met rozijnen
  • 6 st eieren
  • 3 st paprika

Benodigdheden

Snijplank en mes
Kookpan
Steelpan
Bakpan
Vergiet
Saladekom
Schaar

Bereidingswijze

STAP 1: Breng in een kookpan water en een snufje zout aan de kook voor de aardappelen. Breng in een steelpan water aan de kook voor de eieren.

STAP 2: Was de aardappelen en snijd in gelijke blokjes. Was de paprika, verwijder het kroontje en de zaadlijsten en snijd in blokjes van 0,5 cm. Was de radijs en snijd in dunne plakjes.

STAP 3: Kook de aardappelblokjes 8-10 minuten. Verwarm een scheutje olie in een bakpan en bak de kalkoenworst in 10-12 minuten gaar. Kook de eieren 5-8 minuten en laat ze daarna schrikken onder koud water.

STAP 4: Giet de aardappelen af en laat ze uitwasemen in een saladekom. Pel de eieren, halveer ze en kruid met peper en zout. 

STAP 5: Voeg de paprika, radijs en de helft van de notenmix toe aan de saladekom. Meng er nu de azijn en de zure room door. Proef en breng op smaak met peper en zout.

STAP 6: Verdeel de slamix, aardappelsalade en kalkoenworst over de borden. Maak het gerecht af met de eieren, de achtergehouden notenmix en knip er tenslotte tuinkers over.