Rabobank en Boerschappen

Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!
Kies hieronder jouw bezorgmoment en ontvang een Boerschappen Box cadeau.
 Boerschappen brengt vers gevarieerd voedsel van lokale boeren direct bij jou thuis. Kies hieronder een bezorgmoment, een bezorgadres en vul jouw persoonlijke vouchercode in. 

Vragen?
Kijk dan eerst hieronder naar de veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen

Deze Seizoensbox is vegetarisch, waarmee je lekker, gezond én verrassend eet. Doorgaans bestaat een Seizoensbox uit 7-8 soorten groenten, twee soorten fruit en mogelijk zuivel of eieren. De porties zijn ruim, zodat je altijd aan je 2 ons groenten komt, en vaak kook je nog een vierde dag ook met je Box!

Recepten die passen bij jouw box vind je in de week van bezorgen op www.boerschappen.nl/recepten

Onze bezorgpartner Trunkrs komt tussen 17:00 en 22:00 uur jouw box met verse producten bezorgen. Je ontvangt op de dag van de bezorging na 14:00 uur een e-mailbericht met daarin een track en trace zodat jij jouw Box precies kunt volgen. 

Helaas zijn op dit moment alleen deze bezorgmomenten beschikbaar. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid de box aan te nemen, zorg dan dat je een buuradres opgeeft via het e-mailbericht van Trunkrs. 
Weet je nu al dat je de box niet in ontvangst kunt nemen, geef dan direct een ander adres op waar de box wel overhandigd kan worden.
Let op we werken met versproducten, het zou dus jammer zijn als de box naar ons retour wordt gezonden.

Het opgeven van een kantoor/bedrijfsadres is niet mogelijk i.v.m. de bezorgtijden in de avond.

In de Seizoensbox zitten geen recepten bijgevoegd, wel vind je de recepten die passen bij de inhoud van jouw Box op onze website onder recepten!
Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@boerschappen.nl
Deze box wordt aangeboden door Rabobank. Het is niet mogelijk een andere box te kiezen.