Inhoud van de boxen van 6-12 December (week 49)

Bekijk hieronder de huidige inhoud van onze boxen.

Gemaksbox

Deze week in jouw box 

Recept 1 ‘Rundervink met witlof en kervelkrieltjes’ (eet binnen 2 dagen)
Recept 2 ‘Teriyaki rijstnoedels met zalm en komkommer’ (eet binnen 3 dagen)
Recept 3 ‘Groente moussaka met koolraap en yacon’ (eet binnen 4 dagen)

Tip : Komt het niet uit met je planning? Vries dan het vlees/vis is voor de houdbaarheidsdatum of wanneer je het niet binnen 4 dagen consumeert.


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, bloem, witte balsamico azijn,  chilivlokken, peper en (zee)zout.

Gemaksbox Vega

Deze week in jouw box

Recept 1 ‘Herfstburger met witlof en kervelkrieltjes’ (eet binnen 2 dagen)
Recept 2 ‘Teriyaki rijstnoedels met radijs en komkommer’ (eet binnen 3 dagen)
Recept 3 ‘Groente moussaka met koolraap en yacon’ (eet binnen 4 dagen)

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, bloem, witte balsamico azijn,  chilivlokken, peper en (zee)zout.

Oogst

Deze week in jouw box

Alouette krieltjes – BI-JOVIRA | Ooltgensplaat
Koolraap – De Koekoek | Drimmelen
Yacon – Stefan Schuurmans | Heukelom
Portobello – Banken Champignons | Wijchen
Witlof – Oppers | Middelbeers
Radijs – Klootwijk VOF | Raamsdonk
Prei – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Kervel plantje – Puur Aroma | Margraten
Gieser Wildeman Stoofperen – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Volle melk – De Ambachtshoeve | Raamsdonk (niet in oogst melkvrij)
Honing – de Bijenboerderij | Strijbeek
Walnoten – Hanne Hoeve| Westerhoven

Items om bij te kopen (2 / 4 / 6 personen)

Recept 1 ‘Romige moussaka met koolraap en yacon’

Notenpesto gr 100 / 200 / 300
Kaas gr 100 / 200 / 300
Boter gr 25 / 50 / 75
Bloem gr 25 / 50 / 75

Recept 2 ‘Gewokte witlof met honing en kervel krieltjes’

Groenten burger st 2 / 4 / 6
Witte balsamico azijn tl 2 / 4 / 6

Recept 3 ‘Rijstnoedels met komkommer en radijs’

Teriyaki saus ml 100 / 200 / 300
Bruine rijstnoedels gr 150 / 300 / 450
Snackkomkommer st 4 / 8 / 12

Recept 4 Boerschappen stoofperen’

Rode wijn ml 300 / 500 / 700
Kaneelstokje st 2 / 4 / 6
Kruidnagel st 4 / 8 / 12
Steranijs st 2 / 4 / 6

Uit jouw voorraadkastje :

(Olijf)olie, boter, bloem, witte balsamico azijn, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Vegan

Deze week in jouw box

Koolraap – De Koekoek | Drimmelen
Yacon – Stefan Schuurmans | Heukelom
Portobello – Banken Champignons | Wijchen
Witlof – Oppers | Middelbeers
Radijs – Klootwijk VOF | Raamsdonk

Prei – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Herfstburger – La vie est belle | Oostkamp
Krulpeterselie – Puur Aroma | Margraten
Elstar appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Gieser Wildeman Stoofperen – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Sojadrink – De Nieuwe Melkboer | Enschede
Walnoten – Hanne Hoeve | Westerhoven

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 Romige moussaka met koolraap en yacon’ 

Notenpesto gr 100 / 200
Vegan kaas geraspt gr 100 / 200
Olijfolie gr 25 / 50
Bloem gr 25 / 50

Recept 2 Gewokte witlof met peterselie krieltjes’ 

Agave siroop ml 10 / 20
Witte balsamico azijn tl 2 / 4
Krieltjes gr 400 / 800

Recept 3Rijstnoedels met komkommer en radijs’

Teriyaki saus ml 100 / 200
Snackkomkommer st 4 / 8
Bruine rijstnoedels gr 150 / 300

Recept 4 Boerschappen stoofperen’

Rode wijn ml 300 / 500
Kaneelstokje st 2 / 4
Kruidnagel st 4 / 8
Steranijs st 2 / 4

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bloem, witte balsamico azijn, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Vangst

Deze week in jouw box 

Kalkoengehakt – De Sjroete Farm | Panningen
Rundervink met gemengd gehakt – Slagerij van Strien | ’s-Gravenmoer
Zalmfilet – Adrie en Zoon | Yerseke
Elshorst rauwe ham – Slagerij van Strien | ’s-Gravenmoer
Griekse yoghurt – Qarc | Bladel
Honing – de Bijenboerderij | Strijbeek

Items om bij te kopen (2/4 personen)

Recept 1 ‘Romige moussaka met kalkoengehakt’

Koolraap gr 500 / 1000
Yacon gr 200 / 400
Portobello st 2 / 4
Volle melk gr 250 / 500
Kaas gr 100 / 200
Walnoten gr 20 / 40
Notenpesto gr 100 / 200
Boter gr 25 / 50
Bloem gr 25 / 50

Recept 2 ‘Gewokte witlof met honing, rundervink en krieltjes’

Witlof st 4 / 8
Kervel/peterselie gr 10 / 20
Witte balsamico azijn tl 2 / 4
Krieltjes gr 400 / 800

Recept 3 ‘Rijstnoedels met zalm, komkommer en teriyaki saus’

Prei st 1/2 / 1
Waspeen gr 200 / 400
Teriyaki saus ml 100 / 200
Bruine rijstnoedels gr 150 / 300
Snackkomkommer st 4 / 8

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, bloem, witte balsamico azijn, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Compleet 1

Compleet 1

Kalkoengehakt – De Sjroete Farm | Panningen
Rundervink met gemengd gehakt – Slagerij van Strien | ’s-Gravenmoer
Zalmfilet – Adrie en Zoon | Yerseke
Elshorst rauwe ham – Slagerij van Strien | ’s-Gravenmoer
Koolraap – De Koekoek | Drimmelen
Yacon – Stefan Schuurmans | Heukelom
Portobello – Banken Champignons | Wijchen
Witlof – Oppers | Middelbeers

Prei – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Gieser Wildeman Stoofperen – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Volle melk – De Ambachtshoeve | Raamsdonk
Honing – de Bijenboerderij | Strijbeek

Items om bij te kopen (1 persoon)

Recept 1 Romige moussaka met koolraap en yacon’

Kaas gr 50
Walnoten (gepeld) gr 10
Notenpesto gr 50
Boter gr 12.5
Bloem gr 12.5

Recept 2 Gewokte witlof met honing, rundervink en krieltjes’

Kervel of peterselie gr 5
Witte balsamico azijn tl 1
Krieltjes gr 200

Recept 3 Rijstnoedels met zalm, komkommer en teriyaki saus’

Teriyaki saus ml 50
Bruine rijstnoedels gr 75
Snackkomkommer st 2

Recept 4 ‘Boerschappen stoofperen’

Rode wijn ml 200
Kaneelstokje st 1
Kruidnagel st 2
Steranijs st 1

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, bloem, witte balsamico azijn, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Compleet 2/4

Deze week in jouw box 

Kalkoengehakt – De Sjroete Farm | Panningen
Rundervink met gemengd gehakt – Slagerij van Strien | ’s-Gravenmoer
Zalmfilet – Adrie en Zoon | Yerseke
Elshorst rauwe ham – Slagerij van Strien | ’s-Gravenmoer
Koolraap – De Koekoek | Drimmelen
Yacon – Stefan Schuurmans | Heukelom
Portobello – Banken Champignons | Wijchen
Witlof – Oppers | Middelbeers
Prei – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Gieser Wildeman Stoofperen – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Volle melk – De Ambachtshoeve | Raamsdonk
Honing – de Bijenboerderij | Strijbeek

Items om bij te kopen (2 / 4 persoon) 

Recept 1 Romige moussaka met koolraap en yacon’

Kaas gr 100 / 200
Walnoten (gepeld) gr 20 / 40
Notenpesto gr 100 / 200
Boter gr 25 / 50
Bloem gr 25 / 50

Recept 2 Gewokte witlof met honing, rundervink en krieltjes’

Kervel/peterselie gr 10 / 20
Witte balsamico azijn tl 2 / 4
Krieltjes gr 400 / 800

Recept 3 Rijstnoedels met zalm, komkommer en teriyaki saus’

Teriyaki saus ml 100 / 200
Bruine rijstnoedels gr 150 / 300
Snackkomkommer st 4 / 8

Recept 4 ‘Boerschappen stoofperen’

Rode wijn ml 300 / 600
Kaneelstokje st 2 / 4
Kruidnagel st 4 / 8
Steranijs st 2 / 4

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, bloem, witte balsamico azijn, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Compleet 3/6

Deze week in jouw box 

Kalkoengehakt – De Sjroete Farm | Panningen
Rundervink met gemengd gehakt – Slagerij van Strien | ’s-Gravenmoer
Zalmfilet – Adrie en Zoon | Yerseke
Elshorst rauwe ham – Slagerij van Strien | ’s-Gravenmoer
Koolraap – De Koekoek | Drimmelen
Yacon – Stefan Schuurmans | Heukelom
Portobello – Banken Champignons | Wijchen
Witlof – Oppers | Middelbeers
Prei – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Gieser Wildeman Stoofperen – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Elstar appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Volle melk – De Ambachtshoeve | Raamsdonk
Griekse yoghurt – Qarc | Bladel
Honing – de Bijenboerderij | Strijbeek

Items om bij te kopen (3 / 6 persoon)

Recept 1 Romige moussaka met koolraap en yacon’

Kaas gr 150 / 300
Walnoten (gepeld) gr 30 / 60
Notenpesto gr 150 / 300
Boter gr 37.5 / 75
Bloem gr 37.5 / 75

Recept 2 Gewokte witlof met honing, rundervink en krieltjes’

Kervel/peterselie gr 15 / 30
Witte balsamico azijn tl 3 / 6
Krieltjes gr 600 / 1200

Recept 3 Rijstnoedels met zalm, komkommer en teriyaki saus’

Teriyaki saus ml 150 / 300
Bruine rijstnoedels gr 225 / 450
Snackkomkommer st 6 / 12

Recept 4 ‘Boerschappen stoofperen’

Rode wijn ml 400 / 700
Kaneelstokje st 3 / 6
Kruidnagel st 6 / 12
Steranijs st 3 / 6 

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, bloem, witte balsamico azijn, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Fruittas

Deze week in jouw Fruittas

  • 5 st Mandarijnen
    1 st Galia meloen
    4 st Passiefruit
    3 st Nectarines
    1 bakje Rode Bessen uit Nederland

Inhoud van de boxen van 29 November –  5 December (week 48)

Bekijk hieronder de huidige inhoud van onze boxen.

Gemaksbox

Deze week in jouw box 

Recept 1 : Kabocha pompoensoep met plukbrood en tuinkers (eet binnen 2 dagen)
Recept 2 : Boerschappen paella met boerenkool en chorizo (eet binnen 3 dagen)
Recept 3 : Zuurkoolschotel met appel en Less Porc worst (eet binnen 4 dagen)

Tip : Komt het niet uit met je planning? Vries dan het vlees/vis is voor de houdbaarheidsdatum of wanneer je het niet binnen 4 dagen consumeert.

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, kerrie, garam masala, peper & zout.

Gemaksbox Vega

Deze week in jouw box

Recept 1 : Kabocha pompoensoep met plukbrood en tuinkers (eet binnen 2 dagen)
Recept 2 : Boerschappen paella met boerenkool en vegan chorizo (eet binnen 3 dagen)
Recept 3 : Zuurkoolschotel met appel en geitenkaas (eet binnen 4 dagen)


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, kerrie, peper & zout.

Oogst

Deze week in jouw box

Kabocha pompoen – de Koekoek | Drimmelen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Kruidenzuurkool – Kramer & Zonen | Zuid-Scharwoude
Gele ui – Oppers | Middelbeers
Verse knoflook – Biesheuvel Knoflook | Slootdorp
Groene kool – Luijkx Groenteteelt | Breda
Trostomaten – Growers V.O.F. | Steenbergen
Tuinkers – Koppert Cress | Monster
Braeburn appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Hangop – Qarc | Bladel (niet in oogst melkvrij)
Oude kaas – Kaasboerderij de Leyedaeler | Goirle
Speculaasmix – Molen de Arend | Terheijden

Items om bij te kopen (2 / 4 / 6 personen)

Recept 1 Kabocha pompoensoep met plukbrood en tuinkers’

Brood st 1 / 2  / 3
Kikkererwten gr 200 / 400 / 600
Bouillon ml 600 / 1200 / 1800
Garam masala kruiden naar smaak

Recept 2 Zuurkoolschotel met zoete aardappel, appel en geitenkaas’

Geitenkaas gr 120 / 240 / 360
Rode ui st 1 / 2 / 3
Kerrie poeder naar smaak

Recept 3 ‘Winter paella van orzo met kool en tomaten’

Chorizo worst vegan gr 200 / 400 / 600
Tomato frito gr 200 / 400 / 600
Citroen st 1/2 / 1 / 1
Orzo gr 150 / 300 / 450
Paellakruiden naar smaak

Uit jouw voorraadkastje :

(Olijf)olie, bouillon, kerrie, garam masala, peper en zout.

Vegan

Deze week in jouw box

Kabocha pompoen – de Koekoek | Drimmelen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Kruidenzuurkool – Kramer & Zonen | Zuid-Scharwoude
Tomato frito – COROOS | Geldermalsen
Gele ui – Oppers | Middelbeers
Verse knoflook – Biesheuvel Knoflook | Slootdorp
Boerenkool – Oppers | Middelbeers
Trostomaten – Growers V.O.F. | Steenbergen
Gele bieten – de Koekoek | Drimmelen
Tuinkers – Koppert Cress | Monster
Braeburn appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Doyenne du Comiche peren – Lisboa | ‘s-Gravenmoer
Meergranenbol – Bakkerij van der Westen | Waspik
Orzo – van der Moolen Foodgroup | Enschede
Speculaasmix – Molen de Arend | Terheijden

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 ‘Kabocha pompoensoep met plukbrood en tuinkers’

Kikkererwten gr 200 / 400
Bouillon ml 600 / 1200
Vegan geraspte kaas gr 100 / 200
Garam masala kruiden naar smaak

Recept 2 ‘Zuurkoolschotel met zoete aardappel en appel’

Vegan feta kaas gr 120 240
Rode ui st 1 2
Kerrie poeder naar smaak tl 2 3

Recept 3 ‘Winter paella van orzo met boerenkool’

Chorizo worst vegan gr 200 / 400
Citroen st 1/2 / 1
Paellakruiden naar smaak
Water ml 200 / 400

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerrie, garam masala, peper en zout.

Vangst

Deze week in jouw box 

Kipdijfilet Gildehoen – van Berkel | Loon op Zand
LESSporc worst – Vonc | Amsterdam
Mosselen – Adri & Zoon | Yerseke
Hangop – Qarc | Bladel
Oude kaas – Kaasboerderij de Leyedaeler | Goirle


Items om bij te kopen (2/4 personen)

Recept 1 ‘Kabocha pompoensoep met plukbrood en tuinkers’

Kabocha pompoen gr 400 / 800
Brood st 1 / 2
Kikkererwten gr 200 / 400
Tuinkers gr 10 / 20
Knoflook teen 1 / 2
Bouillon ml 600 / 1200
Garam massala kruiden naar smaak

Recept 2 ‘Zuurkoolschotel met zoete aardappel, appel en LESSporc worst’

Zoete aardappel gr 400 / 800
Kruiden zuurkool gr 400 / 800
Appels Braeburn st 1 / 2
Gele ui st 1 / 2
Geitenkaas gr 120 / 240
kerrie poeder naar smaak tl 2 / 3

Recept 3 ‘Winter paella van orzo met mosselen en chorizo’

Tomato frito gr 200 / 400
Gele ui st 1 / 2
Trostomaten gr 400 / 800
Savooiekool st 200 / 800
Citroen st 1/2 / 1
Orzo gr 150 / 300
Chorizo gr 100 / 200
Paellakruiden naar smaak
Water ml 200 / 400

Uit jouw voorraadkastje :

(Olijf)olie, bouillon, kerrie, garam masala, peper en zout.

Compleet 1

Compleet 1

Kipdijfilet Gildehoen – van Berkel | Loon op Zand
LESSporc worst – Vonc | Amsterdam
Mosselen – Adri & Zoon | Yerseke
Kabocha pompoen – de Koekoek | Drimmelen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Kruidenzuurkool – Kramer & Zonen | Zuid-Scharwoude
Tomato frito – COROOS | Geldermalsen
Gele ui – Oppers | Middelbeers
Groene kool – Luijkx Groenteteelt | Breda
Trostomaten – Growers V.O.F. | Steenbergen
Braeburn appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Hangop – Qarc | Bladel
Oude kaas – Kaasboerderij de Leyedaeler | Goirle

Items om bij te kopen (1 persoon)

Recept 1 Kabocha pompoensoep met plukbrood en tuinkers’

Brood bol 1/2
Kikkererwten gr 100
Tuinkers gr 5
Knoflook teen 1
Bouillon ml 300
Garam masala kruiden naar smaak

Recept 2 ‘Zuurkoolschotel met zoete aardappel, appel en LESSporc worst’

Geitenkaas gr 60
Kerrie poeder naar smaak tl 1

Recept 3 Winter paella van orzo met mosselen en chorizo’

Citroen st 1/2
Orzo gr 75
Chorizo gr 50
Paellakruiden naar smaak
Water ml 100

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerrie, garam masala, peper en zout.

Compleet 2/4

Deze week in jouw box 

Kipdijfilet Gildehoen – van Berkel | Loon op Zand
LESSporc worst – Vonc | Amsterdam
Mosselen – Adri & Zoon | Yerseke
Kabocha pompoen – de Koekoek | Drimmelen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Kruidenzuurkool – Kramer & Zonen | Zuid-Scharwoude
Tomato frito – COROOS | Geldermalsen
Gele ui – Oppers | Middelbeers
Groene kool – Luijkx Groenteteelt | Breda
Trostomaten – Growers V.O.F. | Steenbergen
Braeburn appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Hangop – Qarc | Bladel
Oude kaas – Kaasboerderij de Leyedaeler | Goirle
Speculaasmix – Molen de Arend | Terheijden

Items om bij te kopen (2 / 4 persoon) 

Recept 1 Kabocha pompoensoep met plukbrood en tuinkers’

Brood st 1 / 2
Kikkererwten gr 200 / 400
Tuinkers gr 10 / 20
Knoflook teen 1 / 2
Bouillon ml 600 / 1200
Garam masala kruiden naar smaak

Recept 2 ‘Zuurkoolschotel met zoete aardappel, appel en LESSporc worst’

Geitenkaas gr 120 / 240
Kerrie poeder naar smaak 

Recept 3 Winter paella van orzo met mosselen en chorizo’

Citroen st 1 / 2
Orzo gr 150 / 300
Chorizo gr 100 / 200
Paellakruiden naar smaak
Water ml 200 / 400

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerrie, garam masala, peper en zout.

Compleet 3/6

Deze week in jouw box 

Kipdijfilet Gildehoen – van Berkel | Loon op Zand
LESSporc worst – Vonc | Amsterdam
Mosselen – Adri & Zoon | Yerseke
Kabocha pompoen – de Koekoek | Drimmelen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Kruidenzuurkool – Kramer & Zonen | Zuid-Scharwoude
Tomato frito – COROOS | Geldermalsen
Gele ui – Oppers | Middelbeers
Groene kool – Luijkx Groenteteelt | Breda
Trostomaten – Growers V.O.F. | Steenbergen
Braeburn appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Doyenne du Comiche peren – Lisboa | ‘s-Gravenmoer
Hangop – Qarc | Bladel
Melk – de Ambachtshoeve | Raamsdonk
Oude kaas – Kaasboerderij de Leyedaeler | Goirle
Speculaasmix – Molen de Arend | Terheijden

Items om bij te kopen (3 / 6 persoon)

Recept 1 Kabocha pompoensoep met plukbrood en tuinkers’

Brood st 1 / 3
Kikkererwten gr 300 / 600
Tuinkers gr 15 / 30
Knoflook teen 2 / 4
Bouillon ml 900 / 1800
Garam masala kruiden naar smaak

Recept 2 ‘Zuurkoolschotel met zoete aardappel, appel en LESSporc worst’

Geitenkaas gr 180 / 360
Kerrie poeder naar smaak

Recept 3 Winter paella van orzo met mosselen en chorizo’

Citroen st 1 / 1
Orzo gr 225 / 450
Chorizo gr 150 / 300
Paellakruiden naar smaak
Water ml 300 / 600

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerrie, garam masala, peper en zout.

Fruittas

Deze week in jouw Fruittas

  • 5 st Sinaasappels
    1 bakje bramen uit Nederland
    1 st Meloen
    4 st gele Kiwi
    1 st Mango

Inhoud van de boxen van 22-27 November (week 47)

Bekijk hieronder de huidige inhoud van onze boxen.

Gemaksbox

Deze week in jouw box 

Recept 1 ‘Romige citroen kip met pastinaak en prei’ (eet binnen 2 dagen)
Recept 2 ‘Mexicaanse ovenplaat met pompoen en nacho’s’ (eet binnen 3 dagen)
Recept 3 ‘Spicy spaghetti met claresse en broccoli’ (eet binnen 4 dagen)

Tip : Komt het niet uit met je planning? Vries dan het vlees/vis is voor de houdbaarheidsdatum of wanneer je het niet binnen 4 dagen consumeert.

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, peper & zout.

Gemaksbox Vega

Deze week in jouw box

Recept 1 ‘Mexicaanse ovenplaat met pompoen en nacho’s’ (eet binnen 2 dagen)
Recept 2 ‘Romige citroenstoof met wintergroenten’ (eet binnen 3 dagen)
Recept 3 ‘Spicy spaghetti met walnoten en broccoli’ (eet binnen 4 dagen)

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, peper & zout.

Oogst

Deze week in jouw box

Pastinaak – Bi-Jovira | Ooltgensplaat
Prei – Oppers | Middelbeers
Snacktomaatjes – Greenco | Honselersdijk
Broccoli – Verschuren | Raamsdonk
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Spaghetti pompoen – Stefan Schuurmans | Dongen
Walnoten – de Hanne Hoeve | Westerhoven
Rode peper – Landzicht | Strijen
Rode bonen gedroogd – Proeftuin Pallandt | Middelharnis
Conference peren – Lisboa | ’s-Gravenmoer
Griekse yoghurt framboos blauwe bes – Qarc | Bladel (niet in oogst melkvrij)
Crème fraiche – Goeie Goolse | Goirle

Items om bij te kopen (2 / 4 / 6 personen)

Recept 1 ‘Mexicaanse ovenplaat met pompoen en kruidige crème’

Nacho’s gr 100 / 200 / 300
Mexicaanse kruiden gr 10 / 20 / 30
Geraspte kaas gr 50 / 150 / 250

Recept 2 Winterstoof met pastinaak, prei en citroen’

Zilvervliesrijst gr 200 / 400 / 600
Provençaalse kruidenmix gr 10 / 20 / 30
Room gr 50 / 150 / 250
Citroen st 0,5 / 1 / 2
Knoflook st 2 / 4 / 6
Groente bouillon ml 200 / 400 / 600

Recept 3 ‘Spicy spaghetti met broccoli en walnoten’

Volkoren spaghetti gr 150 / 375 / 625
Chili olie el 2 / 4 / 6
Gele ui st 1 / 2 / 3

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, peper en (zee)zout.

Vegan

Deze week in jouw box

Pastinaak – Bi-Jovira | Ooltegensplaat
Prei – Oppers | Middelbeers
Snacktomaatjes – Greenco | Honselersdijk
Broccoli – Verschuren | Raamsdonk
Andijvie – de Nederheide | Schijf
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Spaghetti pompoen – Stefan Schuurmans | Dongen
Walnoten – de Hanne Hoeve | Westerhoven
Pattison – Klootwijk VOF | Raamsdonk
Rode peper – Landzicht | Strijen
Wilde rucola – Klootwijk VOF | Raamsdonk
Rode bonen gedroogd – Proeftuin Pallandt | Middelharnis
Conference peren – Lisboa | ’s-Gravenmoer
Braeburn appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 Mexicaanse ovenplaat met spaghetti pompoen en rode bonen’

Nacho’s gr 100 / 200
Mexicaanse kruiden gr 10 / 20
Geraspte kaas gr 50 / 150
Haver fraiche 50 / 150

Recept 2 ‘Winterstoof met pastinaak, prei en citroen’

Zilvervliesrijst gr 200 / 400
Provençaalse kruidenmix gr 10 / 20
Room plantaardig gr 50 / 150
Citroen st 0,5 / 1
Knoflook st 2 / 4
Groente bouillon ml 200 / 400

Recept 3 ‘Spicy spaghetti met broccoli en walnoten’

Volkoren spaghetti gr 150 / 375
Chili olie el 2 / 4
Gele ui st 1 / 2

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, peper en zout.

Vangst

Deze week in jouw box 

Kipfilet – van Berkel | Loon op Zand of Johan Leenders | Swifterbant
Claresse visfilet – Claresse visverwerking | Son
Gemengd gehakt – de Walhoeve | Goirle
Griekse yoghurt framboos blauwe bes – Qarc | Bladel
Ontbijtspek – de Walhoeve | Goirle
Eieren – Lekker‘nei | Oirschot

Items om bij te kopen (2/4 personen)

Recept 1 ‘Mexicaanse ovenplaat met gehakt, pompoen en kruidige crème’

Spaghetti pompoen ps 1 / 2
Creme fraiche gr 100 / 200
Snacktomaatjes rood gr 200 / 400
Rode peper st 1/2 / 1
Gedroogde rode bonen gr 200 / 400
Nacho’s gr 100 / 200
Mexicaanse kruiden gr 10 / 20
Geraspte kaas gr 50 / 150

Recept 2 ‘Romige citroenkip met wintergroenten en rijst’

Pastinaak gr 400 / 800
Prei gr 400 / 800
Heksenmix 300 / 600
Zilvervliesrijst gr 200 / 400
Provençaalse kruidenmix gr 10 / 20
Room gr 50 / 150
Citroen st 1/2 / 1
Knoflook st 2 / 4
Bouillon gr 200 / 400

Recept 3 Spicy spaghetti met Claressefilet’

Broccoli st 1 / 1 1/2
Snacktomaatjes rood gr 300 / 600
Volkoren spaghetti gr 375 / 750
Chili olie el 2 / 4
Gele ui st 1 / 2

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, peper en zout.

Compleet 1

Compleet 1

Kipfilet – van Berkel | Loon op Zand of Johan Leenders | Swifterbant
Claresse visfilet – Claresse Visverwerking | Son
Gemengd gehakt – de Walhoeve | Goirle
Pastinaak – Bi-Jovira | Ooltgensplaat
Prei – Oppers | Middelbeers
Snacktomaatjes – Greenco | Honselersdijk
Broccoli – Verschuren | Raamsdonk
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Spaghetti pompoen – Stefan Schuurmans | Dongen
Rode bonen gedroogd – Proeftuin Pallandt | Middelharnis
Rode peper – Landzicht | Strijen
Conference peren – Lisboa | ’s-Gravenmoer
Griekse yoghurt framboos blauwe bes – Qarc | Bladel
Crème fraiche – Goeie Goolse | Goirle
Eieren – Lekker‘nei | Oirschot

Items om bij te kopen (1 persoon)

Recept 1 Mexicaanse ovenplaat met gehakt, pompoen en kruidige crème

Nacho’s gr 50
Mexicaanse kruiden gr 5
Geraspte kaas gr 25

Recept 2 ‘‘Romige citroenkip met wintergroenten en rijst’

Zilvervliesrijst gr 100
Provençaalse kruidenmix gr 5
Room gr 25
Citroen st 1/2
Knoflook st 1
Bouillon ml 100

Recept 3 Spicy spaghetti met Claressefilet’

Volkoren spaghetti gr 175
Chili olie el 1
Gele ui st 1/2

Uit jouw voorraadkastje :

(Olijf)olie, bouillon, peper en zout.

Compleet 2/4

Deze week in jouw box 

Kipfilet – van Berkel | Loon op Zand of Johan Leenders | Swifterbant
Claresse visfilet – Claresse Visverwerking | Son
Gemengd gehakt – de Walhoeve | Goirle
Pastinaak – Bi-Jovira | Ooltgensplaat
Prei – Oppers | Middelbeers
Snacktomaatjes – Greenco | Honselersdijk
Broccoli – Verschuren | Raamsdonk
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Spaghetti pompoen – Stefan Schuurmans | Dongen
Rode bonen gedroogd – Proeftuin Pallandt | Middelharnis
Rode peper – Landzicht | Strijen
Conference peren – Lisboa | ’s-Gravenmoer
Griekse yoghurt framboos blauwe bes – Qarc | Bladel
Crème fraiche – Goeie Goolse | Goirle
Eieren – Lekker‘nei | Oirschot

Items om bij te kopen (2 / 4 persoon) 

Recept 1 Mexicaanse ovenplaat met gehakt, pompoen en kruidige crème’

Nacho’s gr 100 / 200
Mexicaanse kruiden gr 10 / 20
Geraspte kaas gr 50 / 150

Recept 2 ‘Romige citroenkip met wintergroenten en rijst’

Zilvervliesrijst gr 200 / 400
Provençaalse kruidenmix gr 10 / 20
Room gr 50 / 50
Citroen st 0,5 / 1
Knoflook st 2 / 4
Bouillon ml 200 / 400

Recept 3 Spicy spaghetti met Claressefilet’

Volkoren spaghetti gr 375 / 750
Chili olie el 2 / 4
Gele ui st 1 / 2

Uit jouw voorraadkastje :

(Olijf)olie, bouillon, peper en zout.

Compleet 3/6

Deze week in jouw box 

Kipfilet – van Berkel | Loon op Zand of Johan Leenders | Swifterbant
Claresse visfilet – Claresse Visverwerking | Son
Gemengd gehakt – de Walhoeve | Goirle
Pastinaak – Bi-Jovira | Ooltgensplaat
Prei – Oppers | Middelbeers
Snacktomaatjes – Greenco | Honselersdijk
Broccoli – Verschuren | Raamsdonk
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Spaghetti pompoen – Stefan Schuurmans | Dongen
Rode bonen gedroogd – Proeftuin Pallandt | Middelharnis
Rode peper – Landzicht | Strijen
Conference peren – Lisboa | ’s-Gravenmoer
Braeburn appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Griekse yoghurt framboos blauwe bes – Qarc | Bladel
Volle of halfvolle mek – de Ambachtshoeve | Raamsdonk
Crème fraiche – Goeie Goolse | Goirle
Eieren – Lekker‘nei | Oirschot

Items om bij te kopen (3 / 6 persoon)

Recept 1 ‘Mexicaanse ovenplaat met gehakt, pompoen en kruidige crème

Nacho’s gr 150 / 300
Mexicaanse kruiden gr 15 / 30
Geraspte kaas gr 100 / 250

Recept 2 ‘Romige citroenkip met wintergroenten en rijst’

Zilvervliesrijst gr 300 / 600
Provençaalse kruidenmix gr 15 / 30
Room gr 100 / 250
Citroen st 1 / 2
Knoflook st 3 / 6
Bouillon ml 300 / 600

Recept 3  Spicy spaghetti met Claressefilet’

Volkoren spaghetti gr 575 / 1200
Chili olie el 3 / 6
Gele ui st 2 / 3

Uit jouw voorraadkastje :

(Olijf)olie, bouillon, peper en zout.

Fruittas

Deze week in jouw Fruittas

  • 4 st Kakifruit
    6 st Mandarijnen
    5 st Bananen
    1 st Ananas
    1 bakje Rode bessen uit Nederland

Inhoud van de boxen van 15-21 November (week 46)

Bekijk hieronder de huidige inhoud van onze boxen.

Gemaksbox

Deze week in jouw box 

Recept 1 ‘Bieten ‘risotto’ met curly kale en lengfilet’ (eet binnen 2 dagen)
Recept 2 Hoisin noedels met savooiekool en zeewierchips’ (eet binnen 3 dagen)
Recept 3 Snelle snert met roggebrood en rookworst’ (eet binnen 4 dagen)

Tip : Komt het niet uit met je planning? Vries dan het vlees/vis is voor de houdbaarheidsdatum of wanneer je het niet binnen 4 dagen consumeert.

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, peper en (zee)zout.

Gemaksbox Vega

Deze week in jouw box

Recept 1 ‘Hoisin noedels met savooiekool en zeewierchips’ (eet binnen 2 dagen)
Recept 2 Bieten ‘risotto’ met curly kale en grillkaas’ (eet binnen 3 dagen)
Recept 3 Snelle snert met roggebrood en roomkaas’ (eet binnen 4 dagen)

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, peper en (zee)zout.

Oogst

Deze week in jouw box

Savooiekool – Luijkx Groenteteelt | Breda
Kastanje champignons – Veeke | Standdaarbuiten
Winterpeen – Oppers | Middelbeers
Selderijblad – Klootwijk VOF | Raamsdonk
Rode bietjes – Oppers | Middelbeers
Baby kale – Adrie van den Einde | Lierop
Elstar appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Erwtensoep basis – Kleinstesoepfabriek | Leek
Syrische grillkaas – Maatschap Roomen | Leusden
Karnemelk of volle melk – de Ambachtshoeve | Raamsdonk (niet in oogst melkvrij)
Roomboter – den Eelder | Well

Items om bij te kopen (2 / 4 / 6 personen)

Recept 1 ‘Noedels met savooiekool, zwarte bonen, hoisin en sesam’

Zwarte bonen gr 200 / 400 / 600
Sesamzaadjes gr 20 / 40 / 60
Hoisinsaus gr 50 / 100 / 150
Noodles gr 250 / 500 / 750

Recept 2 ‘Snelle erwtensoep met winterpeen en roggebrood’

Roggebrood gr 250 / 500 / 750
Mosterd tl 2 / 4 / 6
Water ml 200 / 400 / 600
Oude kaas gr 50 / 100 / 150

Recept 3 ‘Risotto van pareltarwe met baby kale, biet en Syrische grillkaas’

Parel tarwe gr 200 / 400 / 600
Bouillon ml 500 / 1000 / 1500
Parmezaanse kaas gr 50 / 100 / 150

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, chili flakes, bouillon, peper en (zee)zout.

Vegan

Deze week in jouw box

Savooiekool – Luijkx Groenteteelt | Breda
Kastanje champignons – Veeke | Standdaarbuiten
Winterpeen – Oppers | Middelbeers
Selderijblad – Klootwijk VOF | Raamsdonk
Rode bietjes – Oppers | Middelbeers
Baby kale – Adrie van den Einde | Lierop
Radijs – Klootwijk VOF | Raamsdonk
Paksoi – de Heulhoeve | Hoeven
Cavolo nero – Oppers | Middelbeers
Elstar appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Conference peren – Lisboa | ‘s-Gravenmoer
Pareltarwe – de Zeeuwse Vlegel | Ovezande
Erwtensoep basis – Kleinstesoepfabriek | Leek
Roggebrood – Your organic nature | Veghel

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 ‘Noedels met savooiekool, zwarte bonen, hoisin en sesam’

Zwarte bonen gr 200 / 400
Sesamzaadjes gr 20 / 40
Hoisinsaus gr 50 / 100
Noodles gr 250 / 500


Recept 2 ‘Snelle erwtensoep met winterpeen en roggebrood’

Plantaardige boter gr 10 / 20

Recept 3 ‘Risotto van pareltarwe met baby kale en bietjes’

Edelgistvlokken gr 20 / 40
Bouillon ml 500 / 1000
Vegan grillkaas gr 200 / 400

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, chili flakes, bouillon, peper en (zee)zout.

Vangst

Deze week in jouw box 

Kalkoenfilet – de Sjroete Farm | Panningen
Rookworst – van Olphen | Rijen
Lengfilet – Adri en Zoon | Yerseke
Katenspek – de Walhoeve | Goirle
Karnemelk of volle melk – de Ambachtshoeve | Raamdonk
Roomboter – den Eelder | Well

Items om bij te kopen (2/4 personen)

Recept 1 ‘Noedels met savooiekool, zwarte bonen, hoisin en kalkoen’

Savooie kool  st 1/2 / 1
Kastanjechamp gr 200 / 400
Zwarte bonen gr 200 / 400
Sesamzaadjes gr 20 / 40
Hoisinsaus gr 50 / 100
Noodles gr 250 / 500

Recept 2 ‘Snelle erwtensoep met winterpeen, rookworst en roggebrood’

Erwtensoep basis ml 300 / 600
Winterpeen st 1 / 2
Selderijblad gr 10 / 20
Roggebrood gr 250 / 500

Recept 3 ‘Risotto van pareltarwe met baby kale, biet en lengfilet’

Bietjes gr 300 / 500
Baby Kale gr 200 / 800
Parelgerst gr 200 / 400
Parmezaanse kaas gr 50 / 100
Bouillon ml 500 / 1000

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, chili flakes, bouillon, peper en (zee)zout.

Compleet 1

Compleet 1

Kalkoenfilet – de Sjroete Farm | Panningen
Rookworst – van Olphen | Rijen
Lengfilet – Adri en Zoon | Yerseke
Savooiekool – Luijkx Groenteteelt | Breda
Kastanje champignons – Veeke | Standdaarbuiten
Winterpeen – Oppers | Middelbeers
Rode bietjes – Oppers | Middelbeers
Baby kale – Adrie van den Einde | Lierop
Elstar appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Erwtensoep basis – Kleinstesoepfabriek | Leek
Karnemelk of volle melk – de Ambachtshoeve | Raamdonk
Roomboter – den Eelder | Well

Items om bij te kopen (1 persoon)


Recept 1 ‘Noedels met savooiekool, zwarte bonen, hoisin en kalkoen’

Zwarte bonen gr 100
Sesamzaadjes gr 10
Hoisinsaus gr 25
Noodles gr 125

Recept 2 ‘Snelle erwtensoep met winterpeen, rookworst en roggebrood’

Roggebrood gr 125
Water ml 100
Selderijblad gram 5

Recept 3 ‘Risotto van pareltarwe met baby kale, biet en lengfilet’

Parelgerst gr 100
Parmezaanse kaas gr 25
Bouillon ml 250

Uit jouw voorraadkastje :

(Olijf)olie, chili flakes, bouillon, peper en (zee)zout.

Compleet 2/4

Deze week in jouw box 

Kalkoenfilet – de Sjroete Farm | Panningen
Rookworst – van Olphen | Rijen
Lengfilet – Adri en Zoon | Yerseke
Savooiekool – Luijkx Groenteteelt | Breda
Kastanje champignons – Veeke | Standdaarbuiten
Winterpeen – Oppers | Middelbeers
Selderijblad – Klootwijk VOF | Raamsdonk
Rode bietjes – Oppers | Middelbeers
Baby kale – Adrie van den Einde | Lierop
Elstar appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Erwtensoep basis – Kleinstesoepfabriek | Leek
Karnemelk of volle melk – de Ambachtshoeve | Raamdonk
Roomboter – den Eelder | Well

Items om bij te kopen (2 / 4 persoon) 

Recept 1 ‘Noedels met savooiekool, zwarte bonen, hoisin en kalkoen’

Zwarte bonen gr 200 / 400
Sesamzaadjes gr 20 / 40
Hoisinsaus gr 50 / 100 
Noodles gr 250 / 500

Recept 2 ‘Snelle erwtensoep met winterpeen, rookworst en roggebrood’

Roggebrood gr 250 / 500
Water ml 200 / 400

Recept 3 ‘Risotto van pareltarwe met baby kale, biet en lengfilet’

Parelgerst gr 200 / 400
Parmezaanse kaas gr 50 / 100
Bouillon ml 500 / 1000

Uit jouw voorraadkastje :

(Olijf)olie, chili flakes, bouillon, peper en (zee)zout.

Compleet 3/6

Deze week in jouw box 

Kalkoenfilet – de Sjroete Farm | Panningen
Rookworst – van Olphen | Rijen
Lengfilet – Adri en Zoon | Yerseke
Savooiekool – Luijkx Groenteteelt | Breda
Kastanje champignons – Veeke | Standdaarbuiten
Winterpeen – Oppers | Middelbeers
Selderijblad – Klootwijk VOF | Raamsdonk
Rode bietjes – Oppers | Middelbeers
Baby kale – Adrie van den Einde | Lierop
Elstar appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Conference peren – Lisboa | ‘s-Gravenmoer
Erwtensoep basis – Kleinstesoepfabriek | Leek
Karnemelk of volle melk – de Ambachtshoeve | Raamsdonk
Vruchtenyoghurt – de Ambachtshoeve | Raamdonk
Roomboter – den Eelder | Well

Items om bij te kopen (3 / 6 persoon)

Recept 1 ‘Noedels met savooiekool, zwarte bonen, hoisin en kalkoen’

Zwarte bonen gr 300
Sesamzaadjes gr 30
Hoisinsaus gr 75
Noodles gr 375

Recept 2 ‘Snelle erwtensoep met winterpeen, rookworst en roggebrood’

Roggebrood gr 375
Water ml 300

Recept 3 ‘Risotto van pareltarwe met baby kale, biet en lengfilet’

Parelgerst gr 300
Parmezaanse kaas gr 75
Bouillon ml 750

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, chili flakes, bouillon, peper en (zee)zout.

Fruittas

Deze week in jouw Fruittas

  • 1 stuk Mango
    4 stuks Grapefruit
    4 stuks Gele kiwi
    1 stuk Meloen
    1 fles Appelsap van Boerschappen

    Deze week zitten er wel hele speciale appels in jouw Fruittas. De lekkerste appels van de Stuifakker, geperst tot appelsap!el