Inhoud van de boxen van 23-29 Mei (week 21)

Bekijk hieronder de huidige inhoud van onze boxen.

Gemaksbox

Deze week in jouw box 

Recept 1 ‘Lentestamp met verse worst van Brandt & Levie’ (eet binnen +/- 2 dagen)
Recept 2 ‘Tagliatelle met pesto, paddenstoelen en kaas’ (eet binnen +/- 3 dagen)
Recept 3Aspergesalade met gerookte forel’ (eet binnen +/- 4 dagen)

Tip : Komt het niet uit met je planning? Vries dan het vlees/vis is voor de houdbaarheidsdatum of wanneer je het niet binnen 4 dagen consumeert.

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, mosterd, kerriepoeder, peper en (zee)zout.

Gemaksbox Vega

Deze week in jouw box

Recept 1 ‘Lentestamp met geitenkaas en pijnboompitten’ (eet binnen +/- 2 dagen)
Recept 2 ‘Tagliatelle met pesto, paddenstoelen en kaas’ (eet binnen +/- 3 dagen)
Recept 3 ‘Aspergesalade met gepocheerd ei’ (eet binnen +/- 4 dagen)

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, azijn, honing, peper en (zee)zout.

Oogst

Deze week in jouw box

Trostomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Andijvie – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Aardappelen kruimig | Jac van den Oord | Ammerzoden
Rucola – Adrie van den Einden | Lierop
Asperges – Van Iersel | Udenhout
Paprika – Kwekerij de Banken | Etten-Leur
Appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Melk – Ambachtshoeve | Raamsdonk (niet in oogst melk vrij)
Eieren – Heibloem | Oirschot
Verse geitenkaas – Polle | Kasterlee


Items om bij te kopen (2 / 4  personen)


Recept 1 Tagliatelle met paddenstoelen en rucola

(Noten) pesto 100 / 200 gr
Tagliatelle (volkoren) 200 / 400 gr
Pompoenpit 10 / 20 gr
Oude kaas 50 / 100 gr

Recept 2 Lentestamp met geitenkaas

Italiaanse kruiden mix 10 / 20 gr
Pijnboompitten 10 / 20 gr
Sjalotten 2 / 4 st
Honing naar smaak

Recept 3 Salade van geroosterde asperges met gepocheerd ei

Kikkererwten uit blik 200 / 400 gr
Rode ui 1 / 2 st
Tuinkers 1/3  /  2/3 bakje
Kerriepoeder 2 / 4 tl


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerriepoeder, azijn, honing, peper en (zee)zout.

Vegan

Deze week in jouw box

Volgende week in jouw Vegan box

Trostomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Andijvie – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Aardappelen kruimig | Jac van den Oord | Ammerzoden
Rucola – Adrie van den Einden | Lierop
Asperges – Van Iersel | Udenhout
Paprika – Kwekerij de Banken | Etten-Leur
Appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Aardbeien – van Haperen | Breda
Walnoten – Hanne Hoeve | Westerhoven
Brocco Cress – Koppert Cress | Monster
Snackkomkommers – Verhoeven | Breda
Olijfkruid – Flexivers | Hardinxveld-Giessendam


Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 Tagliatelle met paddenstoelen en rucola

(Noten) pesto 100 / 200 gr
Tagliatelle (volkoren) 200 / 400 gr
Pompoenpit 10 / 20 gr
Edelgistvlokken 50 / 100 gr

Recept 2 Lentestamppot

Vegan balletjes 6 / 12 gr
Pijnboompitten 10 / 20 gr
Sjalotten 2 / 4 st
Mosterd 2 / 4 el
Plantaardige boter naar smaak

Recept 3 Salade van geroosterde asperges, paprika en tomaat

Kikkererwten uit blik 200 / 400 gr
Rode ui 1 / 2 st
Hummus 2 / 4 el
Kerriepoeder 2 / 4 tl


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerriepoeder, peper en (zee)zout.

Vangst

Deze week in jouw box 

Kalkoenfilet –de Sjroete Farm | Panningen
Verse worst peterselie – knoflook – Brand & Levie | Amsterdam
Gerookte forelfilet – Forellenkwekerij ’t Smallert | Emst
Rookvlees – de Walhoeve | Goirle
Melk – Ambachtshoeve | Raamsdonk
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)


Recept 1 Lentestamp met verse peterselie-knoflook worst

Aardappels Kruimig 500 / 1000 gr
Andijvie 1/2  /  1 stuk
Kruiden mix Italiaanse 10 / 20 gr
Pijnboompitten 10 / 20 gr
Oude kaas 50 / 100 gr
Sjalotten 2 / 4 st
Mosterd 2 / 4 el
Boter naar smaak

Recept 2 Tagliatelle met kalkoen, paddenstoelen en rucola

(Noten) pesto 100 / 200 gr
Tagliatelle (volkoren) 200 / 400 gr
Pompoenpit 10 / 20 gr
Geraspte kaas 50 / 100 gr
Tomaten 300 / 600 gr
Paddenstoelenmix 300 / 600 gr
Rucola 50 / 100 gr

Recept 3 Salade van geroosterde asperges met gerookte forel

Kikkererwten uit blik 200 gr
Rode ui 1 st
Tuinkers 1/3 bakje
Kerriepoeder 2 tl


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerriepoeder, peper en (zee)zout.

Compleet 1

Dezee week in jouw Compleet 1 box

Kalkoenfilet –de Sjroete Farm | Panningen
Verse worst peterselie knoflook – Brand & Levie| Amsterdam
Gerookte Forelfilet – Forellenkwekerij ’t Smallert | Emst
Trostomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Andijvie – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Aardappelen kruimig | Jac van den Oord | Ammerzoden
Rucola – Adrie van den Einden | Lierop
Asperges – Van Iersel | Udenhout
Paprika – Kwekerij de Banken | Etten-Leur
Aardbeien – Van Haperen | Breda
Melk – Ambachtshoeve | Raamsdonk
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (1 persoon)

Recept 1 Lentestamp met verse peterselie-knoflook worst

Italiaanse kruiden mix 5 gr
Pijnboompitten 5 gr
Oude kaas 25 gr
Sjalot 1 st
Mosterd 1 el
Boter naar smaak

Recept 2 Tagliatelle met kalkoen, paddenstoelen en rucola

(Noten) pesto 50 gr
Tagliatelle (volkoren) 100 gr
Pompoenpitten 5 gr
Geraspte kaas 25 gr

Recept 3 Salade van geroosterde asperges met gerookte forel

Kikkererwten uit blik 100 gr
Rode ui 0,5 st
Tuinkers 1/6 bakje
Kerriepoeder  1 tl


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerriepoeder, boter, peper en (zee)zout.

Compleet 2

Deze week in jouw Compleet 2 box


Kalkoenfilet –de Sjroete Farm | Panningen
Verse worst peterselie knoflook – Brand & Levie | Amsterdam
Gerookte Forelfilet – Forellenkwekerij ’t Smallert | Emst
Trostomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Andijvie – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Aardappelen kruimig | Jac van den Oord | Ammerzoden
Rucola – Adrie van den Einden | Lierop
Asperges – Van Iersel | Udenhout
Paprika – Kwekerij de Banken | Etten-Leur
Aardbeien – van Haperen | Breda
Melk – Ambachtshoeve | Raamsdonk
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (2 personen)

Recept 1 Lentestamp met verse peterselie-knoflook worst

Italiaanse kruiden mix 10 gr
Pijnboompitten 10 gr
Oude kaas 50 gr
Sjalotten 2 st
Mosterd 2 el
Boter naar smaak

Recept 2 Tagliatelle met kalkoen, paddenstoelen en rucola

(Noten) pesto 100 gr
Tagliatelle (volkoren) 200 gr
Pompoenpit 10 gr
Geraspte kaas 50 gr

Recept 3 Salade van geroosterde asperges met gerookte forel

Kikkererwten uit blik 200 gr
Rode ui 1 st
Tuinkers 1/3 bakje
Kerriepoeder 2 tl


Uit jouw voorraadkastje :

(Olijf)olie, bouillon, kerriepoeder, peper en (zee)zout.

Compleet 3

Volgende week in jouw Compleet 3 box


Kalkoenfilet –de Sjroete Farm | Panningen
Verse worst peterselie – knoflook – Brand & Levie | Amsterdam
Gerookte Forelfilet – Forellenkwekerij ’t Smallert | Emst
Trostomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Andijvie – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Aardappelen kruimig | Jac van den Oord | Ammerzoden
Rucola – Adrie van den Einden | Lierop
Asperges – Van Iersel | Udenhout
Paprika – Kwekerij de Banken | Etten-Leur
Aardbeien – van Haperen | Breda
Melk – Ambachtshoeve | Raamsdonk
Vruchtenkwark – Qarc | Bladel
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (3 personen)

Recept 1 Lentestamp met verse peterselie-knoflook worst

Italiaanse kruiden mix 15 gr
Pijnboompitten 15 gr
Oude kaas 75 gr
Sjalotten 3 st
Mosterd 3 el
Boter naar smaak

Recept 2 Tagliatelle met kalkoen, paddenstoelen en rucola

(Noten) pesto 150 gr
Tagliatelle (volkoren) 300 gr
Pompoenpit 15 gr
Geraspte kaas 75 gr

Recept 3 Salade van geroosterde asperges met gerookte forel

Kikkererwten uit blik 300 gr
Rode ui 1,5 st
Tuinkers 1/2 bakje
Kerriepoeder 3 tl


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerriepoeder, peper en (zee)zout.

Compleet 4

Deze week in jouw Compleet 4 box


Kalkoenfilet –de Sjroete Farm | Panningen
Verse worst peterselie knoflook – Brand & Levie | Amsterdam
Gerookte Forelfilet – Forellenkwekerij ’t Smallert | Emst
Trostomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Andijvie – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Aardappelen kruimig | Jac van den Oord | Ammerzoden
Rucola – Adrie van den Einden | Lierop
Asperges – Van Iersel | Udenhout
Paprika – Kwekerij de Banken | Etten-Leur
Aardbeien – van Haperen | Breda
Melk – Ambachtshoeve | Raamsdonk
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (4 personen)

Recept 1 Lentestamp met verse peterselie-knoflook worst

Italiaanse kruiden mix 20 gr
Pijnboompitten 20 gr
Oude kaas 100 gr
Sjalotten 4 st
Mosterd 4 el
Boter naar smaak

Recept 2 Tagliatelle met kalkoen, paddenstoelen en rucola

(Noten) pesto 200 gr
Tagliatelle (volkoren) 400 gr
Pompoenpit 20 gr
Geraspte kaas 100 gr

Recept 3 Salade van geroosterde asperges met gerookte forel

Kikkererwten uit blik 400 gr
Rode ui 2 st
Tuinkers 2/3 bakje
Kerriepoeder 4 tl


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerriepoeder, peper en (zee)zout.

Compleet 6

Deze week in jouw box:
Kalkoenfilet –de Sjroete Farm | Panningen
Verse worst peterselie – knoflook – Brand & Levie | Amsterdam
Gerookte Forelfilet – Forellenkwekerij ’t Smallert | Emst
Trostomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Andijvie – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Heksenmix – Veeke | Standdaarbuiten
Aardappelen kruimig | Jac van den Oord | Ammerzoden
Rucola – Adrie van den Einden | Lierop
Asperges – Van Iersel | Udenhout
Paprika – Kwekerij de Banken | Etten-Leur
Aardbeien – van Haperen | Breda
Melk – Ambachtshoeve | Raamsdonk
Vruchtenkwark – Qarc | Bladel
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (6 personen)

Recept 1 Lentestamp met verse peterselie-knoflook worst

Italiaanse kruiden mix 30 gr
Pijnboompitten 30 gr
Oude kaas 150 gr
Sjalotten 6 st
Mosterd 6 el
Boter naar smaak

Recept 2 Tagliatelle met kalkoen, paddenstoelen en rucola

(Noten) pesto 300 gr
Tagliatelle (volkoren) 600 gr
Pompoenpit 30 gr
Geraspte kaas 150 gr

Recept 3 Salade van geroosterde asperges met gerookte forel

Kikkererwten uit blik 600 gr
Rode ui 3 st
Tuinkers 1 bakje
Kerriepoeder 6 tl


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, kerriepoeder, peper en (zee)zout.

Fruittas

Deze week in jouw Fruittas

1 bakje aardbeien – Van Haperen | Breda
1 kilo peren – De Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
5 bananen
1 bakje blauwe bessen
6 sinaasappels

Inhoud van de boxen van 16-22 Mei (week 20)

Bekijk hieronder de huidige inhoud van onze boxen.

Gemaksbox

Deze week in jouw box 

Recept 1 ‘Lamskebab met bloemensalade en couscous’ (eet binnen +/- 2 dagen)
Recept 2 Oosterschelde visstoof met taartkorst’ (eet binnen +/- 3 dagen)
Recept 3 Koolrolletjes met rijst, koriander en pindadip’ (eet binnen +/- 4 dagen)

Tip : Komt het niet uit met je planning? Vries dan het vlees/vis is voor de houdbaarheidsdatum of wanneer je het niet binnen 4 dagen consumeert.

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon,  sesamolie, sojasaus, maizena, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Gemaksbox Vega

Deze week in jouw box

Recept 1 ‘Aubergine met bloemensalade en couscous’ (eet binnen +/- 2 dagen)
Recept 2 Koolrolletjes met rijst, koriander en pindadip’ (eet binnen +/- 3 dagen)
Recept 3 Oosterscheldestoof met taartkorst’ (eet binnen +/- 4 dagen)

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon,  sesamolie, sojasaus, maizena, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Oogst

Deze week in jouw box

Chinese kool – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Mizuna – Adrie van den Einden | Lierop
Puntpaprika – van der Lans | Made
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Paksoi – Luijkx Groenteteelt | Breda

Mini graffiti aubergines – Gebr. van Duijn | Oosterland
Koriander – de Kruidenaer | Etten-leur
Mini witte champignons – Veeke | Standdaarbuiten
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Yoghurt – de Ambachtshoeve | Raamsdonk (niet in oogstmelkvrij)
Italiaanse kruidenkaas – Leyedaeler | Goirle

Items om bij te kopen (2 / 4 personen)

Recept 1 ‘Koolrolletjes met rijst, koriander en pindadip’

Zilvervliesrijst 200 gr / 400 gr
Limoen 1 st / 2 st
Pindakaas/satésaus basis 70 gr / 140 gr
Tofu 200 gr / 400 gr
Bosui 4 stengels / 8 stengels
Water 70 ml / 140 ml
Soja saus 2 el / 4 el
Maizena 2 el / 4 el

Recept 2 ‘Aubergine met couscous en mizunasalade’

Couscous (volkoren) 150 gr / 300 gr
Citroenolie/olijfolie 2 el / 4 el
Knoflook 1 teen / 2 teen
Munt 10 gr / 20 gr
Groentebouillon 150 ml / 300 ml

Recept 3 ‘Curry groenten pie’

Quichedeeg 0,5 st / 1 st
Tijm 10 gr / 20 gr
Rode ui 1 st / 2 st
Kokos room 200 ml / 400 ml
Groentebouillon 50 ml / 100 ml
Kerriepoeder 2 tl / 4 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, sesamolie, sojasaus, maizena, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Vegan

Deze week in jouw box

Chinese kool – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Mizuna – Adrie van den Einden | Lierop
Puntpaprika – van der Lans | Made
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Paksoi – Luijkx Groenteteelt | Breda

Nasu aubergine –  Gebr. van Duijn | Oosterland
Bosui – Klootwijk | Raamsdonk
Rabarber – Schevichoven | Leersum of  Landzicht | Strijen
Prei – Oppers | Middelbeers
Koriander – de Kruidenaer | Etten-leur
Mini witte champignons – Veeke | Standdaarbuiten
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Oosterschelde soep – COROOS | Geldermalsen*

*Deze soep is ontwikkeld door de Zeeuwse chef-kok Hans Everse, in samenwerking met Coroos. De soep bevat onder andere gezuiverd zeewater uit de Oosterschelde. Dit zeewater wordt gewonnen uit een diepe baai van de Oosterschelde en wordt vervolgens gezuiverd en toegevoegd aan de soep. Hierbij blijft de verfijnde zilte smaak van het zeewater behouden, wat de soep een natuurlijke, rijke smaak geeft

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 ‘Koolrolletjes met rijst, koriander en pindadip’

Zilvervliesrijst 200 gr / 400 gr
Limoen 1 st / 2 st
Tofu 200 gr / 400 gr
Pindakaas / satésaus basis 70 gr / 140 gr
Water 70 ml / 140 ml
Sojasaus 2 el / 4 el
Maizena 2 el / 4 el

Recept 2 Aubergine met couscous en mizunasalade’

Couscous (volkoren) 150 gr / 300 gr
Citroenolie/olijfolie 2 el / 4 el
Knoflook 1 teen / 2 teen
Munt 10 gr / 20 gr
Groenten bouillon 150 ml / 300 ml
Vegan yoghurt 200 ml / 400 ml

Recept 3 ‘Oosterschelde stoof met taartkorst’

Quichedeeg 0,5 st / 1 st
Tijm 10 gr / 20 gr
Rode ui 1 st / 2 st

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, sesamolie, sojasaus, maizena, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Vangst

Deze week in jouw box 

Gildehoen kippenbout – van Berkel | Loon op Zand
Lamsgehakt – Natuurlam | Oudemolen
Koolvisfilet – Adri & Zoon | Yerseke
Yoghurt – de Ambachtshoeve | Raamsdonk
Italiaanse kruidenkaas – Leyedaeler | Goirle

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 ‘Lamskebab met bloemensalade en couscous’

Munt 10 gr / 20 gr
Slamix met bloemen 100 gr / 200 gr
Puntpaprika 2 st / 4 st
Cocktailtomaten 200 gr / 400 gr
Couscous (volkoren) 150 gr / 300 gr
Citroenolie 2 st / 4 st
Knoflook 1 teen / 2 teen
Kippen bouillon 150 ml / 300 ml

Recept 2 Curry fish pie’

Paksoi 1,5 st / 3 st
Waspeen 450 bos / 900 bos
Quichedeeg 0,75 st / 1,5 st
Tijm 15 gr / 30 gr
Rode ui 1,5 st / 3 st
Kokosroom 300 ml / 600 ml
Visbouillon 75 ml / 150 ml
Kerrie poeder 3 tl / 6 tl

Recept 3 ‘Kip patat en appelmoes’

Knolselderij 400 gr / 800 gr
Appelmoes 200 gr / 400 gr
Raapstelen 1 bos / 2 bos
Mini komkommer 2 st / 4 st
Balsamico azijn 1 el / 2 el
Honing 1 tl / 2 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Compleet 1

Deze week in jouw box :

Gildehoen kipgehakt – van Berkel | Loon op Zand
Lams zadelkotelet – Natuurlam | Oudemolen
Koolvisfilet – Adri & Zoon | Yerseke
Chinese kool – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Mizuna – Adrie van den Einden | Lierop
Puntpaprika – van der Lans | Made
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Paksoi – Luijkx Groenteteelt | Breda
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Yoghurt – de Ambachtshoeve | Raamsdonk
Italiaanse kruidenkaas – Zuivelboerderij de Driehoek | Oosterhout

Items om bij te kopen (1 persoon)

Recept 1 Koolrolletjes met kip, rijst, koriander en pindadip’

Zilvervliesrijst 100 gr
Limoen 0,5 st
Pindakaas/satésaus basis 35 gr
Koriander 5 gr
Bosui 2 stengels
Water 35 ml
Sojasaus 1 el

Recept 2 ‘Gegrild lamsvlees met couscous en mizunasalade’

Volkoren couscous 75 gr
Citroenolie/olijfolie 1 el
Knoflook 0,5 teen
Munt 5 gr
Kippenbouillon 75 ml

Recept 3 Curry fish pie’

Quichedeeg 0,25 st
Tijm 5 gr
Rode ui 0,5 st
Kokosroom 100 ml
Visbouillon 25 ml
Kerrie poeder 1 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, sesamolie, sojasaus, maizena, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Compleet 2

Deze week in jouw box :

Gildehoen kipgehakt – van Berkel | Loon op Zand
Lams boutlapje – Natuurlam | Oudemolen
Koolvisfilet – Adri & Zoon | Yerseke
Chinese kool – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Mizuna – Adrie van den Einden | Lierop
Puntpaprika – van der Lans | Made
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Paksoi – Luijkx Groenteteelt | Breda
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Yoghurt – de Ambachtshoeve | Raamsdonk
Italiaanse kruidenkaas – Zuivelboerderij de Driehoek | Oosterhout

Items om bij te kopen (2 personen)

Recept 1 Koolrolletjes met kip, rijst, koriander en pindadip’

Zilvervliesrijst 200 gr
Limoen 1 st
Pindakaas/satésaus basis 70 gr
Koriander 10 gr
Bosui 4 stengels
Water 70 ml
Soja saus 2 el

Recept 2 ‘Gegrild lamsvlees met couscous en mizunasalade’

Volkoren couscous 150 gr
Citroenolie/olijfolie 2 el
Knoflook 1 teen
Munt 10 gr
Kippenbouillon 150 ml

Recept 3 Curry fish pie’

Quichedeeg 0,5 st
Tijm 10 gr
Rode ui 1 st
Kokosroom 200 ml
Visbouillon 50 ml
Kerrie poeder 2 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, sesamolie, sojasaus, maizena, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Compleet 3

Deze week in jouw box :

Gildehoen kipgehakt – van Berkel | Loon op Zand
Lams ribkotelet – Natuurlam | Oudemolen
Koolvisfilet – Adri & Zoon | Yerseke
Chinese kool – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Mizuna – Adrie van den Einden | Lierop
Puntpaprika – van der Lans | Made
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Paksoi – Luijkx Groenteteelt | Breda
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Yoghurt – de Ambachtshoeve | Raamsdonk
Kwark aardbei/blauwe bes – Qarc | Bladel
Italiaanse kruidenkaas – Zuivelboerderij de Driehoek | Oosterhout

Items om bij te kopen (3 personen)

Recept 1 Koolrolletjes met kip, rijst, koriander en pindadip’

Zilvervliesrijst 300 gr
Limoen 1.5 st
Pindakaas/saté saus basis 105 gr
Koriander 15 gr
Bosui 6 stengels
Water 105 ml
Soja saus 3 el

Recept 2 ‘Gegrild lamsvlees met couscous en mizunasalade’

Volkoren couscous 225 gr
Citroenolie/olijfolie 3 el
Knoflook 1,5 teen
Munt 15 gr
Kippenbouillon 225 ml

Recept 3 Curry fish pie’

Quichedeeg 0,75 st
Tijm 15 gr
Rode ui 1,5 st
Kokosroom 300 ml
Visbouillon 75 ml
Kerrie poeder 3 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, sesamolie, sojasaus, maizena, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Compleet 4

Deze week in jouw box :

Gildehoen kipgehakt – van Berkel | Loon op Zand
Lams boutlapje – Natuurlam | Oudemolen
Koolvisfilet – Adri & Zoon | Yerseke
Chinese kool – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Mizuna – Adrie van den Einden | Lierop
Puntpaprika – van der Lans | Made
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Paksoi – Luijkx Groenteteelt | Breda
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Yoghurt – de Ambachtshoeve | Raamsdonk
Italiaanse kruidenkaas – Zuivelboerderij de Driehoek | Oosterhout

Items om bij te kopen (4 personen)

Recept 1 Koolrolletjes met kip, rijst, koriander en pindadip’

Zilvervliesrijst 400 gr
Limoen 2 st
Pindakaas/satésaus basis 140 gr
Koriander 20 gr
Bosui 8 stengels
Water 140 ml
Sojasaus 4 el

Recept 2 ‘Gegrild lamsvlees met couscous en mizunasalade’

Volkoren couscous 300 gr
Citroenolie/olijfolie 4 el
Knoflook 2 teen
Munt 20 gr
Kippenbouillon 300 ml

Recept 3 Curry fish pie’

Quichedeeg 1 st
Tijm 20 gr
Rode ui 2 st
Kokosroom 400 ml
Visbouillon 100 ml
Kerrie poeder 4 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, sesamolie, sojasaus, maizena, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Compleet 6

Deze week in jouw box :

Gildehoen kipgehakt – van Berkel | Loon op Zand
Lams ribkotelet – Natuurlam | Oudemolen
Koolvisfilet – Adri & Zoon | Yerseke
Chinese kool – Groentekwekerij Nederheide | Schijf
Waspeen – Oppers | Middelbeers
Mizuna – Adrie van den Einden | Lierop
Puntpaprika – van der Lans | Made
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Paksoi – Luijkx Groenteteelt | Breda
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Yoghurt – de Ambachtshoeve | Raamsdonk
Kwark aardbei/blauwe bes – Qarc | Bladel
Italiaanse kruidenkaas – Zuivelboerderij de Driehoek | Oosterhout

Items om bij te kopen (6 personen)

Recept 1 Koolrolletjes met kip, rijst, koriander en pindadip’

Zilvervliesrijst 600 gr
Limoen 3 st
Pindakaas/saté saus basis 210 gr
Koriander 30 gr
Bosui 12 stengels
Water 210 ml
Soja saus 6 el

Recept 2 ‘Gegrild lamsvlees met couscous en mizunasalade’

Volkoren couscous 450 gr
Citroenolie/olijfolie 6 el
Knoflook 3 teen
Munt 30 gr
Kippenbouillon 450 ml

Recept 3 Curry fish pie’

Quichedeeg 1,5 st
Tijm 30 gr
Rode ui 3 st
Kokosroom 600 ml
Visbouillon 150 ml
Kerrie poeder 6 tl


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, bouillon, sesamolie, sojasaus, maizena, chilivlokken, peper en (zee)zout.

Fruittas

Deze week in jouw Fruittas

4 st gele Kiwi
2 st Granaatappels
6 st Mandarijnen
1 bakje Frambozen
1 st Mango

Inhoud van de boxen van 9-15 Mei (week 19)

Bekijk hieronder de huidige inhoud van onze boxen.

Gemaksbox

Deze week in jouw box 

Recept 1 ‘Buddha bowl met claresse, zoete aardappel en radijs’ (eet binnen +/- 2 dagen)
Recept 2 ‘Fritatta met kruidenkaas en koolrabi’ (eet binnen +/- 3 dagen)
Recept 3 Berbere kipstoof met paprika en flatbread’ (eet binnen +/- 4 dagen)

Tip : Komt het niet uit met je planning? Vries dan het vlees/vis is voor de houdbaarheidsdatum of wanneer je het niet binnen 4 dagen consumeert.

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Gemaksbox Vega

Deze week in jouw box

Recept 1 ‘Fritatta met kruidenkaas en koolrabi’ (eet binnen +/- 2 dagen)
Recept 2 Buddha bowl met zoete aardappel, radijs en shiso purple cress’(eet binnen +/- 3 dagen)
Recept 3 Berbere stoof met grillkaas en flatbread’ (eet binnen +/- 4 dagen)

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Oogst

Deze week in jouw box

Oesterzwam – Veeke | Standdaarbuiten
Roma pruimtomaten – Natuurlijk Tomaten | Dongen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Koolrabi – de Heulhoeve | Hoeven
Landcress – Adrie van den Einden | Lierop
Mini komkommer – van Rijckevorsel | Prinsenbeek
Radijs – Klootwijk | Raamsdonk
Shiso purple cress – Koppert Cress | Monster
Appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Aardbeien – van Haperen | Breda
Hangop – Qarc | Bladel (niet in oogst melkvrij)
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (2 / 4 personen)

Recept 1 ‘Fritatta met koolrabi-landcress-salade’

Citroen 0,5 st / 1 st
Zure room 100 ml / 200 ml
Aardappel 300 gr / 600 gr
Olijfolie 6 el / 12 el
Mosterd 2 tl / 4 tl
Kruidenkaas 150 gr / 300 gr

Recept 2 ‘Stoofschotel van paprika, oesterzwammen en flatbread

Knoflook 1 teen / 2 teen
Volkoren flatbread 4 st / 8 st
Berbere/Baharat kruiden 2 el / 4 el
Paprika 2 st / 4 st
Rode ui 1 st / 2 st
Haloumi/grillkaas 200 gr / 400 gr

Recept 3 ‘Buddha bowl met zoete aardappel en radijs’

Kerriekruiden 2 tl / 4 tl
Quinoa 150 gr / 300 gr
Hazelnoten 20 gr / 30 gr
Hummus 100 gr / 150 gr
Azijn 2 tl / 4 tl
Olie 6 tl / 12 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Vegan

Deze week in jouw box

Oesterzwam – Veeke | Standdaarbuiten
Roma pruimtomaten – Natuurlijk Tomaten | Dongen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Koolrabi – de Heulhoeve | Hoeven
Landcress – Adrie van den Einden | Lierop
Mini komkommer – van Rijckevorsel | Prinsenbeek
Radijs – Klootwijk | Raamsdonk
Paprika – Claassen | Dongen
Wortel crème – Coroos | Geldermalsen
Snijbietmix – Klootwijk | Raamsdonk
Aardappelen – Oppers | Middelbeers
Shiso purple cress – Koppert Cress | Monster
Appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Aardbeien – de Hoge Akker | Etten-Leur

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 Aardappelsalade met koolrabi, appel, snijbiet en walnoot’

Citroen 0,5 st / 1 st
Haver fraiche 100 ml / 200 ml
Aardappel 300 gr / 600 gr
Olijfolie 6 el / 12 el
Mosterd 2 tl / 4 tl
Walnoten 20 gr / 40 gr

Recept 2 ‘Stoofschotel van paprika, oesterzwammen en flatbread’

Knoflook 1 teen / 2 teen
Libanees flatbread volkoren 4 st / 8 st
Berbere/Baharat kruiden 2 el / 4 el
Amandelen 10 gr / 20 gr
Rode ui 1 st / 2 st

Recept 3 ‘Buddha bowl met zoete aardappel en radijs’

Kerriekruiden 2 tl / 4 tl
Hazelnoten 20 gr / 30 gr
Quinoa 150 gr / 300 gr
Azijn 2 tl / 4 tl
Olie 6 tl / 12 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Vangst

Deze week in jouw box 

Oranjehoen kipfiletblokjes – Pieter van Meel | Amsterdam
Rundergehakt tartaar – de Walhoeve | Goirle

Claressefilet – Claresse | Son
Porchetta – de Walhoeve | Goirle
Hangop – Qarc | Bladel
Zure room  – Qarc | Bladel
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 ‘Rundertartaar met frittata en koolrabi-landcress-salade’

Koolrabi 200 gr / 400 gr
Landcress 75 gr / 125 gr
Citroen 0,5 st / 1 st
Zure room 100 ml / 200 ml
Aardappel 300 gr / 600 gr
Olijfolie 6 el / 12 el
Mosterd 2 tl / 4 tl
Kaas met kruiden 150 gr / 300 gr

Recept 2 ‘Stoofschotel van kip, paprika, oesterzwammen en flatbread’

Oesterzwammen 150 gr / 300 gr
Landcress 75 gr / 125 gr
Roma pruim tomaten 500 gr / 1000 gr
Knoflook 1 teen / 2 teen
Rode ui 1 st / 2 st
Volkoren flatbread 4 st / 8 st
Berbere/Baharat kruiden 2 el / 4 el
Paprika 2 st / 4 st

Recept 3 Buddha bowl met Claresse, zoete aardappel en radijs’

Snackkomkommers 1 st / 2 st
Radijsjes 0,5 bos / 1 bos
Zoete aardappel 200 gr / 400 gr
Kerriekruiden 2 tl / 4 tl
Quinoa 150 gr / 300 gr
Hummus 100 gr / 150 gr
Shiso purper cress 0,5 st / 1 st
Azijn 2 tl / 4 tl
Olie 6 tl / 12 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Compleet 1

Deze week in jouw box :

Oranjehoen kipfiletblokjes – Pieter van Meel | Amsterdam
Rundergehakt tartaar – de Walhoeve | Goirle

Claressefilet – Claresse | Son
Oesterzwam – Veeke | Standdaarbuiten
Roma pruimtomaten – Natuurlijk Tomaten | Dongen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Koolrabi – de Heulhoeve | Hoeven
Landcress – Adrie van den Einden | Lierop
Mini komkommer – van Rijckevorsel | Prinsenbeek
Radijs – Klootwijk | Raamsdonk
Appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Hangop – Qarc | Bladel

Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (1 persoon)

Recept 1 ‘Rundertartaar met frittata en koolrabi-landcress-salade’

Citroen 0,25 st
Zure room 50 ml
Aardappel 150 gr
Olijfolie 3 el
Mosterd 1 tl
Kaas met kruiden 75 gr

Recept 2 Stoofschotel van kip, paprika, oesterzwammen en flatbread’

Knoflook 0,5 teen
Rode ui 0,5 st
Volkoren flatbread 2 st
Berbere/Baharat kruiden 1 el
Paprika 1 st

Recept 3 ‘Buddha bowl met Claresse, zoete aardappel en radijs’

Kerriekruiden 1 tl
Quinoa 75 gr
Hummus 50 gr
Shiso purper cress 0,25 st
Azijn 1 tl
Olie 3 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Compleet 2

Deze week in jouw box :

Oranjehoen kipfiletblokjes – Pieter van Meel | Amsterdam
Rundergehakt tartaar – de Walhoeve | Goirle

Claressefilet – Claresse | Son
Oesterzwam – Veeke | Standdaarbuiten
Roma pruimtomaten – Natuurlijk Tomaten | Dongen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Koolrabi – de Heulhoeve | Hoeven
Landcress – Adrie van den Einden | Lierop
Mini komkommer – van Rijckevorsel | Prinsenbeek
Radijs – Klootwijk | Raamsdonk
Appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Hangop – Qarc | Bladel

Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (2 personen)

Recept 1 ‘Rundertartaar met frittata en koolrabi-landcress-salade’

Citroen 0,5 st
Zure room 100 ml
Aardappel 300 gr
Olijfolie 6 el
Mosterd 2 tl
Kaas met kruiden 150 gr

Recept 2 Stoofschotel van kip, paprika, oesterzwammen en flatbread’

Knoflook 1 teen
Rode ui 1 st
Volkoren flatbread 4 st
Berbere/Baharat kruiden 2 el
Paprika 2 st

Recept 3 ‘Buddha bowl met Claresse, zoete aardappel en radijs’

Kerriekruiden 2 tl
Quinoa 150 gr
Hummus 100 gr
Shiso purper cress 0,5 st
Azijn 2 tl
Olie 6 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Compleet 3

Deze week in jouw box :

Oranjehoen kipfiletblokjes – Pieter van Meel | Amsterdam
Rundergehakt tartaar – de Walhoeve | Goirle

Claressefilet – Claresse | Son
Oesterzwam – Veeke | Standdaarbuiten
Roma pruimtomaten – Natuurlijk Tomaten | Dongen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Koolrabi – de Heulhoeve | Hoeven
Landcress – Adrie van den Einden | Lierop
Mini komkommer – van Rijckevorsel | Prinsenbeek
Radijs – Klootwijk | Raamsdonk
Appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Hangop – Qarc | Bladel
Melk – de Ambachtshoeve | Raamsdonk

Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (3 personen)

Recept 1 ‘Rundertartaar met frittata en koolrabi-landcress-salade’

Citroen 0,75 st
Zure room 135 ml
Aardappel 450 gr
Olijfolie 9 el
Mosterd 3 tl
Kaas met kruiden 225 gr

Recept 2 Stoofschotel van kip, paprika, oesterzwammen en flatbread’

Knoflook 1,5 teen
Rode ui 1,5 st
Volkoren flatbread 6 st
Berbere/Baharat kruiden 3 el
Paprika 3 st

Recept 3 ‘Buddha bowl met Claresse, zoete aardappel en radijs’

Kerriekruiden 3 tl
Quinoa 225 gr
Hummus 150 gr
Shiso purper cress 0,75 st
Azijn 3 tl
Olie 9 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Compleet 4

Deze week in jouw box :

Oranjehoen kipfiletblokjes – Pieter van Meel | Amsterdam
Rundergehakt tartaar – de Walhoeve | Goirle
Claressefilet – Claresse | Son
Oesterzwam – Veeke | Standdaarbuiten
Roma pruimtomaten – Natuurlijk Tomaten | Dongen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Koolrabi – de Heulhoeve | Hoeven
Landcress – Adrie van den Einden | Lierop
Mini komkommer – van Rijckevorsel | Prinsenbeek
Radijs – Klootwijk | Raamsdonk
Appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Hangop – Qarc | Bladel
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (4 personen)

Recept 1 ‘Rundertartaar met frittata en koolrabi-landcress-salade’

Citroen 1 st
Zure room 200 ml
Aardappel 600 gr
Olijfolie 12 el
Mosterd 4 tl
Kaas met kruiden 300 gr

Recept 2 Stoofschotel van kip, paprika, oesterzwammen en flatbread’

Knoflook 2 teen
Rode ui 2 st
Volkoren flatbread 8 st
Berbere/Baharat kruiden 4 el
Paprika 4 st

Recept 3 ‘Buddha bowl met Claresse, zoete aardappel en radijs’

Kerriekruiden 4 tl
Quinoa 300 gr
Hummus 150 gr
Shiso purper cress 1 st
Azijn 4 tl
Olie 12 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Compleet 6

Deze week in jouw box :

Oranjehoen kipfiletblokjes – Pieter van Meel | Amsterdam
Rundergehakt tartaar – de Walhoeve | Goirle

Claressefilet – Claresse | Son
Oesterzwam – Veeke | Standdaarbuiten
Roma pruimtomaten – Natuurlijk Tomaten | Dongen
Zoete aardappel – Stefan Schuurmans | Heukelom
Koolrabi – de Heulhoeve | Hoeven
Landcress – Adrie van den Einden | Lierop
Mini komkommer – van Rijckevorsel | Prinsenbeek
Radijs – Klootwijk | Raamsdonk
Appels – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Hangop – Qarc | Bladel
Melk – de Ambachtshoeve | Raamsdonk

Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (6 personen)

Recept 1 ‘Rundertartaar met frittata en koolrabi-landcress-salade’

Citroen 1,5 st
Zure room 300 ml
Aardappel 900 gr
Olijfolie 18 el
Mosterd 6 tl
Kaas met kruiden 450 gr

Recept 2 Stoofschotel van kip, paprika, oesterzwammen en flatbread’

Knoflook 3 teen
Rode ui 3 st
Volkoren flatbread 12 st
Berbere/Baharat kruiden 6 el
Paprika 6 st

Recept 3 ‘Buddha bowl met Claresse, zoete aardappel en radijs’

Kerriekruiden 6 tl
Quinoa 450 gr
Hummus 300  gr
Shiso purper cress 1 st
Azijn 6 tl
Olie 18 tl

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, mosterd, azijn, peper en (zee)zout.

Fruittas

Deze week in jouw Fruittas

1 bakje Aardbeien van de Hoge Akker uit Etten-Leur
1 st Mini watermeloen
5 st Bananen
2 st Passievrucht
4 st Nectarines

Inhoud van de boxen van 2-8 Mei (week 18)

Bekijk hieronder de huidige inhoud van onze boxen.

Gemaksbox

Deze week in jouw box 

Recept 1 ‘Kabeljauw taco’s met tomatensalsa’ (eet binnen +/- 2 dagen)
Recept 2 ‘Asperges op Brabantse wijze’ (eet binnen +/- 3 dagen)
Recept 3 ‘Radiatori met meiraap en mizuna’ (eet binnen +/- 4 dagen)

Tip: Komt het niet uit met je planning? Vries dan het vlees/vis is voor de houdbaarheidsdatum of wanneer je het niet binnen 4 dagen consumeert.

Uit jouw voorraadkastje:
(Olijf)olie, boter, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Gemaksbox Vega

Deze week in jouw box

Recept 1 ‘Bonen taco’s met tomatensalsa’ (eet binnen +/- 2 dagen)
Recept 2 Asperges op Brabantse wijze’ (eet binnen +/- 3 dagen)
Recept 3Radiatori met meiraap en mizuna’ (eet binnen +/- 4 dagen)


Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Oogst

Deze week in jouw box

Witlof – Oppers | Middelbeers
Meiraap – de Heulhoeve | Hoeven
Mizuna – Adrie van den Einde | Lierop
Witte asperges – van Iersel | Udenhout
Krieltjes – Aardappelfarm | Klaaswaal
Paksoi – Luijkx | Breda
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Peren – de Stuifakker| Zevenbergschen Hoek
Kwark – Qarc | Bladel

Crème fraîche – Goeie Goôlse | Goirle (niet in oogst melkvrij)
Eieren – Heibloem | Oirschot

Items om bij te kopen (2 / 4 personen)

Recept 1 ‘Groente pasta met meiraapjes en mizuna’

Groente- of volkoren pasta 180 gr / 360 gr

Recept 2 ‘Asperges op Brabantse wijze’

Peterselie – krul 25 gr / 75 gr
Pistachenootjes 20 gr / 30 gr
Kruidenboter 50 gr / 75 gr

Recept 3 ‘Tortilla’s met bonen en tomatensalsa’

Mais tortilla’s (klein) 6 st / 12 st
Rode ui 1 st / 2 st
Bonenmix 300 gr / 600 gr
Koriander 10 gr / 20 gr
Limoen 1 st / 1 st
Mexicaanse kruiden 10 gr / 20 gr
Mais 100 gr / 200 gr

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Vegan

Deze week in jouw box

Witlof – Oppers | Middelbeers
Meiraap – de Heulhoeve | Hoeven
Mizuna – Adrie van den Einde | Lierop
Witte asperges – van Iersel | Udenhout
Michelle kriel aardappelen – Oppers | Middelbeers
Paksoi – Luijkx | Breda
Prei – Luijkx | Breda
Raapsteeltjes – Oppers | Middelbeers
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Aardbeien – van Haperen | Breda

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 ‘Groente pasta met meiraapjes en mizuna’

Groente- of volkoren pasta 180 gr / 360 gr
Haver fraîche 100 gr / 200 gr

Recept 2 ‘Asperges op Brabantse wijze met scrambled tofu’

Tofu 200 gr / 400 gr
Peterselie – krul 25 gr / 75 gr
Pistachenootjes 20 gr / 30 gr
Sojaroom 3 el / 5 el
Ui 1 st / 2 st
Kurkuma 1 tl / 2 tl

Recept 3 ‘Tortilla’s met bonen en tomatensalsa’

Bonenmix 300 gr / 600 gr
Limoen /
Koriander 10 gr / 20 gr
Mexicaanse kruiden 10 gr / 20 gr
Mais 100 gr / 200 gr
Mais tortilla’s (klein) 6 st / 12 st

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Vangst

Deze week in jouw box 

Kalkoenworst – De Sjroete Farm | Panningen
Gekookte ham – van Strien | s’-Gravenmoer
Kabeljauwfilet met graat – Adri en Zoon | Yerseke
Varkens schnitzels – de Walhoeve | Goirle

Kwark – Qarc | Bladel
Crème fraîche – Goeie Goôlse | Goirle

Items om bij te kopen (2 / 4  personen)

Recept 1 ‘Groente pasta met meiraapjes, mizuna en kalkoenworst’

Witlof 2 st / 4 st
Meiraapjes 2 st / 4 st
Mizuna 100 gr / 200 gr
Crème Fraîche 100 gr / 200 gr
Groente- of volkoren pasta 180 gr / 360 gr

Recept 2 Asperges op Brabantse wijze met ham en krieltjes’

Asperges (ongeschild) 700 gr / 1400 gr
Krieltjes 400 gr / 800 gr
Eieren 2 st / 4 st
Peterselie – krul 25 gr / 75 gr
Roomboter 60 gr / 120 gr

Recept 3 Tortilla’s met kabeljauw en tomatensalsa’

Paksoi 1 st / 2 st
Cocktailtomaten 300 gr / 600 gr
Mais tortilla’s (klein) 6 st / 12 st
Rode ui 1 st / 2 st
Bonenmix 300 gr / 600 gr
Koriander 10 gr / 20 gr
Limoen 1 st / 1 st
Mexicaanse kruiden 10 gr / 20 gr

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Compleet 1

Deze week in jouw box :

Kalkoenworst – De Sjroete Farm | Panningen
Gekookte ham – van Strien | ‘s-Gravenmoer
Kabeljauwfilet met graat – Adri en Zoon | Yerseke
Witlof – Oppers | Middelbeers
Meiraap – de Heulhoeve | Hoeven
Mizuna – Adrie van den Einde | Lierop
Witte asperges – van Iersel | Udenhout
Krieltjes – Aardappelfarm | Klaaswaal
Paksoi – Luijkx | Breda
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Kwark – Qarc | Bladel
Crème fraîche – Goeie Goôlse | Goirle

Items om bij te kopen (1 persoon)

Recept 1 ‘Groente pasta met meiraapjes, mizuna en kalkoenworst’

Groente- of volkoren pasta 90 gr

Recept 2 Asperges op Brabantse wijze met ham en krieltjes’

Eieren 1 st
Peterselie – krul 12,5 gr
Roomboter 30 gr

Recept 3 ‘Tortilla’s met kabeljauw en tomatensalsa’

Mais tortilla’s (klein) 3 st
Rode ui 0,5 st
Bonenmix 210 gr
Koriander 5 gr
Limoen 1 st
Mexicaanse kruiden 5 gr

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Compleet 2

Deze week in jouw box :

Kalkoenworst – De Sjroete Farm | Panningen
Gekookte ham – van Strien | ‘s-Gravenmoer
Kabeljauwfilet met graat – Adri en Zoon | Yerseke

Witlof – Oppers | Middelbeers
Meiraap – de Heulhoeve | Hoeven
Mizuna – Adrie van den Einde | Lierop
Witte asperges – van Iersel | Udenhout
Krieltjes – Aardappelfarm | Klaaswaal
Paksoi – Luijkx | Breda

Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Kwark – Qarc | Bladel

Crème fraîche – Goeie Goôlse | Goirle

Items om bij te kopen (2 personen)

Recept 1 ‘Groente pasta met meiraapjes, mizuna en kalkoenworst’

Groente- of volkoren pasta 180 gr

Recept 2 Asperges op Brabantse wijze met ham en krieltjes’

Eieren 2 st
Peterselie – krul 25 gr
Roomboter 60 gr

Recept 3 ‘Tortilla’s met kabeljauw en tomatensalsa’

Mais tortilla’s (klein) 6 st
Rode ui 1 st
Bonenmix 300 gr
Koriander 10 gr
Limoen 1 st
Mexicaanse kruiden 10 gr

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Compleet 3

Deze week in jouw box :

Kalkoenworst – De Sjroete Farm | Panningen
Gekookte ham – van Strien | ‘s-Gravenmoer
Kabeljauwfilet met graat – Adri en Zoon | Yerseke

Witlof – Oppers | Middelbeers
Meiraap – de Heulhoeve | Hoeven
Mizuna – Adrie van den Einde | Lierop
Witte asperges – van Iersel | Udenhout
Krieltjes – Aardappelfarm | Klaaswaal
Paksoi – Luijkx | Breda

Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Kwark – Qarc | Bladel
Melk – de Ambachtshoeve | Raamsdonk

Crème fraîche – Goeie Goôlse | Goirle

Items om bij te kopen (3 personen)

Recept 1 ‘Groente pasta met meiraapjes, mizuna en kalkoenworst’

Groente- of volkoren pasta 270 gr

Recept 2 Asperges op Brabantse wijze met ham en krieltjes’

Eieren 3 st
Peterselie – krul 50 gr
Roomboter 90 gr

Recept 3 ‘Tortilla’s met kabeljauw en tomatensalsa’

Mais tortilla’s (klein) 9 st
Rode ui 1,5 st
Bonenmix 400 gr
Koriander 15 gr
Limoen 1 st
Mexicaanse kruiden 15 gr

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Compleet 4

Deze week in jouw box :

Kalkoenworst – De Sjroete Farm | Panningen
Gekookte ham – van Strien | ‘s-Gravenmoer
Kabeljauwfilet met graat – Adri en Zoon | Yerseke
Witlof – Oppers | Middelbeers
Meiraap – de Heulhoeve | Hoeven
Mizuna – Adrie van den Einde | Lierop
Witte asperges – van Iersel | Udenhout
Krieltjes – Aardappelfarm | Klaaswaal
Paksoi – Luijkx | Breda
Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Kwark – Qarc | Bladel
Crème fraîche – Goeie Goôlse | Goirle

Items om bij te kopen (4 personen)

Recept 1 ‘Groente pasta met meiraapjes, mizuna en kalkoenworst’

Groente- of volkoren pasta 360 gr

Recept 2 Asperges op Brabantse wijze met ham en krieltjes’

Eieren 4 st
Peterselie – krul 75 gr
Roomboter 120 gr

Recept 3 ‘Tortilla’s met kabeljauw en tomatensalsa’

Mais tortilla’s (klein) 12 st
Rode ui 2 st
Bonenmix 600 gr
Koriander 20 gr
Limoen 1 st
Mexicaanse kruiden 20 gr

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Compleet 6

Deze week in jouw box :

Kalkoenworst – De Sjroete Farm | Panningen
Gekookte ham – van Strien | ‘s-Gravenmoer
Kabeljauwfilet met graat – Adri en Zoon | Yerseke

Witlof – Oppers | Middelbeers
Meiraap – de Heulhoeve | Hoeven
Mizuna – Adrie van den Einde | Lierop
Witte asperges – van Iersel | Udenhout
Krieltjes – Aardappelfarm | Klaaswaal
Paksoi – Luijkx | Breda

Tomaten – Natuurlijk Tomaat | Dongen
Peren – de Stuifakker | Zevenbergschen Hoek
Kwark – Qarc | Bladel
Melk – de Ambachtshoeve | Raamsdonk

Crème fraîche – Goeie Goôlse | Goirle

Items om bij te kopen (6 personen)

Recept 1 ‘Groente pasta met meiraapjes, mizuna en kalkoenworst’

Groente- of volkoren pasta 540 gr

Recept 2 Asperges op Brabantse wijze met ham en krieltjes’

Eieren 6 st
Peterselie – krul 125 gr
Roomboter 180 gr

Recept 3 ‘Tortilla’s met kabeljauw en tomatensalsa’

Mais tortilla’s (klein) 18 st
Rode ui 3 st
Bonenmix 450 gr
Koriander 30 gr
Limoen 1 st
Mexicaanse kruiden 30 gr

Uit jouw voorraadkastje :
(Olijf)olie, boter, peper en (zee)zout. Optioneel chilivlokken

Fruittas

Deze week in jouw Fruittas

4 st Gele kiwi
6 st Pruimen
6 st Mandarijnen of  Sinaasappelen
1 bakje Bramen
1 bakje Aardbeien van van Haperen op de Rith