Boodschappen van de boer.

Eet supervers en eenvoudig met de seizoenen mee en draag tegelijkertijd bij aan een nieuw voedselsysteem.

Test

Een keten die deugt.

Onze bijzondere boeren werken samen met de natuur en maken de mooiste producten die binnen een dag op jouw aanrecht liggen.

De tijd is gekomen om te laten zien dat het ook anders kan. Dat landbouw ook anders ingezet kan worden om ons voedselsysteem te veranderen.

Schevichoven
Regeneratieve boerderij
Radijs
Aardappel
Rode ui
Paksoi
Pompoen
Trostomaten
Vleestomaat
Walnoot geopend
Walnoot
Paddenstoel
Artisjok
Dozen
Flap achter
Flap rechts
Flap voor
Flap voor ingeklapt
Flap links

Tijd, natuur & liefde.

Ga je voor gemak of bepaal je zelf wat je kookt? Je kiest zelf tussen vega, vegan óf juist in combinatie met vlees- en vis. In ieder geval kook je vanaf nú supervers & lekker met de seizoenen mee.

“Als we gemak willen kiezen we de gemaksbox, maar meestal kiezen we voor de seizoensbox. Dan moeten we nog bepaalde ingrediënten zelf kopen, maar zijn we altijd verzekerd van veel gezonde groenten!”

Marjolein Schapendonk
Trustpilot

Het goede doen is makkelijk.

Laat je box 4 dagen per week overal in Nederland aan huis bezorgen óf haal je box op bij één van onze afhaalpunten in de buurt.

Waar en hoe

Kies de box die bij je past.

Je eet minimaal 3 dagen van een box en kiest zelf het aantal personen. Je kan eenvoudig wisselen en zit nergens aan vast.

Binnen een dag van boer tot keuken.

Wij rijden iedere ochtend langs onze boeren en die producten pakken we supervers voor je in.

Gezond en lekker eten.

Voeding die voedt, uit een keten die deugt. Zo geniet jij van gezonde- en pure producten zonder onnodige toevoegingen.

"Wij zijn fan"

"Wij krijgen sinds een paar weken de Gemaksbox. Makkelijk dat alle ingrediënten in de doos erbij zitten. De reden om voor Boerschappen te kiezen was omdat we het belangrijk vinden dat de producten niet van ver komen en dat de boeren worden gesteund. De porties zijn prima, we eten met 5 personen van een box voor 4. Ik ben er ook creatiever van gaan koken..."

"Wij zijn fan"

Van boer tot bord.

Wij helpen je om lekkerder, beter én gezonder te eten. Zonder dat het ingewikkeld wordt.

Kook lekker met de seizoenen mee.

Onze chefs nemen je iedere week mee met de lekkerste recepten uit het seizoen. Zo leer je iedere week nog beter koken en eet je mee met je natuurlijke ritme.

Bekijk onze recepten
Boerschappen altijd op zak.

Boerschappen
binnen handbereik.

Download onze nieuwe app, zo heb je Boerschappen altijd bij je.

Met onze app kan je gemakkelijk van box wisselen, even pauzeren, specials bestellen en natuurlijk jouw recepten lezen. Daarnaast vertellen we je alles over onze boeren en het verhaal achter hun boerderij.

Onze missie.

Toen wij in 2013 op zoek gingen naar boodschappen zonder onnodige en ongezonde toevoegingen, bleek dat lastiger dan gedacht.

De geur- kleur- en smaakstoffen of slechte E-nummers zaten in vrijwel élk product. Stapje voor stapje ontdekten we dat de gehele voedselketen wel héél ingewikkeld is geworden.

Bij Boerschappen werken we daarom aan een nieuwe voedselketen, met veel aandacht voor voeding die voedt, uit een keten die deugt.

Lees meer over de missie

Wist je dat...

wij in 2013 zijn begonnen omdat er bijna geen boodschappen zonder onnodige en ongezonde toevoegingen te vinden waren?

Oprichters
Stéphanie & Stijn

Samen het goede doen is het businessmodel van de toekomst

Sinds de oprichting in 2013 zijn wij heel snel gegroeid. De afgelopen 2 jaar zelfs met bijna 500%. Met ons team van meer dan 60 collega’s en duizenden klanten kunnen we écht het verschil maken. En omdat Boerschappen in 2022 een coöperatie is geworden met duizenden boeren, collega’s, klanten en andere aandeelhouders, werken we samen aan een toekomstbestendig voedselsysteem.

Join de Boerschappen Community

We willen nog véél verder opschalen en nog véél meer impact maken. Daarom hebben we van Boerschappen een coöperatie gemaakt met duizenden mede-eigenaren. Want groeien willen we samen doen. Ook met jou! Word daarom nu Boerschapper of misschien zelfs wel mede-eigenaar bij via onze tweede investeringsronde.

Word mede-eigenaar