Het wordt nu wel heel leuk, lekker én voordelig om van de lokale boer te eten!

Bestel een Boerschappen Klassieker Box!

Begin het nieuwe schooljaar goed, met de Boerschappen Klassieker Box!

Wij hebben een box samengesteld met onze Brabantse klassiekers. Deze box is een eenmalige editie, om je te laten proeven hoe lekker, leuk én gemakkelijk het is om de supermarkt te omzeilen. En je bent vooral níet duurder uit! Integendeel zelfs; deze Klassieker Box kost €42,50 en zit boordevol smaak, ambacht en vooral veel aandacht! Hieronder zie je precies wat er in de Klassieker Box zit.

Je kan de Klassieker Box in de week van 20 Augustus ophalen op alle ophaalpunten van Boerschappen, die je eenvoudig selecteert als je de box bestelt.

We halen alle producten in de ochtend voor je op bij onze boeren in Brabant en Zeeland. Met deze Box eet je met 2 volwassenen 3-4 dagen, en uiteraard leveren we er ook inspiratie recepten bij!

Wil je dus eens kennismaken met het lekkerste uit onze mooie provincie, bestel deze box dan snel! Je kan kiezen waar en wanneer je je box wilt ophalen, en je betaalt eenvoudig met I-deal. Omdat we met kleinschalige boeren werken, hebben we slechts 25 boxen beschikbaar per afhaaldag, dus 100 in totaal. Op=Op!

Pak die Klassieker!

Vul onderstaand formulier in en haal je box op, op 20, 21, 22 of 23 augustus!

Jouw gegevens


1 box
2 boxen

Bekijk adressen & tijden ophaallocaties

De kosten van deze klassieker box bedragen € 42,50 per box. Druk op onderstaande button om de aankoop te voltooien, u wordt vervolgens direct doorverwezen naar iDeal.

P.s.: Aangezien dit een tijdelijke aanbieding betreft kun je deze box alleen ophalen op één van onze ophaallocaties. Wij bezorgen deze Klassieker Box niet aan huis

Wij bezorgen onze reguliere Boerschappen Boxen overigens wel aan huis, maar deze dus even niet. Wil je Boerschappen thuisbezorgd krijgen, meld je dan snel aan via deze link!

Vers & Gezond

Lekker koken met mooie, verse en pure producten. Compleet met recepten, dus lekker makkelijk.

Dichtbij & Eerlijk

Rechtstreeks van onze boeren uit Brabant, naar eer en geweten geteeld en binnen 8 uur van akker op je aanrecht.

Verrassend & Flexibel

Lekker koken met het seizoen mee. Iedere week weer verrassend, en je kiest zelf wanneer jij een box wilt.

De kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze service worden onderschreven door beoordeling van 4,8 uit 5 in meer dan 130 reviews.

Wij zijn heel erg blij met de Boerschappen!
De kwaliteit van de producten ligt heel erg hoog en de medewerkers doen hun best om steeds te variëren.
Mails worden zeer snel beantwoord.
Wij zijn fan!

~ Tessa Peeters

Ik hou van koken en vond Boerschappen altijd al aantrekkelijk vanwege het ‘basis’-idee; je krijgt aan aantal receptideeën maar kunt nog alle kanten uit. We eten nu een ruime maand Boerschappen en ik wil echt nooit meer anders, alles smaakt zo veel beter, het vlees, de vis, de groentes & fruit. Ik geloof zelfs dat we geld uitsparen omdat ik nog amper in een supermarkt kom. Dank jullie wel Boerschappen, vanavond gepofte aardappels op het menu. Fijn weekend!

~ Tessy Moerenhout

Ik heb Boerschappen nu ongeveer 5 maanden. Super goede eerlijke producten en nog betaalbaar ook. De receptentips zijn erg handig. En het is ook makkelijk om eens af te melden als je op vakantie bent ofzo…..

~ Ilse Buijsen-Molthoff

Ik gebruik nu een paar weken de mini box en ik ben echt heel tevreden. Vooral de zuivel en het vlees en de vis zijn TOP. Fruit trouwens ook. En die ruil pagina is echt een uitkomst. En dat je tussendoor een weekje kunt cancelen… Helemaal goed!

~ Geralda Otten

Super idee….! Blij mee!
Deze week de eerste tas met vers goed gehaald, en de eerste maaltjes waren heerlijk!!
Lekker gevarieerd en leuke groenten!
Op naar donderdag!!!

~ Ruben van Schaik

Boerschappen uitproberen?

Eenmalige proefbox, zonder verplichtingen