Help Ben en Thea, en bestel een varkensvleespakket!

Bekijk het verhaal:

Ja, ik ga Ben & Thea nu helpen!

Jouw gegevens


1 box
2 boxen
3 boxen
4 boxen
5 boxen

Bekijk adressen & tijden ophaallocaties

De kosten van deze Varkensvlees box bedragen € 49.60 per box. Druk op onderstaande button om de aankoop te voltooien, u wordt vervolgens direct doorverwezen naar iDeal.

Wat krijg je voor slechts €49,60?

Een pakket bestaat uit +/- 5,4 kilo varkensvlees, dat is maar €9,18 per kilo! De pakketten zijn verdeeld in de volgende onderdelen:

 • 3 x +/- 600 gram gehakt
 • 2 x +/- 300 gram verse saucijzen
 • 2 x +/- 300 gram varkensfilet
 • 1 x +/- 350 gram procureur
 • 2 x +/- 300 gram speklappen
 • 1 x +/- 600 gram Schnitzels – die je zelf moet platslaan en paneren!
 • 1 x +/- 500 gram reepjesvlees, die je zelf in reepjes moet snijden
 • 1 x +/-300 gram hamlapjes
Alle producten worden verpakt in plastic, voorzien van etiket. Alles wordt vers geleverd, dus je kan alles invriezen. Bovendien krijg je inspiratie voor bereidingen erbij!

P.s.: Aangezien dit een tijdelijke aanbieding betreft kun je deze box alleen ophalen op één van onze ophaallocaties. Wij bezorgen deze tijdelijke box niet aan huis

Wij bezorgen onze reguliere Boerschappen Boxen overigens wel aan huis, maar deze dus even niet.

Hulp nodig of zakelijk bestellen?

 • Wil je ook bestellen, maar kom je niet in de buurt van de ophaalpunten?
 • Wil je vlees van Ben bestellen, bijvoorbeeld voor je restaurant? Dat kan!
 • Heb je persvragen?
 • Wil je meer weten over ons bedrijf of wil je samenwerken?

Neem je dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken?

Afgelopen zomer hebben we de pruimen van Kees en de tomaatjes uit Someren een goede bestemming kunnen geven. We hebben nu ook dringend je hulp nodig om de bijzondere varkensboerderij Den Elshorst van Ben & Thea, te helpen. Den Elshorst levert al sinds het begin haar vlees aan Boerschappen.

Ben & Thea zijn al 8 jaar aan het pionieren. Hun 600 weidevarkens leven buiten in de natuur op 20 hectare wisselende weide- en akkergrond. Deze varkens onderhouden het landschap. Van het ministerie van Landbouw kregen ze vorig jaar een testfase van 5 jaar om te bewijzen dat deze manier van varkenshouden lukt.

In de Belgische Ardennen is recentelijk varkenspest ontdekt bij wilde zwijnen. En omdat de varkens van Ben & Thea vlakbij de Belgische grens scharrelen heeft Ben besloten zijn varkens tóch naar binnen te halen. Door dit te doen probeert hij  te voorkomen dat via zijn varkens de pest zich kan verspreiden. Het zou namelijk een ramp zijn als dit gebeurt. Zowel voor de dieren, als voor de boeren in Brabant.

Helaas heeft Ben momenteel niet voldoende ruimte in hun eigen stallen om alle dieren een goede plaats te geven. En verplaatsen naar andere stallen is wettelijk verboden. Daarom hebben ze nu nog 100 volwassen varkens buiten staan, en we willen voorkomen dat deze dieren een bedreiging gaan vormen voor de natuur én voor andere varkenshouders.

Wij van Boerschappen vinden het heel belangrijk om Ben & Thea te helpen, en daarom gaan wij varkensvleespakketten verkopen, tegen een eerlijke prijs.

Want zodra het gevaar geweken is, kunnen de varkens (door jouw hulp) straks weer lekker wroeten in de Brabantse grond.

De kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze service worden onderschreven door beoordeling van 4,8 uit 5 in meer dan 130 reviews.

Wij zijn heel erg blij met de Boerschappen!
De kwaliteit van de producten ligt heel erg hoog en de medewerkers doen hun best om steeds te variëren.
Mails worden zeer snel beantwoord.
Wij zijn fan!

~ Tessa Peeters

Ik hou van koken en vond Boerschappen altijd al aantrekkelijk vanwege het ‘basis’-idee; je krijgt aan aantal receptideeën maar kunt nog alle kanten uit. We eten nu een ruime maand Boerschappen en ik wil echt nooit meer anders, alles smaakt zo veel beter, het vlees, de vis, de groentes & fruit. Ik geloof zelfs dat we geld uitsparen omdat ik nog amper in een supermarkt kom. Dank jullie wel Boerschappen, vanavond gepofte aardappels op het menu. Fijn weekend!

~ Tessy Moerenhout

Ik heb Boerschappen nu ongeveer 5 maanden. Super goede eerlijke producten en nog betaalbaar ook. De receptentips zijn erg handig. En het is ook makkelijk om eens af te melden als je op vakantie bent ofzo…..

~ Ilse Buijsen-Molthoff

Ik gebruik nu een paar weken de mini box en ik ben echt heel tevreden. Vooral de zuivel en het vlees en de vis zijn TOP. Fruit trouwens ook. En die ruil pagina is echt een uitkomst. En dat je tussendoor een weekje kunt cancelen… Helemaal goed!

~ Geralda Otten

Super idee….! Blij mee!
Deze week de eerste tas met vers goed gehaald, en de eerste maaltjes waren heerlijk!!
Lekker gevarieerd en leuke groenten!
Op naar donderdag!!!

~ Ruben van Schaik

Boerschappen uitproberen?

Eenmalige proefbox, zonder verplichtingen